Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Metal Gear Solid Rising


tekken90

Recommended Posts

  • Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Podle me je to FAKE, sam Kojima pri rozhovorech rikal, ze s MGS cchce skoncit a ze chce jit k filmu, no a bez Kojimy to nebude MGS :)
jenže to samý říkal kojima po mgs2 a taky po mgs3 a stejně vždycky udělal další

citace z qi.net:

When we look ten years into the future, maybe yes, I may well end up spending more time on the Metal Gear series.

I always intend to stay true to these statements; I do always say what I actually feel at that time, after each Metal Gear, when I say I am going to move on to the next project. But it’s like when Hayao Miyazaki says he is not going to do more, and then always ends up doing it.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 weeks later...

trochu oživíme spekulace :)

Kojima: I have three concepts for MGS 5 already

Hideo Kojima (the legenary MGS creator) has revealed that he'd like to make a new game and have the younger staff work on the new MGS projects. Despite this, Kojima himself has three concepts for MGS 5 already but he doesn't really want the team to pick one as it means he will have to get involved with the project again.

quote:

1UP: So the next game...is the Kojima Productions slate really clean? MGS4 is done, so is there nothing else in development? Because that's what it sounds like. What happens next?

HK: I would like to just make a new game, and the younger staff can work on the new MGS projects. For MGS5, it's very difficult to explain right now because we haven't announced anything. I have really high expectations of my young staff, though. I hope they have learned from their mistakes and that they won't repeat them this time around. But believe me, I also made mistakes on the decision side of things, and I don't want to make those mistakes again, either. I will step in with more courage if I see the staff going down the wrong path again.

I have three concepts for MGS5 already. What would be ideal for me with MGS5, though, is that we don't do those. If the team picks one of those concepts, I have to get involved again, which I don't want to do.

There are already so many good ideas from the staff, so if we select one of those, that would be really good. At that point I could really rely on them and take the step back to be the producer, which is the ideal situation, I think.

celý rozhovor najdete zde: http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=1&cId=3170146

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U čtyřky mě trochu stvalo ta registrace a poměrně dlouhá instalace novy verze. Byl jsem u kámoše, že zkusíme zapařit po netu a než se to všechno zvládlo, uběhly večerní zprávy vč. sportu, my do sebe kopli 0,5 citruse a k MGS sme se ani nedostali. Ale jinak je to moc fajn hra a snad bude další díl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Další MGS oznámen

Když vyšel Metal Gear Solid 4, Hideo Kojima povídal, že jde o poslední díl. Tedy alespoň o poslední díl, na kterém se podílí. Každopádně jak jsme vás už dříve informovali, na GDC měl prezentaci MGS série a na jejímž konci nechybělo ohlášení nového MGS titulu http://cache.g4tv.com/ImageDb3/142401_S/Metal-Gear-Solid-Raiden.jpg . Bohužel nic dalšího o novém MGS oznámeno nebylo, ale pokud si dobře prohlédnete plakát, uvidíte v rohu Raidena http://cache.g4tv.com/ImageDb3/142350_m/Taken-from-Hideo-Kojimas-GDC-2009-keynote.jpg . Začalo se tak spekulovat, že právě Raiden bude nový hrdina dalšího MGS. Rozhodně ale nepředbíhejme. Na E3 bychom se měli dočkat nějakých těch konkrétnějších informací.

:wohow: .......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
spuštěna teaser stránka pro Kojimův nový projekt http://www.konami.jp/kojima_pro/next/

a v pondělí 18.5. má oznámit na jaké nové hře pracuje :) (zatím to vypadá opravdu na hru s Raidenem)

joooo, sice tam nic moc není, ale i tak jsem se z toho málem udělal :lol: :lol: ooo, bože prosím, ať je to nové MGS :D:D MGS 4ever

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sice jo, ale tohle vypada jako naklonena liščí hlava (a liščí hlava s kudlou v puse to je FoxHound). Nevím přijde mi, že je toho tam víc, až to za par dní ukažou, tak se urcite budem plácat do cela jak je možný, že jsme to nevideli.

