Darius15 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 tak sem to stahl , nahral , pak to pustim regnu se na tu stranku a prihlasim se , dam PLAY LIVE a... poradte uz si chu konecne zahrat ! :? je mozny ze probiha update ma byt tento tyden novy mesto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rellic Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 No vypada to zajimave na free onlinovku, tak to teda zkusim hrat taky, kdyztak nick ve hre mam Rellic a vytvorte nekdo nakou grupu at muzeme udelat Czech dream team xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 chcem si kupit nove auto ale ked na nejake v obchode pridem tak mi v strede obrazovky napise 1000(a viac pri inych autach)a este cosik, a ja neviem co to je a kde to ziskam pls poradte vopred dik (lvl9) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 chcem si kupit nove auto ale ked na nejake v obchode pridem tak mi v strede obrazovky napise 1000(a viac pri inych autach)a este cosik, a ja neviem co to je a kde to ziskam pls poradte vopred dik (lvl9) chce to kupon...ten ziskas tak ze plnis ty ukoly kery na ten kupon potrebujes..urcitej najezdejej cas..urcitej pocet skoku atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 vypadá good, určitě vyzkouším :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Uz sosám ;) vypadá to zajimavě, co se divim že z free hostu to jede 500Kb/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 ja už si nevim rady, jak ste tu hovadinu pustili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 ja už si nevim rady, jak ste tu hovadinu pustili? Ptej se... Mám to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 kurna skončil jsem ted na 40 levelu a už mě to nebaví nevím proč asi málo možností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Hele, kamos ma problem, vsechno stahl apod. vse co mel udelat, ale kdyz da Play Live, napise mu to, neco ve smyslu ze nemuze najit Podstatna data pro hru... nevíte čim to? :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Nechce se někdo sejít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 White, pridej si do FriendListu: G0D_Cz a napiš mi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Vyzerá to nice, už sťahujem, potom sem dopíšem nick :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Cha tohle jsem hrál asi před půl rokem, level ca 40, vlastní crew :) , možná se k tomu vrátím, pokud byste někdo měly zájem jít do mé crew, napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Nick PowerSVK :) super hra :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 White, pridej si do FriendListu: G0D_Cza napiš mi ;) Jdeme hrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 kua a nede to rozjet nejak na vistach docala bych si zahral :P libi se mi tyto hry :D az budu mit na notasi internet urcite zahraju ale to muze trvat mesice...skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 A já nevimjak se přidává do friend listu??? :D Jsem RacerCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 A já nevimjak se přidává do friend listu??? :D Jsem RacerCZ F6- znamínko plus- G0D_Cz ted sem off Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 kua a nede to rozjet nejak na vistach docala bych si zahral :Plibi se mi tyto hry :D az budu mit na notasi internet urcite zahraju ale to muze trvat mesice...skoda Bracha si koupil notase a hraly jsme to o vikendu na vista business a v klidu jinak uz je novy mesto undercity.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Čau tak taky hraju můj nick je cubas321 :) tak si mě kdyžtak přidejte :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 me napadlo udelat zvlast forum :P zkusil jsem něco (nic propracovaného) řekněte názor dalo by se to využít :P http://god.bestbb.net/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 forum pěkné :coolp: ale kdyžtak mě přidej na seznam hráčů nick cubas321 :) díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 me napadlo udelat zvlast forum :P zkusil jsem něco (nic propracovaného)řekněte názor dalo by se to využít :P http://god.bestbb.net/index.php Já bych spíš volil blog... Je to přehlednější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Ja prave radsi volim forum, o cem by sna blog psal? Btw tu je moje nové vešné autíčko :P http://god.bestbb.net/viewtopic.php?f=5&t=6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts