deepthroat1468623923 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Co se týče much, asi 3x během příběhu mi hra zamrzla, že sem musel restartovat PS3. Víc už mi padá jen BF1943 :D. Ke konci sem taky postřehl výpadky krátké výpadky zvuku. Snad patche spraví... Hra mě docela bavila, ale 10 z 10 bych jí nedal. Dost mi vadilo třeba chození. Nutnost zmáčkout R2 a páčkou jen měnit směr (pohledu) mi neskutečně vadila, a za celou hru sem si na to dvakrát nezvykl. Měl sem často problémy trefit se třeba na schody nebo do dveří... No zahraju si příběh ještě jednou, udělám trofeje (konečně snad bude nějaká platina) a prodám hru dál 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 sem teď slyšel že je alan wake hezčí než heavy rain co si o tom myslíte ja bych řek že teda ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 tak mě se hra nesekla ani jednou... nebo jsem to v tom rauši nepostřehnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Nemeli byste nekdo jeden volnej slot na Taxidermist addon ?Domluvime se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Tak dnes som to dal na platinu. Skvely pribeh , grafika ale mohla byt lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Ty Jaydenovy ARI musim mít :D Skvělá ukázka jak bude za pár let vypadat augmented reality. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 u te specialni edice, je nejaky limit kolikrat lze pres "kod" stahnout bonusovy obsah ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Pls help, snažím se získat trofej za všechna zakončení ale když se snažím získat konec Helpless, tak se mi to příliš nedaří. V návodech je uvedeno, že se mám vrátit do kapitoly on the loose a nechat Marse chytit, to udělám, jenže hra mi nedovoli ho nechat v base, vždy se dostanu do scény s Jadenem a musím Marse osvobodit, pls poraďte. EDIT: díky kluci, toho jsem se přesně bál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Mě se to podařilo takto - poprvé Marse chytnou po úkolu, jak si musíš uříznout prst, poté ho Jayden pustí, ale pak je ještě možnost nechat ho chytnout při útěku z motelu a to už je ve vězení až do konce hry. Takže se asi budeš muset nechat s Marsem chytnout dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Musis ist az od kapitoli lizards kde sa pokusas s Madison uutiect oknom.. Tam sa musis nechat zatknut ... Potom marsa oslobodit a v kapitole on the loose ho nechat zase zatknut a uz sa nenude dat oslobodit Edit: Marwa bol rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajs39 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Tak hru jsem také dohrál do konce. A můžu říct, že naprosto skvělá hra. Hodnocení bych dal 9/10, protože mi na tom cosik nesedělo, ale zažitek ze hry úžasný, akorát jsem trochu pogajdal ten konec, jak jsem jel uplne na konci s madison na motorce tak jsem byl v takovém transu že jsem jednou trefil správnou kombinaci. Bylo mi pak fakt líto Ethana a Shauna. Hra je to prostě skvělá. Úplně jsem jsi připadal jako ty postavy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 začinam hrat pravě ted ani se nedivam na videa z youtube co ste tu dali prostě nic necham se překvapit když sou šeci tak uneseni doufam že budu taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Tak jsem ji s povinosti projel, menší zklamání... Kdo by měl zájem, tak prodám za 900,- ve 100% stavu. PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 RECENZE HEAVY RAIN Tak jsem se k této hře taky dostal a mohu říct že se jedná o revoluční titul. Hra na mě působí dojmem, že ji nehraju. Akorát jsem režisér a rozhoduju kdo co udělá a z toho se nějak vypočítá, jak to všechno dopadne.. Celé hra funguje na systému, který už nějaký ten rok prezentuje God of War, člověk musí mačkat tlačítka, kroutit pravou páčkou a gamepadem ve správný čas. Výsledky se ale odvozují z toho, jak moc jste úspěšní a né vždy člověk chce být úspěšný. Častokrát se stane, že přijde situace a opravdu jsem váhal a když jsem se rozhodl, tak jsem to pak málem ani nestihl a nebo prostě nestihl a všechno to pak nabralo zajímavý směr. Nejdříve bych začal mírnou, ale opravdu mírnou kritikou HeavyRain, který na mě působí zvláštním dojmem a to asi proto, že je hra v určitých fázích dokonalá a v jiných průměrná. Například grafika. Nevím proč, ale začátek hry je graficky docela pěknej, pak ale člověk hraje a hraje a celá grafika hry kvete