2tekken90

Jasne, ale uprimne receno, neverim, ze by se jednalo o hru s Raidenem, ten je tak spatne zapsanej u fanousku po druhym díle, ze bych tomu opravdu neveril.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Johnny: Tak v MGS4 byl docela zajimavym charakterem... A uprimne by me zajimalo co se s nim sakra delo mezi dvojkou a ctyrkou.

tekken: To me ani nenapadlo... ^^ "Boure" to tedy primo neznamena, je to spis jen slovni spojeni znamenajici "hromy a blesky", ci "uder blesku" (雷電) a bezne se nepouziva. Na obrazek by to ale docela sedelo... Bud si Kojima jako obvykle ze vsech utahuje, nebo to proste bude neco s Raidenem. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak přidáme další spekulace

Tornado Outbreak je nová hra od Kojimy?

Neustálé spekulace, jakou hru nám v pondělí oznámí Hideo Kojima, odhalily dalšího kandidáta. Obchody totiž začaly evidovat novou hru od Konami s názvem Tornado Outbreak, která je cílena pro Playstation 3, Xbox 360 a Nintendo Wii. Podle prvních informací se má jednat o adventuru, kde budeme svědky ničivého tornáda. Jak taková hra bude nakonec fungovat se neví, ale hodně by už mohl napovědět pondělek. Že nová hra od Hideo Kojimy bude skutečně Tornado Outbreak nasvědčuje i nedávno vydaný teaser. Nedá se totiž říci, že by na něm zrovna svítilo slunce a byl ten nejlepší čas k opalování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Daxter: Jestli to bude adventura od Kojimy, tak to stejne bude narez, tak to mas jedno. ;) Zone of the Enders je taky "blba mecha strilecka", ale sakra jak dobre provedena!

On si opravdu rad z lidi utahuje. ^^

Momentalne je na strankach odpocet (prave presne 93 hodin) a obcas tam problikava velka 5 (ci pismeno S, je to proste hranate v MGS fontu). Ale nakonec to stejne nebude mit s MGS nic spolecneho. ^^

http://img200.imageshack.us/img200/3594/kojima.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hideo Kojima: Dělám velkou hru (MGS)

Herního designéra Hideo Kojimu vám asi nemusíme představovat. Tvůrce série Metal Gear Solid se nyní rozpovídal o jeho budoucí hře a z jeho slov můžeme lecos odvodit. Nejprve oznámil, že ač rád, tak nepracuje na žádném menším projektu. Opět se tedy jedná o velkou hru, jako byl Metal Gear Solid 4. Daleko zajímavější je Hideova odpověď, že Konami určitě chce další Metal Gear Solid. „Jo, je tam požadavek na další Metal Gear hry“ dodal Kojima. Hideo Kojima nikdy nemluvil příliš jasně, z jeho slov ale můžeme odvodit, že opět se bude jednat o velkou hru, která bude směřovat s největší pravděpodobností na next-gen konzole. Jestli to bude další MGS, si musíme počkat na E3.

pořád mlží a mlží ^^ ...

Nový Metal Gear Solid pro PS3 a PSP

Hideo Kojima je znám tím, jak si rád hraje se svými fanoušky a dokazuje to konec konců i nyní před oznámením své nové hry. Jenomže jak to nyní vypadá, tak svoji hru dohrál dříve, než měl v plánu. Nové číslo magazínu Famitsu má totiž odhalit nový Metal Gear titul pro Playstation 3 a PSP. Kdo bude hlavním hrdinou nebo o čem vůbec příběh bude, se neví, ale zřejmě se bude vše točit kolem Raidena. Možná bude pátý díl zasazen před čtvrtý díl, abychom se dozvěděli, co se přesně stalo. Dost spekulací, přesnější informace se dozvíme na E3, kde by měl být nový Metal Gear Solid představen na Sony press konferenci.

................
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu