Malarkky Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 co te na tom treba stvE? ja bych to mel mit zitra :D snad, uz se nemuzu dockat a jeste budu mit far cry 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ktery ty verze obsahujou cestinu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 co te na tom treba stvE? ja bych to mel mit zitra :D snad, uz se nemuzu dockat a jeste budu mit far cry 2 :) no tak treba prilis snadny vydelek penez,hned ze zacatku muzes pracovat v kovarne...vydelas penze hned kolik chces...osobne mi kovarna nevyhovuje zatim nerychlej vydelava barman...takze si muzes pak cokoliv hned koupit...stim souvysi nakup domu za ucelem pronajmu...koupis nekolik domu a pak mas kazdych pet min zlataky z najmu....suma sumarum o prachy neni nouze....takze neni nouze o zbrane,obleceni,lektvar,proste vseho co hra umoznuje koupit, stim hodne blizce souvysi expy pro zkusenosti...muzes koupit lektvar kterej ti da dos bodu zato ze ho vypijes a neni nijak drahej...takze docela napr....kdyz si das chvili praci muzes mit naplno vylepsenou postavu...sice s vysim radem zkusenosti se pocet potrebnych expu zvysuje..ale staci jen nakej cas vydelavat a mas vystarano... dalsi vec pouzivani kouzel...neni zadna mana..takze se kouzli stale stale a stale....dalsi vec da se vlastne zemrit ??? ano da..ale vlastne bez nasledku...nevim jestli je nak omezene kapacita inventare..ale predpokladam ze neni...takze muzes mit nekonecne lekvaru pro doplneni zivota...kdyz si je nakoupis...a dale mas lektvar pro znovu zrozeni...kdyz te zabijou automaticky ozijes a o nic neprijdes expy atd...tech opet muzes mit tusim nekonecne takze naprd...navic lekvary pouzijes v klidu tak ze kdyz mas malo zivota hodis pauzu pri boji pouzijes lektvar a je zas plnej zivot... strelny zbrane...neomezene strel..neni potreba hlidat stav zasob kulek,sipu atd....ukazatel smeru kam je potreba jit...nemusel by to ukazovat doslova stacila by jen naka smerova sipka at je aspon duvod trosku vic zkoumat svet a ne jit primo po care...samozdrejme nemusim jit primo po ty care ale proc bych to vlastne delal ?:)tak i tak nachazis poklady,naleziste zatim chybi moznost breni ci neceh podobneho co by chranilo pred utokem..zatim pozoruju jen obleceni co pridava oblibu atd... na dalsi veci si ted nevzpomenu....chapu ze to chce zmenu aby nebylo vsechno jako diablo,wow,L2 atd...ale pro me je to standard ktery vyzaduju :) jo dalsi vec treba s nalezanim veci...z nepratel nic nepada...takze leda poklady, naleziste,darky a nakup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 zatim chybi moznost breni ci neceh podobneho co by chranilo pred utokem..zatim pozoruju jen obleceni co pridava oblibu atd... co se tohodle týče tak jsem někde četl že oblečení je jen kvuli vhledu,žádné obranné bonusy nepřidává,žádný brnění co by zvyšovalo obranu tam prej neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frexa Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Ahoj.Chcem sa spýtať,či má niekto tiež problém so zamrzaním hry.Niekedy to ide aj hodinu v pohode a niekedy mi to každých 5 minút zamrza.Už som z toho zúfalý.Dakujem vopred za akúkoľvek radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Mozna spatne vypalene.Nebo mechanika v xku de do haje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 tak právě jsem dohrál hlavní příběh :) zatím nejlepší hra co jsem na xku hrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 To uz jsi to dohral? A jak je to dlouhy? doufam ze hodne :D a chci se zeptat na vyber postav, jestli muzes hrat jen za cloveka nebo i za upira treba a tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frexa Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Mechanika je určite v poriadku,ostatné hry idú bez problémov.A vypálil som už treie dvd a stále to isté.Možno keby som skúsil inú verziu,ale ktorú?Možte mi poradiť linky,ktoré sú stopercentne v poriadku.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 To uz jsi to dohral? A jak je to dlouhy? doufam ze hodne :D a chci se zeptat na vyber postav, jestli muzes hrat jen za cloveka nebo i za upira treba a tak..mě to nepříšlo moc dlouhý :D , ale s vedlejšíma misema je to hodně dlouhý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efjay Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 když se dostanu ke chrličovu pokladu tak mám co tam dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Mechanika je určite v poriadku,ostatné hry idú bez problémov.A vypálil som už treie dvd a stále to isté.Možno keby som skúsil inú verziu,ale ktorú?Možte mi poradiť linky,ktoré sú stopercentne v poriadku.dík Bud tu specialni s bonus discem,kterej samozrejme nemusis vypalovat od scenovy grupy STRANGE a nebo ten od nescenovy wii60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 když se dostanu ke chrličovu pokladu tak mám co tam dělat? Jestli je to ta podvodni mistnost v Kamennym Ujezdu, tak to by me taky zajimalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 tak právě jsem dohrál hlavní příběh :) zatím nejlepší hra co jsem na xku hrál... Za jakou postavu jsi to dohrál ( mám na mysli, bojovníka, střelce, kouzelníka) nebo co jsi preferoval a jak se ti s postavou postupovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 spíš za bojovníka a snažil jsem se být na straně dobra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQuell Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 j už vim jak na ten chrličův poklad : musíš zničit všech 50 chrličů a na otevření truhly mít všech 50 stříbrných klíčů jinak já to v základním ději hrál taky za dobrého bojovníka ale pak sem zabil 50 lidí v Kameným újezdě a dal sem se na stranu zla :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 pred chvili sem dohral Fable 2 a musim rict me osobne nadchla hlavni pribeh sice neni moc dlouhy ale okolni mise a ruzne mimo dějove linie mě mnohdy zabavili vic jak samotny pribeh hru sem dohral zhruba za nejakych 24 hodin hrubyho casu ale musim rict ze sem nesel podle pribehu hru sem vychutnal jak to dalo :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 a co sis vybral na konci ? bohatství, oživení těch co trpěli ve veži nebo oživení tvého psa a sestry ? :D já blb jsem si to předtím neuložil :cry: mohl jsem mít o 2 archivmenty víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQuell Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 hele kde koupim sukni nevěstky, farmářský klobouk a luxusní košili ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 vybral sem si to oživeni psa a sestry taky by me zajimalo co kdybych si vybral to bohatstvi jak by to dopadlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 tyjo ..mam problem :) potrebuju najit vsech 10 pokladu kapitana na tom ostrofe jak tam do pripluju lodi... nasel jsem:1.na rozbite lodi,2.na utesu v mori jak se tam musi plavat,3.nasel pes tam u tech vodopadu.4. jsem se potopil pod vodu u tech vodopadu, 5 tam byl v truhle,6. za vodopadem,7. v jeskyni,8.na skale kdyz jsem se vracel zpet k lodi...zbyle dva vubec netusim kde jsou :) uz tam litam dobrou pul hodinu a nic :) jestli si nekdo vybavi kde jsou zbyle dva budu rad :) tak mam 9. hned nalevo na utesu kdyz se skace dolu do vody k vodopadum..ted jeste ten desatej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jeden je ještě v lodi a druhý potom na tom ostrově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jeden je ještě v lodi a druhý potom na tom ostrově supr..diky za radu...ten posledni byl na te druhe rozbite lodi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Tak jsem si jí dneska stáhl a kalba jak svin:D akorát jak pořád nabíhá mapa to mě malinkoOOOo štve..........ale jako jinak pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efjay Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 co to oblečení kde to koupim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.