Fryta Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 jestli byl na xbox1 tak pude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Půjde, sám mám doma origo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Slysel jsem, ze Fable 1 na X360 kvuli portu trosku zlobi...Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Ahoj, pls jak provedu retezovej utok?...prej mam naslouchat nejakej zvuk a pak zmačknout "X" a vubec nevim jakej zvuk... Nebo jak rychle nabit zbran... tam taky nejakej zvuk a vubec nevim jakej zvuk :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 pls ve Fable 2 sem našel 13 oblastí to je celej Albion nebo je víc oblastí nebo jestě něco za albionem dik předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Je jenom 13 oblastí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Zdarec mel bych dva dotazy: Je ve fable nejaky poradny plate armor? ptz ty hadrovi me s.rou kdystak napiste kde ho najdu a taky , jak mam ten ukol prispet v chramu svetla v období zenitu muzete mi nekdo poradit kdy to je dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 1. V DLC Knohote Island máš docela pěknej platovej armor2. Musíš darovat aspoň 10000 zlaťáků od 12:00 do 13:00 hele kde je ten knohote island? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark.wolf Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 zdravím kluci, chtěl bych se zeptat, platinum edt. Fable 2 take obsahuje tento datadisc nebo jen ta verze GOTY? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 jak je ta truhla v té guildě tak tam je kuřecí oblek ale někde jsem četl že se od tama dají získat hned 3 předměty, jak je to možné jo a ještě pls odkaz na tu hru, už jsem ho zapoměl P.S. jednou už jsem tu truhlu na svém profilu otevřel ale teď jsem si stáhl GOTY váže se ta truhla na účet nebo na save, takže jestli můžu znovu vybrat na ten novej save, předem díky 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 zdravím kluci, chtěl bych se zeptat, platinum edt. Fable 2 take obsahuje tento datadisc nebo jen ta verze GOTY? diky mocPlatinovka obsahuje tenhle datadisk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 ehm jeste mam dotaz nevite kde vzit to alchymistycky brneni co ma garth,nebo naky lepsi pro carodeje(carodejnickej set se mi moc nelibi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Čau mám pár otázek ... za 1 . Jak se rychle stát hodným ? ( jsme hnědej a mam rohy .... :D ) za 2. Jak získat psa ? za 3. Kde najít , koupit knihy s gestama ? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 1. Pokud uz si dohral, tak to je spatny pokud jsi nevybral tu prostredni kartu, protoze nebudes mit chram svetla. Jinak hodny se stanes kdyz: davas darky, nashromazdis hodne lidi a pak delas gesto pozehnani.2. Pokud mas hru s DLC Knohote Island, tak jde ozivit. Pokud nemas, tak si stahni fable 2 goty verzi a tam jsou vsechny dlc. 3. Gesta ziskavas napr i tim jak ses hodnej nebo zlej. Ale jinak v tech DLC muzes dostat gesta a v ujezdskym trhu v knihkupectvi je taky docela dost knih s gesty :) Za THX se nebudu zlobit :) Takže GoTY mám , na konci jsem si vybral tu poslední kartu ( prachýýýýý ! :D ) a kde se dá ten pes oživit ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrda Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Cau,chybi mi jedno Koketni gesto,je v tom kruhu uplne nahore,nekde sem musel neco vynechat,muze mi nekdo poradit? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Hele co to znamená když mi z ničeho nic zečne ( moje postava ) blejt ? :D Že prej otvírám truhlu a on blééééééé ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nativko Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Hola, mam problem s vílou na Krvavem utesu. Porad ze me vysava krev, kdyz zabiju bludicky, stejne do ni nemuzu busit, 25 minut sem to zkousel, porad nic, nic nefunguje :) kde delam chybu? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bofic Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Hola, mam problem s vílou na Krvavem utesu. Porad ze me vysava krev, kdyz zabiju bludicky, stejne do ni nemuzu busit, 25 minut sem to zkousel, porad nic, nic nefunguje :) kde delam chybu? dik tohle dělá víc lidem, asi se jim tam vloudila nějaká chybka...mě šla zabít až po restartu konzole :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nativko Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 tohle dělá víc lidem, asi se jim tam vloudila nějaká chybka...mě šla zabít až po restartu konzole :roll: Nic nefunguje, asi mám peška, od začátku se mi to teď hrát znova nechce, jdu na Dragon Age :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Ale já nic nepil :D No nic no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sherlock72 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ahoj lidi,potřebuju radu. Už mám Chrličův poklad, koupenej zámek a skoro všechny ty věci kolem, jen nemužu získat poslední stříbrnej klíč. Vidím ho za dveřma ale nemůžu se k němu dostat. Porád mě to píše že dveře jsou zamčené ale nevím, kde mám vzít klíč. Je to stříbrný klíč na Újezdské tržnici před východem z hradeb po pravé straně za tím hlídačem nebo kdo je to zač. Zajímalo by mne, co je v truhle na Fairfaxu ale k tomu potřebuju všechny klíče tak jestli někdo víte , tak poraďte co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 V řece je místo na potápění a tamtudy se tam dostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark.wolf Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Ahoj kluci, chtel bych se zeptat, jaky je rozdil mezi Fable 2 GOTY a Fable2 platinum - respektive, jestli verze platinum obsahuje take DLC a vse , co obsahuje verze GOTY.. q pripadne jestli u verze platinum je nejak poznat, ze je to platinum ..treba v menu datum vydani atd? nebo je to jen v tom, ze ma navic nejaky veci ale po vizuelni strance, menu atd - diky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 PLATINUM je vydání úplně stejné hry . Ale protože je hra starší , tak je zavedená nižší cena . Je to u starších her normální , že sníží cenu a prodávají pod názvem PLATINUM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 pokud se nepletu tak statusu platinum se dosáhne určitým počtem prodaných kusů nebo to dělaj náhodnně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.