placek Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 tak dnes vyšel na live a kupodivu jsou dvě verze.....jedna je free a druhá premium za 800 MS points, stahuju free a myslím, že tyto verze budou z 80-90 % stejné podle popisuDante jsou velmi rozdílné.Free verze jen opravuje co-op hraní a potom přidává pár obleků a dalších předmětů.Ale placená verze přidává do hry nový Sněžný Ostrov,spoustu dalších úkolů(achievmentů),oděvů,zbraní(hlavně speciálku z Halo 3),svatyni(kde se dá prý obnovit život komukoliv) a spoustu dalších vychytávek.Průměrná doba dohrání tohoto přídavku je 4-5 hodin.Je to len mnou, alebo ta hra mi pripada strasne detska... Skutocne primitivne ovladanie, interface a suboje... Nicim ma to nezaujalo ani po 5 hodinach hrania... Nejak nezazivne... Ano tato hra je velmi lehká,ale co na tom,alespoň nefrustruje.(ovšem pasáž v hrobce hradu Fairfax je malé PEKLO) Ovládání je naprosto geniální narozdíl od překombinovaných desítek dalších her.(viz Too Human apod.)Jinak na začátku mě to taky úplně nevtáhlo,ale časem(po 20 hodinách) pochopíš jemné nuance této hry a je radost to hrát.Nejlepší jsou ty vedlejší úkoly apod.A navíc spousta úkolů(těch nejzábavnějších) se zpřístupní až po dokončení hlavního příběhu.A ano máš pravdu je to krásná dětinská pohádka.A pohádky mám rád.Ty ne? Citovat
shadow.wizard Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 ^^ No dam este tomu sancu, momentalne sa zabavam na X360 "hudbou"... Rozpravky mam rad, uvidime no... Citovat
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2009 SW taky jsem to hrál a začátek nic moc i když první část, kdy tě sejme ten chlápek není zlá, nicméně časem mega hra budu hrát po live Citovat
CUs Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2009 teda hlavne bojový systém je úplne na ...Dookola len stláčať jeden gombík Citovat
placek Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2009 Není to jen jeden knoflík.Můžeš dělat i malá komba když víš jak na to.Přečti si návod ke hře. Citovat
xDante1986 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2009 dnes odpo asi začnu hrát fable na xklive kdyby se chtěl někdo přidat budu rád Citovat
Ondatra Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2009 Fajn hra, ale co me dostalo bylo, ze potom co jsem ze ozenil s nesmrtelnou pani Serou tak potom co se semnou rozvedla tak jako nesmrtelna natahla brka :) Citovat
macros Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Nevíte někdo kde bych k tomu mohl sehnat návod nebo aspoň triky jako např. jak dělat ze psem kousky (kvuli mluvici skale) nebo skryty lokace atd .. Díky Citovat
Kastan Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 tak nějaký "triky" naučíš psa když si o tom koupíš knihu v Újezdském trhu na Náměstí Citovat
JerRry Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 tyjo ..mam problem :) potrebuju najit vsech 10 pokladu kapitana na tom ostrofe jak tam do pripluju lodi...nasel jsem:1.na rozbite lodi,2.na utesu v mori jak se tam musi plavat,3.nasel pes tam u tech vodopadu.4. jsem se potopil pod vodu u tech vodopadu, 5 tam byl v truhle,6. za vodopadem,7. v jeskyni,8.na skale kdyz jsem se vracel zpet k lodi...zbyle dva vubec netusim kde jsou :) uz tam litam dobrou pul hodinu a nic :) jestli si nekdo vybavi kde jsou zbyle dva budu rad :) tak mam 9. hned nalevo na utesu kdyz se skace dolu do vody k vodopadum..ted jeste ten desatej :) Pls jak se mám potopit pod vodu u tech vodopádů ? Citovat
w1z1 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Chtěl bych se zeptat jak trefit ty chrliče. Nějak se mi to nedaří. KOuzlem na ně nezamířim a ze zbraně se mi to take nedaří. A vetšinou nejsou zrovna u země :( Předem díky Citovat
