Kamikaze211 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Byl jsem ve starém kameném újezdu a když kliknu a tak to je jen info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Lidi muzete mi prosim nekdo poradit jak muzu zabit tu vilu co je na molu myslim, ze v Krvavych skaliskach? Neustale mi saje krev a kouzli nejaky maly potvory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Lidi muzete mi prosim nekdo poradit jak muzu zabit tu vilu co je na molu myslim, ze v Krvavych skaliskach? Neustale mi saje krev a kouzli nejaky maly potvory.. Pozabíjej ty malý hajzlíky a ona na chvíli omdlí - to je ta pravá chvíle jí to nandat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 nikdo tu neoisete jak se da otevrit ta truhla primo v chramu hrdinu nebo jak se to menuje..ja tam u ni napsano ze navod jak ji otevrit najdes na www....nevite jak na ni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 a můžeš ho někam upnout byl bych ti vděčný Napiš mi do schránky mail a pošlu Ti ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fairness Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Zdravím...mam problém. Jak jsem utekl z Krvavych skalisek s tim zlodejem a delal uz s Mlatickou atd. ten ritual, kdy jsem stal u prostred a oni po stranach, tak se tam objevil Lucien a zase me strelil, potom jsem se probral zase jako maly kluk a byl nekde se sestrou na farme. A tam nevim co delat. Kazdy den je porad stejny. EDIT: Tak uz jsem na to prisel:-) V noci jsem sel za tou hudbou;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Kdy je mistaická půlnoc ne fable II . Ty fíci v chrámu stínu řikájí ať obetuji nikoho o mistické pulnoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Kdy je mistaická půlnoc ne fable II . Ty fíci v chrámu stínu řikájí ať obetuji nikoho o mistické pulnoci. tak zatáhni tou pákou o půlnoci(já osobně jsem spíš udělal to v chrámu světla, daroval jsem ve 12h zlato a bylo :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 tak zatáhni tou pákou o půlnoci(já osobně jsem spíš udělal to v chrámu světla, daroval jsem ve 12h zlato a bylo :D) to mi nešlo. a nevíš jak oživit psa když ho mam mrtvího . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 to mi nešlo. a nevíš jak oživit psa když ho mam mrtvího . mě to taky nešlo :D tka nevim :D ale psa můžeš oživit edině když si za 800 ms pointů koupíš DLC(knothole island) a tam ve městě nahoře obětuješ vesničana a dostaneš psa :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 mě to taky nešlo :D tka nevim :D ale psa můžeš oživit edině když si za 800 ms pointů koupíš DLC(knothole island) a tam ve městě nahoře obětuješ vesničana a dostaneš psa :cheesygrin: jo ? Já ten DLC mam . Hned to zkusim. Na to náměstí ? nebo kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Psa můžeš oživit při dohrání hry a zvolíš si jednu z těch 3 karet, oživení tvých blízkých nebo něco v tom smyslu (oživý i sestru která následně pošle dopis) a psa, a pak jak už bylo řečeno DLC,najdi si na youtube Knothole Island tam to najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jo ? Já ten DLC mam . Hned to zkusim. Na to náměstí ? nebo kde ? u toho náměstí jak dostáváš úkoly od toho chlápka tak si zajdi nahoru, je tam socha psa, potom pozveš k tomu vesničana, on půjde dovnitř a ty zatáhneš za páku... a vyjde pejsek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 u toho náměstí jak dostáváš úkoly od toho chlápka tak si zajdi nahoru, je tam socha psa, potom pozveš k tomu vesničana, on půjde dovnitř a ty zatáhneš za páku... a vyjde pejsek :D Nice. A nevíš kde sehnat královský nach a Zakrslou mrkev (3) . Pozor !!! ne Scvrklou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Nice. A nevíš kde sehnat královský nach a Zakrslou mrkev (3) . Pozor !!! ne Scvrklou. tak královský nach nevim(možná u obchodníka s barvou asi), taky ho shánim, ale ty mrkve mám, stačí obíhat obchody se zeleninou v dubových lánech a náměstí v kamennym újezdě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tak královský nach nevim(možná u obchodníka s barvou asi), taky ho shánim, ale ty mrkve mám, stačí obíhat obchody se zeleninou v dubových lánech a náměstí v kamennym újezdě :D Jenže oni mě všichni jak si nenávidí.:) Nedal bys mi tři mrkvičky dam ti zaně 5 milionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Je tu někdo tak hodný kdo by mi daroval 3 zakrslé mrkve.:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Je tu někdo tak hodný kdo by mi daroval 3 zakrslé mrkve.:blink: mě taky nenáviděj, nwm, všechny obchody vlastnim a přesto jsem ty mrkve našel(nastavil jsem cenu na -60% předtim ještě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 mě taky nenáviděj, nwm, všechny obchody vlastnim a přesto jsem ty mrkve našel(nastavil jsem cenu na -60% předtim ještě) a dal bys mi 3 mrkve. odměna tě nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 a dal bys mi 3 mrkve. odměna tě nemine víš jak dlouho mi je trvalo nashromáždit ? :lol: já už stejně nehraju a ještě mi blbne xlive... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 víš jak dlouho mi je trvalo nashromáždit ? :lol: já už stejně nehraju a ještě mi blbne xlive... :cheesygrin: Ty jsi ale pěkná Zrůda a navíc pěkně sobecká. :cheesygrin:...dělam si srandu, ty jsi přímo král zrůd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montrey Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Jak se dá používat víc kouzel? Abych je furt nemusel přehazovat? Je tam nějakejch 5 políček, ale jak ty fungují to je mi záhadou... neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 každé vyšší políčko je pro kouzlo na vyšší úrovni (silnější), ale k jeho seslání je potřeba tlačítko držet déle (ne jen stisknout) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montrey Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 No to vím taky, ale prostě potřebuju seslat kouzlo např šok a hned po něm rozražení jde to? abych to nemusel přehazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 jde, ale každé musí být na jiné úrovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.