Jonny1619 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Ne v pohodě, každej názor se cení, ale jak jsem už psal, není to nic nového. Možná si to nemusel napsat takovým způsobem, akorát tu vyjádřil své dojmy ze hry, a že to nebylo napsáno zase nějak debilně typem "jůůů, je to skvělá hra". Spousta lidí píše mnohem větší blbosti, tak mu hned nemusíš napsat, že je to k hovnu:) ... Citovat
Mike55 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Predem se omlouvám. Trošku jsem to přehnal, protože mám nervy, že to už všichni hrajou a já čekám jak kkt než to slavná Česká pošta doručí. To jsou největší vocasíni. Citovat
CHheVvy Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Predem se omlouvám. Trošku jsem to přehnal, protože mám nervy, že to už všichni hrajou a já čekám jak kkt než to slavná Česká pošta doručí. To jsou největší vocasíni. česká pošta je naprosto neschopná a taky mi to ještě nepřišlo, jinak kdo má jak to tam funguje s trofejema to je podle toho jak se rozhodnete dostanete trofej ? Citovat
LukDM Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Predem se omlouvám. Trošku jsem to přehnal, protože mám nervy, že to už všichni hrajou a já čekám jak kkt než to slavná Česká pošta doručí. To jsou největší vocasíni.taky jsem čekal jak kkt a když už to doručili tak díky skvělýmu sony a jeho chybě v ps3 si tu hru ku*va nemužu zahrát :D opravdu necháme,člověk co neni připojenej k netu má u této hry asi absolutní smůlu když se mu neupdatujou trofeje Citovat
jirinak Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Nemate nekdo odkaz na eshop na polskou verzi teto hry? Citovat
radator Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 česká pošta je naprosto neschopná a taky mi to ještě nepřišlo, jinak kdo má jak to tam funguje s trofejema to je podle toho jak se rozhodnete dostanete trofej ? ano,nektere kapitoly jsem hral 2krat a dostal jsem 2 trofeje...napr v jedne situaci se rozhoduji jestly nekoho zabit - kdyz ho zabiju mam trofej : im a killer a kdyz ho nezabiju tak : im not a killer takze asi tak... Citovat
xUltimate Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Ten trailer je opravdu luxusní.. snad to už dokonce týdne budu mít doma.. :love: Citovat
Dafli Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 tak uz ji mam konecne doma ! ! ! du ji testnou, ale jeste predtim sem se chtel zeptat, je to moje prvni hra z UK maj vsechny hry z UK takovy shitoidni mekky krabicky ? :/ a jeste k tomu je ta krabicka vetsi nez u nomralnich her co sem koupil tady, neni to nijak podstatny chci to vedet jen tak pro zajimavost =) edit: tak sem v menu a docela me zaskocilo ze tam sou jen anglicky titulky i dabing pritom to vypada jako by tam melo jit na vyber, mate to taky tak ? Citovat
k4relB Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 hry z UK > samozrejme ze nemaji, toto je "Stylovy" obal pro stylovou hru Citovat
xUltimate Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Tak objednáno, ve čtvrtek to mám doma. Demo jsem dohrál už x krát a sakra se těšim :) Citovat
adiZ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 3K^;829907']Tak objednáno' date=' ve čtvrtek to mám doma. Demo jsem dohrál už x krát a sakra se těšim :)[/quote']Tak až to dohraješ, zamlouvám si to já :D Citovat
For_est-5 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Tak už jste si taky složily svoje origami:) Citovat
Primátor3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Hlavne nic neprozrazujte prosim! Citovat
xUltimate Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Tak až to dohraješ, zamlouvám si to já :D Po mně to chtěl ctefka :D Ale jestli nabídneš nějakou gut gejmu, newim, newim xD Citovat
