hrom Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 jaké ste dali přání na konci hry ja osebně dal 1 ale chtel sem dat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 ja jsem dal 2. takze psa.Bez psa by to neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 hele jak mate ten quest jak mas bud zabit straznyho ve vysluzbe nebo ho vochranit pred banditama ja ho zabil banditi at nechodim do sklepa ja tam samo sel zabil i bandity a pak sou tam nemrtvi za dverma vod kterejch nemama klic jak ho dostanu??? a jeste neco delal sem teplou vlnu na ostr suk a nemuzu vodevrit tu druhou sochu jaky gesto pouzit diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el mariachi1468624614 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Lidi mam problem. Ve Fable 2 jsem prosel tu pasaz jak mi Lucien zastreli psa a pak i me. Ted jsem v dokonalym svete. To uz je konec hry nebo musim udelat neco, abych se z toho sveta dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Chvilu si tam hraj jak pudeš spát tak uslišíš tu hrací skříňku, jdi za jejím zvukem a je v podstatě konec už jen zabiješ Luciena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol098 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ahojte, měl bych dotaz na úkol láska bolí jak musím najít všechny části te mrtvé čarodějnice nebo co to bylo. Jsem teďka v te hrobce kde je další část a zaseknul jsem se u jedněch dveří. Přes vodu jsem došel k soše kde je ten ovládací čtvereček a otevřely se mi dveře na pravé straně, tam jdu a mám projít těmi dveřmi, ale nevím jak je otevřít... Nevíte prosím někdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Ahoj lidi. Jaký je prosím vás rozdíl mezi Fable 2 a Fable 2 GOTY Edition? Popřípadě jakou by jste doporučovaly stáhnout. Díkec a čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 V GOTY jsou i DLC balíčky co ke hře vyšli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Promiň jsem začátečník ale co to jsou ty DLC balíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Dodatky ke hře... Něco jako datadisk. U Fable 2 je to konkrétně nový ostrov kde jsou navíc nové mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 OK díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 no su tam 2 DLC Konthole Island a See the future ja som si tiez stiahol GOTY verziu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Sory za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Fble 2 GOTY obsahuje všechny stažitelné části, kteréu normalní verze musíš stáhnout z xbox live, jedná se o nové kostýmy, předměty atp.. Takže pokud máš na výběr, tak stáhnutím GOTY edice nic nezkazíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetXboxercz Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Ahoj, spustím Goty verzi této hry na bannutém xboxu ?, stáhnul jsem si GOTY verzi, ale ten týpek co převáží na ten novej ostrov na tom molu v Újezdském trhu není, popřípadě jakým způsobem se ty DLC balíčky zprovozní ... ??? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 ahoj ,mel bych dotaz. Da se nejak najit ta sestra? daji se nejak otevrit ty dvere v zahradach hradu,myslim ty jak sou tam ty vykopavky dole a pak taky primo v zahrade ta brana?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanleyman Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Chtel bych se zeptat jake veci navic nabizi fable 2 Goty oproti klasicke verzi a zda jde pouzit save z normalni do Goty. Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Nabízí 2 dlc Knothole island a See the future Ano, save jde použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 A hlavně možnost oživit psíka, pokud jsi ho i rodinu obětoval + změnit jeho rasu :-* muuck a nezapomenutelnou zábavu, který F2 nabízí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ahoj ,mel bych dotaz. Da se nejak najit ta sestra? daji se nejak otevrit ty dvere v zahradach hradu,myslim ty jak sou tam ty vykopavky dole a pak taky primo v zahrade ta brana?diky ted jsem se chtěl taky zeptat... dohral jsem Fable II 2x a nikde jsem jí nenašel.....našel jí někdo? tuším že je v Dubových Lánech ale kde přesně netuším...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceernouse Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Save ti půjde zda je v cz to nevím... ví někdo kde hledat teda tu sestru Rozu prej je tam kde je mrdě lesů a s někým v kápy... jestli jsem to dobře pochopil tak mám hledat v Dubovým údolí ale kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ano i dlc jsou v goty v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 potrboval bych presen vedet jak se otevira truhla ve fable 2 jestli nekdo bude prosim tak hodny a poradi dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 pls prošel jsem 3 loutkovou hrou na stránce ale nikde se nepíše jak ji otevřít tu truhlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 pls nevite jestli by nešel fable 1 na x360 asi ne co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.