JohnnyX360 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Chtěl bych se zeptat jak trefit ty chrliče. Nějak se mi to nedaří. KOuzlem na ně nezamířim a ze zbraně se mi to take nedaří. A vetšinou nejsou zrovna u země :(Předem díky Musíš mít větší skill na střelbu ze zbraní a budeš moci zaměřovat se zbraní při držení Y. Citovat
JerRry Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2009 Pls jak se mám potopit pod vodu u tech vodopádů -> pro ten poklad? (10 pokladu na tom ostrove) Pls poradíte ? ..sem se zasekl .. :( Citovat
JanisXP Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2009 Pls poradíte ? ..sem se zasekl .. :( Pod vodu se dá potopit jen na některých místech , jsou to takovy vlnky jako kdyby se tam splouchala ryba , tak na to musíš doplavat a pak se ti ukáže čím se potopit (myslím že to bylo A čkem) Citovat
placek Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2009 Nevíte někdo kde bych k tomu mohl sehnat návod nebo aspoň triky jako např. jak dělat ze psem kousky (kvuli mluvici skale) nebo skryty lokace atd .. Díky Mám doma kompletní návod v PDFku.(asi 30MB i s obrázky) Citovat
F789GH Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2009 cesky nebo nemecky,popr. anglicky Citovat
macros Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2009 a můžeš ho někam upnout byl bych ti vděčný Citovat
seeker Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2009 Komplet online navod na Fable 2 v anglictine napr. tady: http://guides.ign.com/guides/741361/page_3.html Ale osobne si myslim, ze ta hra je natolik jednoducha, ze navod netreba. Ja ji dohral a ze hry mam takove rozporuplne pocity. Na zacatku jsem si vydelal trochu zlatych v prvni praci..kovarne. Nakoupil nemovitosti. Ty mi pak zajistovaly pravidelny dostatecny prisun penez, takze pak nic nebyl problem. Kopani pokladu v tom pripade akorat ztrata casu, protoze nikdy clovek nevykopal nic, co by si nemohl koupit a nebo vykopal nejake drobne v porovnani s tim co vynasely nemovitosti. Kdyz uz tam jde takhle snadno prijit k hromade penez temer bez niceho, tak kdyby se za to daly koupit aspon nejaky specialni predmety, ale stale ty stejne veci dokola za drobne. Jinak kdyz pak takhle clovek nema problem s penezi,tak jednoduse prijde i ke zkusenostem, daji se pravidelne nakupovat lektvary se zkusenostma a nebo dary v chramu slunce. A finalni zniceni Luciena jen trapnym drzenim "A" bylo smutne zavrseni. Ale i presto vse co jsem vyjmenoval, jsem u Fable 2 stravil nekolik prijemne proparenych hodin. Jeste, ze jsem nejel pouze hlavni pribehovou linii a prubezne s pribehovou linii plnil i vedlejsi questy. Tim je hra aspon delsi a zabavnejsi. Hra mela vyborny potencial a kdyby se byvalo doresilo to snadne ziskavani penez a bylo mozne nachazet pripadne kupovat nejake specialni predmety, byla by dokonala. Citovat
cerninho Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Zdravím mám takobej problem..... ehm když dám info rodiny.... manželka chce sex...a ten můj ne a ne na to skočit co s tím??? :D díky... Citovat
Kastan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 příjdeš k tvojí manželce dáš gesto "Následování" přijdeš k posteli a vybereš ji... Citovat
Kamikaze211 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 prosím vás jak se dá v této hře zhubnout? jo a s tím sexem ještě :D když dám následování a pak postel tak tam je tak max režim spánek ... co s tím? Citovat
Steel Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 musis byt zasnoubenej s tou zenskou dej ji snubni prstynek a pak dej nasledovat a jdi do postele a budes mit na vybere sex s kondomem nebo nechraneni kdyz das nechraneni tak budes mit dite .) Citovat
Kamikaze211 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 a jak koupím novou postel? Díky moc :) Citovat
Kastan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 v obchodě s nábytkem... bež do Krvavých skalisek na Nábřeží a po schodech pořád nahoru Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.