Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fable 2

Steel

Recommended Posts

• Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Však tam píšou, že je to pouze první díl, takže podle mě prostě rozřezali fable 2 na několik epizod a teď nabízejí tu první zdarma ke stažení;). Těch 1350 G se ti tam načte, ale vyplníš je všechny jen tehdy, kdy si stáhneš všechny ty epizody, takže tak.

Žádnou plnou hru nečekejte:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to tahám taky, ale furt to trochu nepobírám.. Prostě je to plná hra s 1000 GS, která je free.. A to má novej příěh ?? Nový ukoly atd..

já tam mám 1350G max ... to já vůbec nevim hrál jsme to chvíli a na fable 2 si nepamatuju jaký byl začátek ale myslím že to začínalo stejně

Odkaz ke komentáři

já tam mám 1350G max ... to já vůbec nevim hrál jsme to chvíli a na fable 2 si nepamatuju jaký byl začátek ale myslím že to začínalo stejně
ja když jsem dneska koukal na dema tak jsem to tam taky viděl v plných hrách... nevím, co si myslíš ty zázvore... já totiž žádný tušení nemám...

v normal hře je 1000 bez khokonote islandu nebo jak se to jmenuje...

to říkam... já jí dohrál nedávno... má to 1000 G bez datadiscu... možná ho tam přidaj ;)

Odkaz ke komentáři

taky bych rek zahrajete si to jen po to jak se dostanete z hradu a end :lol: ja jsem to stahl hral jsem to po to jak jsem si koupil tu hraci skrinku a vypl :D kam az to pokracuje?....

... jinak pocitalo se mi to jako plna hra :lol:

Odkaz ke komentáři

to říkam... já jí dohrál nedávno... má to 1000 G bez datadiscu... možná ho tam přidaj ;)

to mě napadlo jak jsem to tahal poprvý že to bude datadisk akorát že se to dá spustit bez normální hry a je to zdarma? prostě mi to hlava nebere :D a ještě tam mám nějaký ajchy ze starýho ... kua já nevím je to divný :D

Odkaz ke komentáři

Episodes 2-5 can be purchased within the game. You will need to purchase further episodes to enable full LIVE functionalities and join other Heroes from around the world on your adventures. There are no refunds for this item.

Takže takhle o tom mluví X-live :). Což znamená, že to bude MMORPG a nebo, že to bude jen obyčejnej FABLE 2, kterej má jeden part volnej, kvůli reklamě, a zbylý 4 budou placený, což by bylo udělaný, jako docela dobrá reklamní kampaň... teď se uvidí, jakou těm dalším partům dají cenu a jestli tam bude i Knothole Island, čemuž by napovídalo i onich zmíněných 1350 G.

EDIT:// tak jsem dotahal... a koukam, že tam mam jen 1000 G... Tak nevim, co to píše vám.

Předpokládám, že hra skončí někde až zabiju toho loupežníka u jezera a půjdu do Bowerstonu...

Odkaz ke komentáři

OMG, tahle diskuse je síla :-).

Jelikož jste to asi ani jeden správně nepochopili, tak tady je vysvětlení:

http://www.xboxweb.cz/hry/fable-2/6515-fable-ii-epizoda-i-je-live.html

Já jsem do tady psal hned ze začátku, že je to rozřezaný Fable 2 na díly a že nemají čekat žádnou hru zdarma:D, tak taky nechápu, co se tu tak dlouho řešilo:ziped:...

Odkaz ke komentáři

OMG, tahle diskuse je síla :-).

Jelikož jste to asi ani jeden správně nepochopili, tak tady je vysvětlení:

http://www.xboxweb.cz/hry/fable-2/6515-fable-ii-epizoda-i-je-live.html

Já jsem do tady psal hned ze začátku, že je to rozřezaný Fable 2 na díly a že nemají čekat žádnou hru zdarma:D, tak taky nechápu, co se tu tak dlouho řešilo:ziped:...

no já nevim no, já to tam už napsal a rovnou citaci z Xlive :D.

Odkaz ke komentáři

tvůj příspěvek jsem přehlédl :D

jsem si myslel že plná měla jen 1000G a ne 1350G proto mi to přišlo divné

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
buď jsi debil, jak debil a nebo si nevidíš přes oči... dal jsem ti sem link a vše jde úplně krásně...načítá se trochu dýl, ale jde to...

Vidim, Eriku, ze mas vytribeny slovnik, profik tveho kalibru zhodnotil, ze kdyz dvacetkrat kliknu na tvuj link a dvacentkrat refresuju, se stejnym vysledkem, bilou strankou, tak je to vlastne tim, ze jsem debil :-) na to jsi urcite vystudoval nejakou skolu, ze? :-) Neprozivej to tolik a misto invektiv se treba zamysli a napis neco jako To asi nemas v compu nainstalovany tohle a tohle.

Kazdopadne diky za pomoc.

Odkaz ke komentáři

sice to nepatri k te truhle ale zajimaly by me tyhle veci a nechci zakladat novej thread :D

1. Kdyz sem dohral pribeh tak jako spravnej kladas sem vybral zachranu lidi co pracovaly na vezi... ted mi ale chybi pes a zajimalo by me jeslti ho de nejak ozivit nebo jeslti musim odehrat hru znovu...

2. V limited edition coz mam ja mela pry byt nejaka karticka na stazeni nejakyho obsahu z livka ale zadnou sem nenasel... Da se o ten kod nekam napsat?

3. v jednom aichu je, ze mam dat darek nekomu po livku... jak na to? zaboha na to nemohu prijit :( ono se to da hrat nejak online?

predem dekuji za odpovedi :)

Odkaz ke komentáři

1) no, musíš si to rozehrát znova, bez čokla jsi nahranej ;) (jedině, že bys spustil Knothole DLC pack a tam si ho pak můžeš oživit ;) a dokonce změnit i rasu.

2) nevim

3) jo, da se to hrat online, normálně kámoše v party pozveš do hry... a pak mu dáš dárek, that's all ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu