Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mně co si myslíte o tuningu Xboxe. Já jsem zatim žádnej nědělal ale chystám se něco málo udělat (přidat nějaký fany, průhledná bočnice, otevřená mechanika, přidělat někam šikovně ještě 250Gb HDD - nejspíše to nějak dám místo původního 20GB HDD, přestříkat Xbox - nejspíše černá nebo rudá barva, neony, atp...). Už jsem pár návodů našel, koukal jsem na různě vytuněný Xboxi a hrozně se mi to líbí, ale chtěl bych slyšet i vaše názory, nebo nápady co přidat, co odebrat, atp...

Odesláno

To Mardy: Si vzal kde? :D Ano prodava se pouze 20, 60 a 120GB HDD original na Xboxe, ale ja sem nepsal ze si chci koupit vetsi origo disk...

To Alesek:Ano z mechaniky bych sundal horni kryt, a nas tima vetrakama z diaodama sem taky premyslel ale nvm jak to sladit :D Xko bych prestrikal na nejakou peknou rudou barvu, a ted potrebuju vymyslet jaky neony tam dat + kdyztak ty svitici fany... Nechci aby to zarilo jak Cernobyl po vybuchu...

Odesláno

Mno tam potrebujes 2,5" disk radi BEVS, a k tomu box, aby si to mohl pripojet pres USB, nejdrive disk pripojis k PC a "flashnes" ho (disk), a pak staci pripojit ten HDD k Xboxu a zformatovat ho, a pojede ti... Pokud neveris koukni na 360mods, nebo na nejakou jinou stranku, a doctes se tam ze k Xboxu muzes dat az ten 250GB disk... Kdybych to nenasel tak nerikam ze si tam dam 250GB disk...

Odesláno

no skoda ze nemam nacini a neumim zachazet s materialem a tak dal abych moh svoje xko potunit,ale jinak bych urco neco udelal,ale imho sou neony a tyhle veci tak trochu ehm ehm oldskool a celkem i ohrany,vic se mi libi kdyz si nekdo potuni svoje PC a da si do nej akvarko a naky kramy ze to uz skoro ani nevypada jako stroj nez jenom nejaky otvory a neony...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu