yelov Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Ahoj plnim qest jakého si piráta jsem na ostrově pokladu mam 9 z 10 a ten poslední nemužu najít poradte kde jsou zašitý dik . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 da jse nekde koupit tadle hra v goty edici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Zdar asi nejlevnejsi verzi GOTY jsem nalezl v tomdle obchode http://gameoutlet.cz/game/96/x360/fable-ii-goty-classics budu si ji tam kupovat protoze jinde ji nemohu sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 X360 Fable 2 GOTY Classic CZ titulky* 469,- v pondělí jsem to dohrál LUXUS :idea::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moorhuhn Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Poklady kapitána Děsa - našel jsem 9 pokladů z 10 a ten poslední za boha nemůžu najít. Asi bude někde pod vodou ale nevím jak se dá potápět nebo pod vodou plavat??? díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Poklady kapitána Děsa - našel jsem 9 pokladů z 10 a ten poslední za boha nemůžu najít. Asi bude někde pod vodou ale nevím jak se dá potápět nebo pod vodou plavat??? díky za odpověd Potápět se dá na předem určených místech , buď to v tom místě bublá voda nebo je tam vír ( nejsem si přesně jistej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Christian1468625435 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Zdravím...měl bych dotaz- jak můžu mít ve hře se svou manželkou sex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Jdi sni k posteli a klikni na ni a zobrazi se ti nabidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Lidi jak se hubne ve fable 2? :D pritelkyne to hraje a uz je pekne pri tele a nevi jak zhubnout ja taky ne nehraju to zatim :D diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Stačí nakoupit jakoukoliv zeleninu, při jejím pojídání hrdina hubne ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 a nevite jak otevrit v zacatecni mistnosti kde se naucim kouzla atd. tak tam je truhla nejakych mojich predku a pisou tam ze se mam podivat na www.fable2.com a tam to zjistim jak ji otevrit ale nenasel sem tam nic nevite jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Sám jsem to nezkoušel, ale mělo by to být tak, že tady na té stránce si zahraješ tu minihru a když ji dokončíš, tak myslím zadáš gamertag nebo nějak podobně si to odešleš na svůj účet a poté si přes LIVE v xku stáhneš nějaký bonusový vybvení ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejtos Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Nevíte čím by mohlo být, že i když přispěju nad 10000z mezi 12-13hod v úkolu DARY PRO SVĚTLO, tak stejně se mi úkol nesplní(několikrát jsem se o to pokoušel)....když jsem to udělal poprvé tak jsem dostal Sekáček, ale úkol mi zůstal.....pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 tyhle vedlejší úkoly tam budš mít furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Krystal: co se takhle kouknout na stari toho topicu ? odpovidas nekomu kdo se ptal na tuhle vec pred pul rokem... Btw:sorry za spam ale tohle mi prijde jako demence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Snad tuhle hru jeste nekdo hraje... nevite nahodou proc mi porad stoupa zkazenost? mam asi 2 domky v pronajmu a 3 obchody. Nikde jsem cenu nezvysoval. zadne zdrazeni ani slevneni jsem neprovedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 No tak určitě cenu trochu sniž, máš pak jistotu že se ti bude zkaženost snižovat. Je to skvělá hra, rád na ní vzpomínám a doufám že journey který si bohužel nezahraji napraví nějakým novým dílem který bude stejně dobrý ba i lepší než 2s 3kou. Jsou to mé nejoblíbenější hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Tak jsem snizil ceny vsude o 20% a uz mam zkazenost 30 :D tak teda nevim... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 tak i 50% sleva nepomaha... Vazne nekdo nevite jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.