Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jagged Alliance DS


bezejmena

Recommended Posts

Milovníci klasických strategických sérií, radujte se. Chystá se totiž pokračování legendární tahové strategie s RPG prvky - Jagged Alliance exkluzivně pro Nintendo DS. Stejně jako v původních titulech se bude jednat o osvobozování daného území z rukou teroristů. Jejich cílem bude tentokrát ostrov Metavira a vy si budete moci libovolně určovat kam povedou vaše příští kroky a která území osvobodíte později. "Jagged Alliance na Nintendo DS je další z mnoha kvalitních her, připravovaných pro tento handheld na vánoční trh a společnost Empire tímto oznámením potvrzuje svou oddanost klasickému stylu hraní a zároveň uvádění nových, kvalitních titulů na celosvětový trh," prohlásil Clive Kabatznik, CEO Silverstar Holdings. Super zpráva, Nintendo DS se pro hry kalibru Jagged Alliance perfektně hodí, což dokázaly třeba už hry jako Advance Wars, nebo Age of Empires. Zbývá jen jediná otázka - vrátí se Ivan, nebo ne?

zdroj: hrej.cz

928840_20080826_screen001.jpg928840_20080826_screen004.jpg928840_20080826_screen005.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Pokud vim, tak Jagged aliance byla vzdy tahovka, takze podiv zde neni na miste :D

Jinak.. Bude to znit divne, ale ja mel pro JA2 slabost hlavne kvuli promakanemu notebooku ve hre, pres ktery se vyrizovalo prakticky vse ohledne vojaku, naboru, mailu atp.. To se me fakt libilo :) Pokud to je i zde, tak je to muj favorit na super hru :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Dostal se někdo v téhle hře někam dál?

Já jsem hru hrával kdysi na pc. Zaseknul jsem se hned na začátku. :( Prohledal jsem všechny budovy, ale nenašel jsem ten microněco. A myslím si že šlo v originální hře prohledávat i skříně a otvírat bedny (šperhák jsem, ale nenašel). A do dalších území nemůžu jít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Ja jsem tu hru shodou okolnosti zacal zase nedavno hrat a dostal jsem se az do finalniho sektoru 1, kde je treba zabit Lucase (toho hlavniho zaporaka). Takze hrat se to da, ale urcite jsem to tady uz psal - hra je neskutecne tezka.

Co se tyce tveho problemu, micropurifier se nachazi bud v sektoru 59 (na zapad) nebo 50 (na sever) od pocatecniho sektoru 60. Ty jsi se totiz zasekl na tom, ze nevis jak se presunout do jineho sektoru, coz jsem mel taky trosku problem. Musis vsechny sve postavy presunout na okraj sektoru a pak teprve se ti objevi nabidka treba "traverse north", "traverse west" atd.

Ze vseho nejdrive ti ale doporucuji v pocatecnim sektoru sebrat vsechny veci - vesty, zbrane, naboje, lekarny, nastroje. Tezko bys bez nich porazil nepratele v dalsich sektorech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu