Andress Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Mohl by jste mi pls někdo poradit jak zprovoznit AD-HOC mám v PC kartu Buffalo WLI-PCI-G54 a win XP prof. (jestli to teda vůbec jde)předem dík PLS pomoc ! http://teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=5649 Díky už jsme to dořešiliPLS ještě něco u toho progr. PSPJOYPAD mi nejde rozbalit ten EXE pro počítač pošlete mi to někdo pls samostatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 muzu se jen zeptat na tohle http://dl.qj.net/IRC-for-PSP-v0.5b-with-source-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/403/catid/189 kdyz to dam do psp tak se mi to hlasi jako exploit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markjag Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 Prosim nejaka utilitka akou mozem do PSP kopirovat veci cez WiFi a nemusim napajat kabel? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 moc pekny nektery vecicky vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 jj, je to kruťárna, jdu to vyzkoušet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 jj akorat by chtelo zdokonalit ten pimp streamer, jakxi jsem neprisel na to jak se to video posouva, nejdou tam titulky a nejde tam rezim spanku,tlacitka home apod., takze kdyz se program kousne,tak musite vypnout cele PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 jj akorat by chtelo zdokonalit ten pimp streamer, jakxi jsem neprisel na to jak se to video posouva, nejdou tam titulky a nejde tam rezim spanku,tlacitka home apod., takze kdyz se program kousne,tak musite vypnout cele PSP to jo taky newim.hodilo by se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Mám takový malý dotaz, předem se omlouvám, jestli to tu někde je, ale potřeboval bych vědět jednu věc. Koupil jsem si USB Wi-fi kartu jménem WIFIMAX. Vypadá jako externí flashka. Nainstaloval jsem k ní software, který u ní byl a zprovoznil jsem jí. Problém je v tom, že když mám počítač připojený na ADSL, tak to běhá, ale když PC odvezu na chatu a tam se připojím bezdrátově přes AnyDATA na O2, tak ta Wi-fi karta signál vydává, psp mi ukáže 100% signál, ale když se chci připojit, tak mě to nejde. Prostě signál de do PC, ale ten softWare u té Wi-fi ho nepřesměruje na klasický internet a tak mi PSP ukáže corupted ... Nemáte někdo nějaký soft na tu kartu, který by běhal i s AnyDATA??? Předem dík a omlouvám se za odbočení od tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kures Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ten VNC mi sekne pri nacitani wifi DHCP neviem ani co to je ale ked som to stiahol a rozbalil su tam tri zlozky jedna pre 1.5 jedna pre 2.x a jedna daka src neviem ako to mam zpojazdnit mam 3.40 oe-a a rad by som brachovi povypinal veci ked nieco robi ale nacita wifi siet potom druhy krok a poton wifi DHCPa na tom to ostane tu zlozku src som zatial nedal nikam takze poradte diiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 moh by mi nekdo pomoct-nemam doma net a jedinej zpusob jak se pripojit na net je pres psp.jenze se pripojuju na ap point dole v mym baraku a musim tam stat jak debil.sice mam jeden ap point v byte ale abych se pripojil tak musim mit stejnou MAC adresu jako ten ap p.Nevi nekdo kde je v PSP ulozena MAC adresa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Mas ji v system info... a v PSP ji nezmenis... :D Ty ne ale je to realne...videl jsem jak to menili v hexadecimalni soustave proste je to slozity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Jak funguje ten Wifi Controller? Me se to porad nedari rozchodit a ten odkaz na navod uz nefunfuje... dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 neexistuje nejaky wi-fi cracker na psp? prave nic takoveho nemuzu nikde najit :( EDIT: kdyz mi nekdo najde nejaky dobry a funkcni cracker tak ma u me 500 points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 neexistuje lebo PSP wifi sa neda prepnut do passive mode (myslim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 mate nekdo navod na wificontroler ta stranka je stara :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari@portable Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 mate nekdo navod na wificontroler ta stranka je stara :( taky bych rád, prosím prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 Tak co nikdo tady nezprovoznil Wifi controler ?? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobaiii Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 No tak s tim controlerem to taky nechapu...vsechno jsem udelal podle navodu, pripojim se k wifi, v psp to vypada, ze vsechno funguje, ale komp nedela nic...nasel jsem verzi 0.4.4 kdybyste to nekdo chteli zkusit, je tam podrobny navod, jak na to(ikdyz mi to furt nejede:( ) http://imk.cx/psp/wificontroller/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Mobaiii: vcera jsem to delal podle anglickyho navodu co byl u toho a jede me to suprove.chyba musi byt u tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobaiii Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Mobaiii: vcera jsem to delal podle anglickyho navodu co byl u toho a jede me to suprove.chyba musi byt u tebe... No prave, mam cfw 3.6, ale tim to snad nebude....firewall mi to neblokuje, ale kdyz dam v ovladacich panelech herni zarizeni a vlastnosti, tak nefunguje nic...asi te nic nenapad, cim by to mohlo byt, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 No prave, mam cfw 3.6, ale tim to snad nebude....firewall mi to neblokuje, ale kdyz dam v ovladacich panelech herni zarizeni a vlastnosti, tak nefunguje nic...asi te nic nenapad, cim by to mohlo byt, co? zmenil jsi v tom jednom souboru co jsi daval do psp tu IP adresu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobaiii Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 zmenil jsi v tom jednom souboru co jsi daval do psp tu IP adresu ? Tak to je komedie, jeste, zes mi to napsal...jsem se preklepl v ipcku :lol: Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 no vidis ... vcera jsem to totiz udelal taky ale ne ze jsem se preklikl ale ze jsem ten bod o prepsani IP uplne preskocil :) ale nakonec sem na to taky dosel a vali to krasne ... takze sem si hned dal pro evo 2008 demo na mim novym "gamepadu" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 nedela vam nekomu ze po nejake dobe proste vypadne ovladani a najednou pc nereaguje?? me se to dneska stalo nekolikrat kdyz jsem hral pro evo ... wifi a spojeni jede vsechno v pohode ale najednou to uplne vypadne to ovladani ... nefunguje to ani ve win kdy to skousim v kalibrovani hernich zarizeni ... :( dela to jeste nekomu ?? skousel jsem i novejsi verze a porad to stejny takze tim to asi neni .. budu rad za kazdou radu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Nemate nekdo zkusenost s PiMP Streamer v1.0? Zajimalo by mne, jak silne PC je treba pro koukatelny prevod v realnem case. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.