epilepticfishCZ Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Za dob ps2 to byl jeden milion prodaných kusu . DLC by měl bejt jen v GOTY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark.wolf Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 takze DLC je tedy jen ve verzi GOTY a platinum je jen nove vydana original hra bez dlc jo? jsem si prave myslel, jestli v platinum taky nejsou obsazeny ty dlc balicky .. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark.wolf Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 sem se chtel zeptat jen proto, protoze sem nasel nekde k verzi platinum toto: Fable 2 platinum edition comes with all the latest features and patches that have come out in the past. Some of the new features are Knothole Island along with other various quests. All new content is included ON the disc. Also region free! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Mám takový dotaz, vylepšil jsem si Ohnivé peklo (fireball) na úroveň 2, a v tom sloupci kouzel (RT) se mi ukázal jako druhý od spodu , tak šipkama na něj najedu, ale když znovu zmáčknu RT, mám ukazatel zase dole, kde mám kouzla jako Chaos, Šok, ale i Ohnivé peklo atd... a v menu kouzel se to nijak nedá přehazovat, jak má vědět, že používám úroveň 2?? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crackhead Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Je to nejaka chvile co sem tuhle hru dohral, takze si nejsem uplne jistej, ale neni to nahodou automaticky? Jestli si to dobre pamatuju tak se snad ani neda pouzit nizsi uroven kouzla, ktere si nejak vylepsil a akorat si to podle LT seradis tak, aby ti vyhovoval rozsah jednotlivejch, kouzel az je budes pouzivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 (5 kolecek cim dele drzis, preskakuje to do jine koule. cim vis, tim vyssi uroven). To nějak nechápu?? Co mám držet a kde?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 B - čili tlačítko na kouzla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Ve hře nebo v menu?? (Chci v tom mít jasno :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Ve hře, čím déle klávesu na vyvolání kouzla držíš, tím vyšší level kouzla se vyvolá (Podle toho kolik máš nejvyšší level nějakého kouzla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Dík moc :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 ahoj chci se zeptat na jednu trochu starší hru Falbe 2 kde už by byly obe DLC Knothel island a se the future nebo si to mužež stahnout jenom s xbox live a ještě co znamená Fable 2 GOTY a GOLD předem se omlouvám jestli budu za idiota a dik za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 V GOTY verzi jsou obě DLC již zakomponovány. V GOLD nevím, ale IMO se jedná jen o jiný název pro to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 jo moc dik a nevíš kde by se dalo to fable 2 goty koupit nejlevnějc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 To nemám tušení, prozkoumej internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 a kdyz si to koupim tak jeto normalně cz titulkama nebo jenom když to stáhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Hra je v PAL verzi s CZ titulky, stejně jako obyčejná verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 znova moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Ahoj mám pár dotazů 1. jak vypadají chrliče 2. jak se dají otevřít mluvící dveře? nikdy mi nenabídnou žádnou interakci 3. proboha jak mám zhubnout? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Ahoj mám pár dotazů1. jak vypadají chrliče 2. jak se dají otevřít mluvící dveře? nikdy mi nenabídnou žádnou interakci 3. proboha jak mám zhubnout? díky odpovím jen na tvůj 3. dotaz, jelikož to je jediné co vím ( hraju to chvilku :D) .... musíš jíst celer, čím kvalitnější tím lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Díky za rady pomohly, teda až na démonické dveře ale to se dořeší čase ;-) Mám další prosbu nevíte jak změnit rasu psa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 To jde taky elixírem,který koupíš u stánku pod mostem/na molu na tom náměstí kde je kovář a hospoda(ted nevim jak se to tam jmenuje).Ale je docela dost možné že to jde jen v té GOTY verzy,nevím protože jsem neGOTY verzy nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skateman16 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 takze demonicke dvere ci ako ste to nazvali sa daju otvorit tak ze vacsinou pred nimi pobehuju sliepky ( kurence ) a tie dvere stale chcu maso tak jednoducho kopnite slipku do nich a vualaa dvere su otvorene ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Pes ještě může být Husky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 nema prosim nekdo naprodej verzi GOTY a je z prahy diky.............omlouvam se vim ze to sem nepatri diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Fable 3 uz mam objednanou ale rad bych si zahral i 2ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.