phasE89 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Za hrad žádné G nedostaneš. Pro příště se ale dívej sem: http://www.xbox360achievements.org/game/fable-2/guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Jo dik zajímavá stránka :-) priste budu mrkat tam.. ted mi nezbívá nic jiného než štřit a šetřit :-) EDIT: Kdyz si dám cheaty do hry tak mi pak nebudou pribívat G ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 A když budu mít xko vyplí pak se připojim na live ?to se myslim srovná ten datum né tak bych moh dostat ty peníze za tu dobu co sem tam nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Jak je možné, že mi nepřibývají peníze za nájemné když nejsem online? meli by pribývat i kdyz nehraju fable ne? Muzete mi prosim nekdo poradit ? :( Nevíte někdo jak mám prodat barák ve kterém jsem bydlel s manzelkou ? Kdyz na nej kliknu tak tam mam jen rezim vyzdoby a nastavit rozpočet..Prosim poradte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 musíš se přestěhovat do jiného až pak ho prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Sak ja uz jsem prestehovany v jinem ale stejne mi to porad ukazuje rozpočet a vyzdobu mam ted 2 baraky ve kerych muzu bydlet a chci jeden prodat ale nejde mi to Opravdu nikdo nevi ? Musim mit DVD Fable v mechanikce aby mi pribývali penize za nájem nebo nemusim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Bomba hra, ted sem to dohral tak se vrhnu asi na delaní vedlejších úkolů. Jinak sem se chtěl zeptat jestli někdo neví o něčem podobnym, tohle je fakt ojedinělá hra. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Dotaz kde je ten hrad ?? nikde ho nevidim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 crafterr: No jestli sháníš Action RPG, tak asi jen Oblivion... nebo i Fallout 3, ten je sice podstatně pochmurnější, ale na úrovni zábavnosti se s Fable II může měřit ;) Spajdy: Pokud půjdeš z toho náměstí jak jsou uprostřed hodiny /v jednom městě, na jehož jméno si už nepamatuju/ uličkou hned u místa kde pracuješ jako kovář zbraní, dojdeš do zahrad Fairfaxu, kde se pracuje na vykopávkách. Hrad samotný můžeš koupit až po dohrání hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Dotaz kde je ten hrad ?? nikde ho nevidim :Dv "zahradách hradu fairfax" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 A ten hrad stojí 1 000 000 zlataku ;) uz ho mám a zadná sláva :-D zlatý malý přehledný domečky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Tak dnes konecne vysel patch, ktery opravuje radu chyb ve hre. Vcetne mnou zminovaneho problemu s nemoznosti dokoncit ukol s opatem. Original info o patchi (zdroj: http://community.lionhead.com/blogs/fable_2_development/archive/2009/01/10/3276698.aspx) : Today there was a Title Update (aka patch) for Fable II, fixing the issues that were reported on our forums and that we could reproduce. Below is a list I've mentioned earlier, I'll try and get additional information regarding other fixes and report those when I find out. There has also been an update to Tales of Albion with the addition of Knothole Island. You can now find it on the Albion map in Today's Travels. - The Ritual/Monk’s Quest – Fixed the issue with the Abbott becoming unresponsive if you leave Oakfield before he finishes talking. This will fix the problem if you’ve already hit it, too. - Rescuing Charlie/Rescue My Baby – after rescuing Charlie, you can now able to interact with objects - Guild Cave chest – resolves any issues with previously inability to retrieve items unlocked from Limited Collector’s Edition, website or Chicken Kickin’ game. If you’ve already hit this bug you should now get your items. - The Spire (Pt2) – no more issues with ship captain being unresponsive - The Hero of Skill (Pirate King) – you’ll no longer get stuck during Hero of Skill quest (Bloodstone) - T.O.B.Y./Trouble In Bloodstone – you’ll no longer get stuck during T.O.B.Y. quests (Bloodstone) - Your child - will no longer be chosen as an assassination target - Furniture Shop in Albion (Bowerstone) will now always have something for sale - Additional unspecified fixes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 mam takovy dotaz : ) je ve fable 2 vychytany system equipovani postavy? jakoze nekde najdu(dostanu, vycraftim, koupim,dropnu)lepsi brnco(treba sety) a system bossu? at ma ten coop nejaky vyznam ze budem chodit s kamosem dungy a nakonci killit bosse nebo tak : )) nebo sem uplne vedle a todle je [pro vas] samozrejmost ... nebo mi reknete proc je pro vas multiplayer(coop na jedne konzoli) lepsi..krom toho ze ve dvojko si to vic zafarate : )muzete mi na tohle prosim nekdo odpovedet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Dnes jsem dohral fable vybral jsem si srdce vratil se mi pes a rodina a pak probehli zaverecne titulky no ale achivementu mam porad polovinu tak co mam ted delat dal ? To ted mam behat po svete a delat je? Ja uz to beru jako za odehrany ..xD A taky se vam zdalo to zabiti toho Luciana moc snadné ? Jednou sem do něj řízl a on spadl z toho utesu bo jak to mám nazvat :-P Odehraný? Hm...to je tak 1/3 hry.Potom se otevře spousta dalších zábavných úkolů.Já osobně mám nahráno asi 80 hodin a jsem na skoro 100% hry.Nejlepší hra roku.PS:už se těším na sněžný ostrov v úterý.No ale jak já mám ted ušetrit 1 000 000 xD budu dlouhoo cekat..A je za koupeni toho hradu nejaky achivement?Dostaneš 100G,ale musíš v tom hradě projít hrobku v podzemí.A ty poslední dveře jsou nejtěžší pasáž ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordC Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Tak dnes konecne vysel patch, ktery opravuje radu chyb ve hre. Vcetne mnou zminovaneho problemu s nemoznosti dokoncit ukol s opatem.Original info o patchi (zdroj: http://community.lionhead.com/blogs/fable_2_development/archive/2009/01/10/3276698.aspx) ... Budu mit asi blbou otazku... ale odkud si mohu tento patch stahnout pokud nemam xbox pripojeny k netu? Abych si ho mohl nahrat na flashku a z ni patchnout hru ... Lze to vubec nejak takhle? Nebo to je mozne pouze pres xbox live takze musim celej xbox dotahnout nekam k netu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 2 LordC: Obavam se, ze jinak nez pres live nepochodis :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 tak dnes vyšel na live a kupodivu jsou dvě verze.....jedna je free a druhá premium za 800 MS points, stahuju free a myslím, že tyto verze budou z 80-90 % stejné podle popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Pokud jsem to pochopil, tak Free je jen pro ty, kdo se chtějí co-op připojit k někomu kdo má Premium. Samotnýmu ti to Free asi bude na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 uvidíme jak to stáhnu....každopádně i tak aspoň něco....já si ho asi stejně normálně stáhnu jako premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Jasně, aspoň něco - pokud to čtu dobře tak by i za Free měly být nějaké nové předměty a plus ta možnost se k někomu přidat, takže zadara výborný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Fable II de hrát coop ne? Jinak myslím že pro ty co nemají HDD to nepůjde že? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 jedině, že bys měl nějakou mega velkou paměťovku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CUs Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ja som čakal od toho fable 2 teda o dosť viac a ono je to úplne lahké a nudné podla mňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ja som čakal od toho fable 2 teda o dosť viac a ono je to úplne lahké a nudné podla mňa Dělej i vedlejší mise ,ne jen děj ..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Je to len mnou, alebo ta hra mi pripada strasne detska... Skutocne primitivne ovladanie, interface a suboje... Nicim ma to nezaujalo ani po 5 hodinach hrania... Nejak nezazivne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.