Montrey Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Prosím jak se stát dobrákem? Jsem příhlašenej omylem do toho chrámu stínů z toho se chcu taky dostat a být dobrák... nemůžu třeba dát peníze na charitu nebo něco takovýho? Dík... mám svítící oči a jsem hnusnej :-D chcu bejt zase štramák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipemce Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 PLS chcel by som sa spytat zee jak sa otvaraju te kamenne sochy?? lebo vobec neviem davaju take dost nesmyslne ulohy :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 PLS chcel by som sa spytat zee jak sa otvaraju te kamenne sochy?? lebo vobec neviem davaju take dost nesmyslne ulohy :D:D ty ulohy musis splnit bejku :-D .. jinak se tam asi nedostanes .. ja sem to taky nedal este, ale ani sem se o to moc nesnazil .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipemce Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 ale sak ja vim ze mam splnit ulohy :D:D len nevim ako :D:D lebo sak oni to tak super hovoria :D:D pokial ja viem tak tam su tie bozske zbrane ne??? preto sa to snazim otvorit, alee volako sa mi nedari preto sa pytam neviete jak sa tie ulohy robia plssssssss????? to mi nikdo nenapise??? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Ahoj,moc super hra ale neak jsem tam nenasel klasicke zbroje jako platova zbroj,krouzkova a tak jsou tam vubec?akorad u krejciho jsem nasel normalni hadry...v jednicce byly normalne armory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Hledas zbytecne, v original Falbe 2 bez datadisku zadnej takovej armor nenajdes. Tusim ze v datadisku uz ta moznost je ze dostanes zbroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 shanim hrace aspon jednoho na Achievements ktery se dostanou jen v co-op thx kdyz tak add nick: pigi96 mam i headset ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 ok takze jde koupit jen odev kterej mi k odolnosti nic neprida,hm a jak se teda da branit proti utokum ostatnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Rozsirujes si talenty a kouzla, koupis si lepsi zbran a pouzivas kus/pusku na dalku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Ahoj lidi chtel bych se zeptat jak se da ukladat hra anichz bych musel prelozit predchozi pozici?v nabidce ulozit mam jen ulozit a pokracovat nebo ulozit a ukoncit.dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipemce Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 PLS prosiiim vas neviete jak taketo zbrane ziskat vo fable 2????? prosim vas pomozte Diky moc za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 v tech debelskejch dverich u hrbitova jsem mel mec... musis do nich kopnout slepici ktea tam je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 PLS prosiiim vas neviete jak taketo zbrane ziskat vo fable 2????? prosim vas pomozte Diky moc za odpovede Nejlepší zbran ve hře je hromová mušketa ze sklepa od statkáře v lese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltazar1468623462 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Tu puusku sem mel a hned sem ji vymenil za koupenou pusku, kterou sem nasel na Knothole Islandu (datadisc) sice je ten datadisc kratky, jen par misi, alemuzete si tma aspon ozivit psa pro lidi, kteri jako ja si nevybrali na konci hry ozivit sve blizke.. :-D edit: TEn statkar je ve svetelmen udoli, nebo jak se to jmenuje.. neco se svetlem :-D Guilesova farma tusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Já měl takovej obří emeraldovej dvouruční palcát. :D Získal jsem ho za nějakejma dveřma, že jsem se před ním s někým políbil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Legedární zbraně jsou za dveřmi,který vám vždy daají nějaký úkol,polibek kopnout slepici přinést sýr aj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltazar1468623462 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Pokud si pamatuju tak za vsemi temi dvermi byla jen jedna zbran.. nebo dve ? Mam otevrene vsechny dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 alemuzete si tma aspon ozivit psa pro lidi, kteri jako ja si nevybrali na konci hry ozivit sve blizke.. :-D Příště to aspoň hoď do spoiler tagu :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Když vyhraješ v nové bojové aréně v posledním DLC a uděláš přes 20k bodů,tak dostaneš taky super zbraň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipemce Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Chalani no konecne som aj ja objavil jednu. Hore na garthovej vezi musite skocit do takej studni a a spravite tam nejake hadanky a potom sa dostanete ku krabici a najdete tam legend. zbran katanu sa vola Daichi, ty kks tak akooooo nema chybu fakt odporucam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 v kvavych skaliskach jsou taky dvere ... musim jim zahrat na loutnu a dostanes za to mistrovsk mec takiy vyborna zbran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipemce Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 henta zbran neni legen. ako je dobra ale da sa aj kupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Co získám tím že budu hrát Fable 2 přes internet ???? Nejaky novy mise ? Ta hra se mi libi ale bohuzel jsem dohral hlavni pribeh a nak me to k ni uz netahne :-( coz me mrzi pac je to hra suprova . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipemce Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 pres xbox live si mozes stahnut pridavok Fable 2 Knothole Island, co je novy pribeh, itemy a pod. ale stoji to love tusim 800 tych microsoft points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Dohral si i datadisky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.