Nakokko Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 tak uz ji mam konecne doma ! ! ! du ji testnou, ale jeste predtim sem se chtel zeptat, je to moje prvni hra z UK maj vsechny hry z UK takovy shitoidni mekky krabicky ? :/ a jeste k tomu je ta krabicka vetsi nez u nomralnich her co sem koupil tady, neni to nijak podstatny chci to vedet jen tak pro zajimavost =)edit: tak sem v menu a docela me zaskocilo ze tam sou jen anglicky titulky i dabing pritom to vypada jako by tam melo jit na vyber, mate to taky tak ? Tak ako k4relB napisal k tomu obalu. Toto je specialna edicia hry a preto je v specialnom baleni ;) Normalne hry z UK su takisto ako aj hry z CR v plastovej krabicke ako bezne obycajne hry. O nakupovani z UK sa dozvies na stranke v mojom podpise. Co sa tyka toho dabigu a tituliek, to netusim. Ale viem, ze polska verzia ma okrem polstiny aj anglictinu a rustinu. To ze ci anglicka verzia ma aj ine jazyky fakt netusim. Citovat
Dafli Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Nakokko: ale ja nemyslim tu specialni papirovou edici, tohle je taky z plastu ale takovyho divnyho =) jinak mam za sebou Prvni 2 levely GRAFIKA nádherná ! a je to strašně dobře udelany, fakt u u nějakejch animací sem se přistih, že nedejchám =) prostě jednim slovem BOMBA ! ! ! no nic ja du zas hrat tak se tu mejte, pro ty co to jeste nemate: Máte se na co těšit ! ! :bash::wohow: Citovat
CHheVvy Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 Nakokko: ale ja nemyslim tu specialni papirovou edici, tohle je taky z plastu ale takovyho divnyho =)jinak mam za sebou Prvni 2 levely GRAFIKA nádherná ! a je to strašně dobře udelany, fakt u u nějakejch animací sem se přistih, že nedejchám =) prostě jednim slovem BOMBA ! ! ! no nic ja du zas hrat tak se tu mejte, pro ty co to jeste nemate: Máte se na co těšit ! ! :bash::wohow: už bych taky dávno hrál, kdyby se něco nepodělalo :( doufám že nepříjdu o prachy a o tenhle zážitek Citovat
k4relB Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 taky mi prisla az dnes z UK, kamosovi vcera.. hodne solidni, filmovej, zazitek. A to jsem jen na zacatku ;) Citovat
feshaak Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 taky mi prisla az dnes z UK, kamosovi vcera.. hodne solidni, filmovej, zazitek. A to jsem jen na zacatku ;) Také jsem objednával z UK, dorazila 1.3. Hra skvělá (to všichni už víte :) Ale trochu mě zklamala nemožnost přepnout na jiný jazyk. v nastavení je audio pouze "english". Nevím jak je to u verzí které se prodávají v ČR. Anglicky mluvím "plynule", ale manželka by si radši zahrála ve francouzštině.. Citovat
Dafli Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 DOHRÃNO ! :wohow: feshaak: jo v UK to maj naky divny taky tam mam jen anglictinu a jeste k tomu maj takovy nekvalitni krabicky ( nevim jestli je to jen u HR, moje prvni hra z UK), ale zas je to dost levnejsi a stejne si davam ve vsech hrach anlgictinu a ty krabicky nak prekousnu ... edit: de vam nekomu stahnout ta bonusova kapitola Taxidermist ? presmeruje me to na obchod ale kdyz to otevru tak tam nic neni :/ (jinak sou pekne vychcany Taxidermist byl snad prvni level kterej byl na netu jako ukazka ze hry a voni ho daj jako pridavek, zlatokopove zku_veni) Citovat
For_est-5 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 Mám za sebou asi hodinu hraní a myslím, že když řeknu slovo geniální, tak je to asi to pravé slovo:), příběh,grafika prostě všechno neuvěřitelné a myslím, že ti co odrazuje od koupi angličtina, tak do toho běžte protože angličtina je jednoduchá a všechno jsem pochopil i z animací a děje jelikož hra vás jakoby sama nenápadně nasměrovává a do příběhu se vcítíte takže úplně v poho všechno pochopíte Citovat
Mígl Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 No furt se nějak rozhoupávám jestli koupim hned nebo počkat ale jak to tady tak čtu tak asi objednam dřív než jsem počítal.. Citovat
Mike55 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 Já objednával z HMV, odeslali minulé pondělí a hra stále nikde. Je nějaké reálné vysvětlení? Nebo jen to, že je Česká pošta postižená? Citovat
jirinak Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 Ja bych rad koupil,ale jedine polskou verzi a tu nevím kde sehnat:-( Citovat
For_est-5 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 Já objednával z HMV, odeslali minulé pondělí a hra stále nikde. Je nějaké reálné vysvětlení? Nebo jen to, že je Česká pošta postižená? Postižená to je to pravé slovo:). Já posílal hru típkovi v pátek a furt nic. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.