Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Jelikoz nakupuju hodne prez ebay tak se moje e-mailovou schranku maji hodne prodejcu. Dneska mi prisel e-mail kde byl odkaz na tenhle e-shop http://www.aocry.com/ Ceny me teda docela sokovali. Protoze za HTC Diamond 200 dolaru? Nevim jestli s nim ma nekdo skusenosti. Ale na druhou stranu maji web docela propracovany a nezda se mi zeby to byli podvodnici. Mozna si tam objednam nejakou ptakovinu abych to skusil :D. Jinak podekovani ve forme credits a thx se nebranim 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Ehm ty ceny jsou v Eurech ne dolarech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Ehm ty ceny jsou v Eurech ne dolarech :D No vis nahore v pravo si muzes dat dolary ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Ani mi to nepříde tak levny, ty iphony mi přídou naopak předraženy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Ani mi to nepříde tak levny, ty iphony mi přídou naopak předraženy. Hmmm tak po delsim badanim jsem dospel k zaveru ze jde asi o uplny hajzli :D Prodavat Wiicko + 14 her + nejaky dalsi veci za 122 dolaru a posta 47 hm hm tak 170 dolaru? To mi asi prijde Vii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Tyhle prodejce co posílají reklamu přes maily úplně ignoruju, většinou se jedná o podvodníky, málokdy takhle člověk narazí na seriózní shop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 to je brutálně levný to se mi opravdu nezdá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Tak jsem si nejste zachatoval s tim e-shopem a tady vam uploadnu nas chatbox :) Nevim nevim, slibuje hory doly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirage Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 ted uz jen aby to nekdo vyzkousel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 lol... macbook pro za 300? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 ted uz jen aby to nekdo vyzkousel :) nejspis jde o podvodniky ale je prdel si o tom chatovat :D Sim3to says: i found that website where they say that you are scammer http://www.firetrust.com/en/comment/reply/387/7945 service@aocry.com says: do you believe him? service@aocry.com says: he said all the websites in China are scammer service@aocry.com says: we get annoyed by this dam website everyday Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 lol ty pspčka hodně levný ale všechny sou fat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 takže Sony Braviu full hd za 6K asi mít nebudu, sakra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 rekl bych ze ta elektroninka je repasované nebo proste second hand, kdyz maji v nabidce stary modely macbooku a ibooky a powerbooky (ty se nedelelaji a neprodavaji oficialne od roku 2005 jestli se nepletu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Lol pred par minutama sis chvalil jako je to good E-Shop a najednou to je E-scam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Lol pred par minutama sis chvalil jako je to good E-Shop a najednou to je E-scam ;) Porad lepsi upozornit ze je tu nejaky obchod co asi nema moc dobre umysli nez aby si to nekdo koupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Tj. ;) 4x4 off road za 6,000Kč http://www.aocry.com/views.asp?hw_id=921 Nebo Yamaha z roku 2008 za Dvacet :D http://www.aocry.com/nsort.asp?nsort_id=35 LoL, kdyby to nebyl "scam" tak zajimavý obchůdek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Tj. ;) 4x4 off road za 6,000Kč http://www.aocry.com/views.asp?hw_id=921Nebo Yamaha z roku 2008 za Dvacet :D http://www.aocry.com/nsort.asp?nsort_id=35 LoL, kdyby to nebyl "scam" tak zajimavý obchůdek Me ten clovek prez ten MSN porad premlouva :D Tady je i nejakej ten cinskej certifikat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 omg..maj tam plazmu 32 za 300Euro a plazmu stejnou znacku a tym, ale 37 za 290 Euro :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 No nevim,davam tomu 50:50,v cině je možný všecko ...ty ceny taky... me 2008-8-24 23:36:3 the prices are so low Jessica(8397701)2008-08-25 05:36:52 we are wholesaler and we get our product directly from a big manufacturer,which has a lower labor force and original materials. Because China is a developing country, labour force,the material and the impost is very cheap. so the price is very low. Jako vypadala dost vstřicně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 No nevim,davam tomu 50:50,v cině je možný všecko ...ty ceny taky... me 2008-8-24 23:36:3 the prices are so low Jessica(8397701)2008-08-25 05:36:52 we are wholesaler and we get our product directly from a big manufacturer,which has a lower labor force and original materials. Because China is a developing country, labour force,the material and the impost is very cheap. so the price is very low. Jako vypadala dost vstřicně.... Presne, me to porad neda :D Skousim hledat nejake dalsi info o tom, z tech certifikatu se teda dozvim.... Ale zase NECO :D. Web vypada docela dobre (asi zadna rychlovka) Nevim musi se tu najit nejakej odvazlivec aby si tam neco koupil. (treba 40 $ :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Skoda ze neprodavaj lízátka nebo něco levného :D - Btw, Ipod Nano 8GB= 53Euro (kolem 1,200Kč) a Apple Ipod 40GB = 40Euro a Apple Ipod 30GB = 63Euro - Stejne Ipody (posledni dva) ale s odlisnou pameti... divny co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirage Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 jedině se složit, aby každej dal cca 50 - 100 Kč a něco zkusit. Když to nevyjde, tak to nebude nikoho bolet a když jo, tak hurá nakupovat :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 jedině se složit, aby každej dal cca 50 - 100 Kč a něco zkusit. Když to nevyjde, tak to nebude nikoho bolet a když jo, tak hurá nakupovat :bash: no tak vyzkoušet by se to mohlo, i když na pohádky dávno nevěřím, ale nesmí se to rozkřikovat, aby z toho pak netěžil každý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 No mne sa uz na tu ich stranku nejde dostat. Ale to je mozno len docasne... ale podla mna to boli oblbovaci a uz nazbierali dost prachov tak sa spakovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.