Pacik Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Zajímalo by mně co si myslíte o tuningu Xboxe. Já jsem zatim žádnej nědělal ale chystám se něco málo udělat (přidat nějaký fany, průhledná bočnice, otevřená mechanika, přidělat někam šikovně ještě 250Gb HDD - nejspíše to nějak dám místo původního 20GB HDD, přestříkat Xbox - nejspíše černá nebo rudá barva, neony, atp...). Už jsem pár návodů našel, koukal jsem na různě vytuněný Xboxi a hrozně se mi to líbí, ale chtěl bych slyšet i vaše názory, nebo nápady co přidat, co odebrat, atp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 taky sem chtel tunit xboxe dokud mi neodesel (: ....tvuj tuning by mohl bejt zajimavej, mozna jeste k tomu vsemu bych pridal diodovej vetracek se zajimavou barvickou... s tou mechanikou si to myslel tak ze by tam nebyl vubec horni kryt? takhle sem to mel u ps2 xD bylo to coolovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 250GB HDD neni podporovan, pouze 20GB,60GB a 120GB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacik Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 To Mardy: Si vzal kde? :D Ano prodava se pouze 20, 60 a 120GB HDD original na Xboxe, ale ja sem nepsal ze si chci koupit vetsi origo disk... To Alesek:Ano z mechaniky bych sundal horni kryt, a nas tima vetrakama z diaodama sem taky premyslel ale nvm jak to sladit :D Xko bych prestrikal na nejakou peknou rudou barvu, a ted potrebuju vymyslet jaky neony tam dat + kdyztak ty svitici fany... Nechci aby to zarilo jak Cernobyl po vybuchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 250GB HDD neni podporovan, pouze 20GB,60GB a 120GB. Pokud nemyslis jen origos, tak ja k nemu dal externi 500gb a jelo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 To Pacik: 250Gb muzes pouzit externi. Normalne z vrchu ho tam nepripojis. Muzes tam nahrat ty special sektory, aby si xbox myslel, ze je to original Microsoft, ale dokud nebudou vyrábět víc jak 120Gb, tak ti to nepošlape. Pročítal jsem manuály na připojení neorig. HDD a taky mi to neudělalo radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacik Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Mno tam potrebujes 2,5" disk radi BEVS, a k tomu box, aby si to mohl pripojet pres USB, nejdrive disk pripojis k PC a "flashnes" ho (disk), a pak staci pripojit ten HDD k Xboxu a zformatovat ho, a pojede ti... Pokud neveris koukni na 360mods, nebo na nejakou jinou stranku, a doctes se tam ze k Xboxu muzes dat az ten 250GB disk... Kdybych to nenasel tak nerikam ze si tam dam 250GB disk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Taky jsem si chtěl potunit xbox alen pak jsem si to rozmyslel je to až moc náročný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacik Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Co je na tom narocny? Mne se tam nic narocnyho nezda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 no skoda ze nemam nacini a neumim zachazet s materialem a tak dal abych moh svoje xko potunit,ale jinak bych urco neco udelal,ale imho sou neony a tyhle veci tak trochu ehm ehm oldskool a celkem i ohrany,vic se mi libi kdyz si nekdo potuni svoje PC a da si do nej akvarko a naky kramy ze to uz skoro ani nevypada jako stroj nez jenom nejaky otvory a neony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacik Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 No tak nevim jestli bych do Xboxu Akvarko narval, ale premejslel sem ze bych vyhodil origonal kejs a udelal komplet novej... Jinak nastroje tak drahy nejsou, material tez ne, a trchu zrucnosti snad mas ne? Ja jakozto Opravar zemedelskych stroju sem celej prvak piloval a rezal takze zkusenosti mam az dost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 taky se musím přidat k těm co ho chtěli tunit, ale nakonec si to rozmysleli...jako bylo by to pěkný mít hezky upravenej xbox, ale raději bych ho nějako upravil, aby dělal méně hluk, nevíte o nějakém způsobu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 možná tak snížit rychlost mechaniky nebo vypojit větráčky :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 No tak nevim jestli bych do Xboxu Akvarko narval, ale premejslel sem ze bych vyhodil origonal kejs a udelal komplet novej...Jinak nastroje tak drahy nejsou, material tez ne, a trchu zrucnosti snad mas ne? Ja jakozto Opravar zemedelskych stroju sem celej prvak piloval a rezal takze zkusenosti mam az dost :D to udelej ve tvaru traktoru kdyz si ten opravar :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacik Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 no tak hluk snizis jedine tim ze tam das jiny vetraky nebo jim stahnes otacky, nebo pak jen snizit otacky mechaniky, ale to se ti muzou sekat hry... Jinak pres noc nemam co na praci tak zkusim udelat 3D model Xboxe, a pak ho predelat tak jak bych chtel ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 To já už jsem tunil. Přidal jsem boční zadní a uvnitř větráky . Provoz je daleko tiší a účinější. Možná pošlu foto. napajení je z rozebraného intercooleru a dvou adaptéru z tv antény. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Zatim jsem netunil taky, ale narazil jsem na par peckovejch modu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 z těch se mi líbí akorát ten poslední jinak nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 wow, ten první obrázek je naprosto nářezovej tuning :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 to: |West|Coast| taky se mi nejvic libi ten prvni ... taky bych si chtel casem na to neco nacmarat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Ten krvavej xbox je moc pěknej , jinak asi bych si xko nechal v původním stavu , bez tuningu (možná ty bočnice),ale když to uděláš pečlivě tak to můžeš pak střelit a ještě na tom vydělat za exkluzivitu . :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 tak nejpeknejsi je urcite ten HL tuning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 a nevíte kde se dají sehnat nějaké samolepky? Potřeboval bych nějaký samolepky, hlavne z oblasti MLB , jako americka liga v baseballu...nevíte o nějaký stránce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 můžeš si je nechat vytisknout neni to drahy ja si nechával tisknout hromadu sammolepek jednu za 1,50 CZK takový ty lesklý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacik Odesláno Srpen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Mne se z tamtich libi trosicku ten posledni a ten prvni neni taky k zahozeni. Ja uz pracuju na 3D modelu jak by mel vypadat (vzhled). Jinak vetraky urcite vymenim + nejaky pridam, protoze ty co tam sou, sou docela hlucny (a jeste vic ta mechanika kdyz tam dam DVD :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts