Mike55 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Jo, já ti věřím. Vše je možné. Jsem tedy (ne)mile překvapen. Citovat
suchac500 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 nasel sem recenzi ktera mi docela sedi sam bych to asi nepopsal lip.. http://angryplayer.blogspot.com/2010/02/heavy-rain-demo.html Citovat
CHheVvy Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 no jeden hráč kterej chce hru jen ponížit a vyplakat se na svým blogu, chápu názor, jenže ono nejde jako už moc o hru spíš o film do kterého zasahujeme a už jen to mi příjde zajímavé, tu hru co zmiňoval jsem hrál a taky bych mohl vyjmenovat stovky chyb nebo věcí co se mi nelíbila ale věc názorů takže respektuji že ho sdílí s ostatními a má trošku pravdu stím jak napsal že neplatil ale v rozhovoru s prostitutkou se dozvídá že přece tam nějaký prachy nechal takový malý detaily dělaj někdy hodně Citovat
Dafli Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 no ja se tesim jak blazen ! hned jak to vyjde bezim do obchodu ! Citovat
Dafli Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2010 tak alza uz ji ma skladem ! http://www.alza.cz/ps3-heavy-rain-d150408.htm bohuzel mi finance nevysli tak jak sem planoval takze budu jeste muset pockat :( Citovat
evilive04 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2010 xzone už má taky tak kupujte Citovat
mafol Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2010 Dneska jsem na xzone koupil Heavy Rain a pozor neni tam POLSTINA ani Rustina tak nevim jestli nevyslo vice verzi dokazete mi nekdo poradit a nebo jestli se do toho ta polstina da nejak dostat??? moc diky Citovat
radator Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2010 myslim ze ji tam nedostanes,aby jsi ji tam mel musel by jsi ji koupit pravdepodobne nekde v polsku,ktera je na obalu oznacena ze je to polska verze Citovat
Srig Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2010 Reklama na HV http://www.sony-playstation.cz/index.php/clanky/1-novinky/1684-televizni-reklama-na-heavy-rain Citovat
adiZ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 Tak co? Uz to nekdo hrajete? Jak to hodnotite? ..docela uvazuju o koupi Citovat
Mike55 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 Rád bych už ozkoušel, ale kok*ti z HMV to posílaj airmailem, kterej trvá jak sviň! Citovat
Dafli Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 me to snad pride v pondeli za 1300 Citovat
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 jelikož to pošta zas pos*ala tak bohužel až také v pondělí, ale věřím tomu že za to čekání to stojí :) Citovat
adiZ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 Tak to vám závidím.. ja v součastnosti šetřím na God of War III, ale Heavy Rain mě hodně láká.. :) Jen tak pro zajímavost, někteří "závisláci" už v HR mají i platinum trofej :P Citovat
CHheVvy Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 Tak to vám závidím.. ja v součastnosti šetřím na God of War III, ale Heavy Rain mě hodně láká.. :)Jen tak pro zajímavost, někteří "závisláci" už v HR mají i platinum trofej :P no čekám taky že HR si zahraju tak 3x takže platinovku budu mít :D :) jinak na Gow 3 už prachy mám akorát že u bráchy kterej mi je dluží :D tak uvidíme jestli mi je vratí a já si jí koupím :) Citovat
Domi_CZ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 Dneska jsem na xzone koupil Heavy Rain a pozor neni tam POLSTINA ani Rustina tak nevim jestli nevyslo vice verzidokazete mi nekdo poradit a nebo jestli se do toho ta polstina da nejak dostat??? moc diky je tam DE dabing ? Citovat
mafol Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2010 je tam DE dabing ? jj DE dabing tam je Citovat
Carandraug Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2010 Tak mám za sebou první dohrání a taky probdělou noc takže se můžu podělit o pár postřehů a zážitků :) Heavy Rain je vynikající příběhová zkušenost s fantastickou atmosférou, ale není to úplně typická hra v pravém slova smyslu. Je to interaktivní film a v podstatě nepředstavuje pro aspoň trochu zkušeného hráče žádnou výzvu co se týká dohrání. Ale i fajnšmekr si ji rád dohraje několikrát kvůli spoustě rozdílných možností, rozhodnutí a konců. Takže rozhodně koupě nelituju a můžu doporučit. P.S. Pokud nevládnete slušnou angličtinou nebo jiným z hlavních jazyků hry, tak na ni zapomeňte, přišli byste o polovinu atmosféry a tím i zážitku. Citovat
Mike55 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2010 Carandraug: Díky za postřehy, ale ty jsou nám jaksi k hovnu..protože všechno co jsi nám tady napsal, jsme už dávno věděli. Citovat
tekken90 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2010 Kompletní průvodce hrou včetně všech konců http://www.eurogamer.cz/articles/heavy-rain-pruvodce-vsemi-ruznymi-konci-hry-prvni-cast Ale i sám auto doporučuju si hru nejdřív dohrát bez průvodce ;) Citovat
tekken90 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2010 Kompletní průvodce hrou včetně všech konců http://www.eurogamer.cz/articles/heavy-rain-pruvodce-vsemi-ruznymi-konci-hry-prvni-cast Ale i sám auto doporučuju si hru nejdřív dohrát bez průvodce ;) Citovat
Carandraug Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2010 Carandraug: Díky za postřehy, ale ty jsou nám jaksi k hovnu..protože všechno co jsi nám tady napsal, jsme už dávno věděli. Tak to se moc omlouvám za konstruktivní příspěvek, jak vidím tak ty tady nejsou vítány. Nebude se opakovat. Citovat
Mike55 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Ne v pohodě, každej názor se cení, ale jak jsem už psal, není to nic nového. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.