způsobem, který nedokážu nazvat jinak než nejlepší grafika, jakou jsem kdy ve hře viděl.. Nechci hovořit o tom, že je tam nejvíce objektů, které člověk kdy ve hře viděl. Ne, zde se jedná o Level Design a sebemenší detaily v něm, který Vám sebelepší grafická karta nenahradí a které prostě tým musí odmakat i kdyby použil desítky filtrů atd.. Proto je opravdu škoda, že to není na začátku hry, kde si člověk řekne, že všude četl jak je to super a nakonec to je pěkné a pak najednou wooww. Největší mínus bych dal postavičce hlavního charakteru, který nemá zase až tak moc vypilovanej charakter jako zbytek postav a to je prostě také docela škoda.. Posledním drobným detailem je Hudba, zde není ani takovej problém v hudbě samotné, ale spíše v malém tracklistu. V polovině hry mě napadlo, zda bych raději tu hudbu neměl vypnout, což se mě u her v této době často nestává. Není to však v žádném případě nijak extrémní. Hře by také neuškodila trocha standardního ovládání prostě třeba řízení auta by mohlo být uděláno tak, jak je to v jiných hrách. Ale zase, není to nijak zvlášť rozhodující faktor. A teď to nejvíce pozitivní.. Přijde mě, že svoboda ve hře dosáhla velkého rozměru, ale volby které máte nejsou zase tak radikální. V podstatě ani nemůžou, jelikož by to změnilo ráz hry takovým způsobem, že by se vlastně vůbec nic nestalo a všichni by si zase večer sedly se smíchem u stolu alá Walker Texas Ranger.. :D Faktem je, že hra nabízí takovou svobodu a dostává Vás na další úroveň přemýšlení, kde sleduje situaci a řvete, nedělej to a snaží te se to celé korigovat k nejmenším škodám aby jste pak přišly na to, že to byla hloupost nebo naopak. Takových situací je ve hře spousty, některé tu budoucnost ovlivňují méně, některé však dost zásadně. A vy to v tu chvíli nevíte. Umělecká stránka příběhu je takřka hollywoodská 4 a půl hvězda z pěti.. Do hry se se mnou zapojila i moje žena, která zrovna v lásce PS3 dvakrát nemá. Hrajeme a hrajeme, pak de na záchod a přichází s faktem, jak moc se situace všech charakterů spojila aniž bych to pomalu sám zaregistroval. Pokud bych měl hodnotit hru jako samotnou, tak bych jí dal pravděpodobně 9,5/10, ale mnohdy díky své revoluci zasahuje do desítkových výšin.. Zábavností se titul řadí po bok Mass Effekt 2, který zábavností předčil i 3D film Avatar a společně tak dokazují, že interaktivní zábava Hraní pomalu ale jistě přebírá štafetu po filmech a posouvá to všechno bez jakýchkoliv debat daleko dále.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 moc pěkně napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 tak jsem to dneska v noci dohrál... neuvěřitelnej zážitek:cry: :thumbup: rozhodně si ji dám ještě alespoň jednou, už kvůli trofejím a nějakým detailům co mně v příběhu unikly. Jenom ta herní doba by mohla být delší :roll: , už se těším na film a doufám, že se už pracuje na dvojce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Nepracuje ale bude další hra od stejnýho studia a to s názvem Horizon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 například vůbec nechápu jednu věc (pouze pro ty, co hru dohráli :D)- Proč Shelby tak urputně vyslýchá pozůstalé rodiče a očividně se snaží najít vraha když on sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tak aby sa vyhol podozreniu ze to bol on a aby ziskal naspat dokazy ktore dal obetiam... aspon podla mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Hra naprosto uchvatna! Prave jsem ji dohral a fakt jsem nadsenej z pribehu! Klobouk dolu ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Nejlepsi hra co existuje, nejhorsi na ni je, ze sem ji uz dohral...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spykeee Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Má tato hra i českou verzi jako titulky nebo dabing , nebo existuje jen anglicka verze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 žádné lokální titulky ani dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spykeee Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 takze cely pribeh je v anglictine? a neni to narocne pri hrani porad prekladat atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Logicky, zalezi na tom jak umis anglicky, nekomu to nedela problem a hru si v pohode uzije, nekdo kdo neumi anglicky si to zas myslim ani nemusi kupovat protoze to nepochopi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.