krystof94 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 ty voe Děčín .... největší prdel světa hned zitra jedu koupit hmmm tak nic už stojí 60Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Tak nový poznatek;-) Objednal jsem si jich také 10 (BTW všimli jste si všichni, že je to SK verze?) ještě za těch 7 korun a abych si to pojistil, tak jsem jim poslal peníze na účet. Dnes po tom zdražení jsem jim psal, jestli to hodlají dodat, nebo ne. Odpověď přišla během několika minut - klávesnice dodají, můžu si je i osobně vyzvednout u nás v Pardubiccích;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Dneska mi psali 2x uplně stejnej e-mail. Hluboce se omlouvají, ale zboží již není na skladě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Takze to vypada ze jedinej kdo na tom vydelal je metuj :D blahopreju :D:D edit// tady je ale porad skladem :D http://www.indextrade.cz/zbozi/klavesnice-ione-multimedia-cerno-stribrna-sk-usb/detail.aspx?p=z:101170 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Ano me take psali tak jsem jim pohrozil ze by jednali protipravne (mame nejakou smlouvu a zbozi na sklade maji...jen o 53 korun drazsi)..tak at to na me nezkousej............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Ano me take psali tak jsem jim pohrozil ze by jednali protipravne (mame nejakou smlouvu a zbozi na sklade maji...jen o 53 korun drazsi)..tak at to na me nezkousej............ Wow, tak dej urcite pak vedet, jak to dopadlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Já jsem jim taky napsal, že jelikož jsem koupil 46 kusů, tak to nemám pro soukromý, ale firemní účely, tudíž požaduji náhradu, nebo datum dodání zboží zase na sklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 tak co prislo to uz nekomu ? ja to obednaval minulej tyden myslim ve ctvrek nebo v patek a prisel me mejl s obednavkou , ale nic dalsiho jako treba ze me zbozi neposlou nebo tak me neprislo.. co vam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 tak co prislo to uz nekomu ? ja to obednaval minulej tyden myslim ve ctvrek nebo v patek a prisel me mejl s obednavkou , ale nic dalsiho jako treba ze me zbozi neposlou nebo tak me neprislo.. co vam ? precti si theard akorat vydrbavaj se zakaznikem a vse pochopis proc ti to nedoslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 precti si theard akorat vydrbavaj se zakaznikem a vse pochopis proc ti to nedoslo Ty si pořádně přečti všechny záznamy, patří do skupinky lidí co to zkusila. Tak tady moc nekeruj a čti!!! Sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 nejdřív sem si nevšiml že je to ze stejné stránky... ale TO DÁ ROZUM! Ta klávesnice na kteoru tu byl link jako na první (z eshopu to dá rozum) tak stránka už není v provozu - místo toho ale dali tu klávesnici na tuhle stránku... Je to ona, v pondělí byla za 7 Kč... v úterý ráno/dopoledne už ji zdražili http://www.todarozum.cz/klavesnice-ione-multimedia-cerno-stribrna-sk-usb_42794.html objednal, poslali email že ok, objednávka přijata + platil sem to hned ten den převodem a ještě jim volal kvuli variabilnimu symbolu (nenapadlo mě že to je číslo té objednávky) po 3 dnech přišel email že nemají na skladě, takže nic nepošlou... V emailu nebylo ani slovo o tom, jestli dostanu náhradu, nebo jestli vrátí peníze! Díky radám (ohledně toho zákona...) a podpoře sem se rozhodl a zavolal jim - první má slova po pozdravu byla.... viz. http://console-forum.cz/showthread.php?t=32980 :) no uvidime, jestli to z nich dostanu. Udělal sem to jak metuj - předem na účet ale i přez to se jim to nějak nechce/nechtělo poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.