tekken90 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Platformy: Playstation 3 Datum vydán JPN: 28.8. 2008 (ENG lokalizace), EU/US: TBA Odkazy: IGN Ve hře jde o focení divokých zvířat v Africe. Budete si kupovat foťáky a příslušenství k nim pro co nejlepší fotky. nejnovější video ze hry najdete zde (intro + gameplay) http://gamersyde.com/stream_8450_en.html datum vydání: US a EU neznámo, Japonsko by se mělo dočkat tento měsíc (28. srpna - takže zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 kua u týhle mě extra mrzí že nebude/zatim/ vydaná v EU:( ... ale jinak to bude určitě super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pwn3D! Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 vyzera to celkom dobre ale asi to bude dajaka stereotypna hra ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 :D to by bylo pro tatu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Určitě to bude skvělé odreagování od všech těch stříleček a závodů co hraju. Držím palce, aby do EU přišla co nejdřív. Určitě bych jí koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danero91 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 caau lidi prosim vas na aukru nekdo prodava Afriku ale je to z japonska slo by to na my Playstationu dik za odpoved a jestli jeste nekdo nevi kdy tahle peckova hra vide v EU dik cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 hra ti půjde, ale je kompletně v japonštině ..datum pro EU ani US není stanoveno pokud vím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danero91 Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 a da se to nejak naucit teda pokud neumim japonsky on tam pise ze to jde lehce ale moc mu neverim kdyz tam uvidim ty znaky japonsky tak nebudu vedet co mackat a nevite nekdo kdy ma vyjit v EU a jestli vubec vyjde?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strit Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Japonska verzia http://www.youtube.com/watch?v=Rfev-p4Floc cize by som si radsej pockal na EU verziu ktora ma vyist nejak v roku 2009 ale ak ti nevadia ze nebudes vedet ocom kecaju pri rozhovoroch a emailoch tak si kup japonsku verziu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Co sem viděl tak vyjde 31.12.2008 - strašně se těšim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danero91 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 jj ja se taky tesim na tu hru jak svin urcite to bude pecka ale taky určite draha a dik za to datum aspon vim kdy ta hra vyjde :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Co sem viděl tak vyjde 31.12.2008 - strašně se těšim :) takový datum znamená TBA - není určeno .. (jinak jsem příspěvky přesunul do topicu, který už tu je dýl ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svd Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Dnes mi přišla obálka z Hong kongu a v ní milé překvapení. Hra AFRIKA pro PS3. Tak už se těším na odpoledne až doma zahraju. Pak dám vědět zážitky. Jedná se o čínkso/anglickou verzi. Koupeno na Ebay za 950 Kč i s poštovným. Tak jsem to hrál včera asi 3hod. Jsem velice spokojen. Krásné prostředí, hratelnost super. Hra je kompletně v angličtině (titulky). Fotíte dle úkolů za které dostáváte peníze, za které si kupujete lepší vybavení. úkoly např. : vyfotit zívajícího hrocha, nebo geparda při lovu. vylézt na strom a vyfotit žirafu (z očí do očí) - Tato hra mě velice potěšila. Uklidnění od všech COD4, GTA4 atd.... Mohu jen vřele doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Tak dej vedet jak te to bavi po nejakych deseti patnacti hodinach... Jestli to neni porad o tom samem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil13 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Vůbec jsem o tom nikdy ani neslyšel a jak je vidět tak to přes E bay sehnat jde takže budu zkoušet štěstí.Je fakt že to chce něco jiného,naposledy mě vytáhl od Fps Little big planet a tohle je druhý favorit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Afrika preci jen nakonec potvrzena pro US trh. "Brzo". ^^ http://www.gamespot.com/news/6210339.html?part=rss&tag=gs_news&subj=6210339 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Tak podle anglicke Wikipedie ma US vyjit 22. zari 09. Uz se toho nemuzu dockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 No vida, a ja ji nejspis dostanu za par kacek uz 21. :cheesygrin: Taky jsem zvedavy, jestli je to opravdu tak zajimave, jak vsude pisi. Koncept sam o sobe zni jako pekna nuda, ale recenze byly vicemene nadsene, takze uz ji mam koupenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Jakto za par kacek? :D No pokud nejsi drevo a nehrajes jenom samy strilecky vod rana do vecera tak ta hra musi bejt uzasna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Primátor na eBay se dá sehnat Asijská verze, ale s plnou angličtinou okolo 700 Kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Jo to vim Hakuna Matata se to jmenuje, korejska verze, jenze ja do tedka nevim jak je to s jazykama. Nekde pisou ze je cela hra v korejstine/anglictine a to samy titulky a nekde pisou ze je anglicky jenom manual a jinak je hra jenom korejsky. Chtel bych se nekde ujistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Stačí si pořádně přečíst popis zboží :) Už jsem pár kousků lidem objednával a můžu potvrdit, že ve hře je eng lokalizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 no tak pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Tohle vypadá docela zajímavě jen škoda že není potvrzena verze pro evropu ,ikdyž píšete že na ebay to frčí :) Jinak mi to hodně připomíná Cabelas Afrika Safari nebo tak nějak se to jmenovalo na ps2 :D Taky by mě dost zajímalo jestli ta hra po nějakém čase není stereotypní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Ja ji koupil v akci za 480 Kc vcetne posty. :lol: Jen neposilali do EU, takze cekam, nez to dostanu z Ruska, pres ktere jsem to objednal. Ale za tu cenu si klidne pockam. ^^ Primator: Ja mam cinsko-anglickou verzi. Vse by melo byt komplet v obou jazycich. Ono obecne jsou cinske verze skvele, protoze maji casto anglictinu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.