valis1 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Tak to je super, úplně nejvíc, už jdu do obchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Překlad není zatím, na fóru tu jsou sice nějaké překlady cz her, ale heavy rain se překládat nebude, aspon ten kdo to současně překládá tu hru dělat nebude..ale angličtina je v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 hrál jste to někdo na platinu? jde mi o trofej Trial Master muzu si zopaknout kazdej ten level nebo musim hrat od Bear az do konce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Nevíte kolik má hra konců ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Nevíte kolik má hra konců ? Hodně http://heavyrain.wikia.com/wiki/Endings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 tak už mám platinu docela hustý, škoda že takových her není víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Mám dotaz, když si koupim Heavy Rain (Move Edition) bude mi fungovat i na klasickém gamepadu (a move je volitelné rozšíření) nebo bude fungovat jen s movem? Move nevlastnim a mám možnost tuto edici si sehnat za slušný peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Je to jen jako doplněk, dá se dodatečně stáhnout i na normální edici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Bude fungovat i na gamepadu, akorát je MOVE patch už rovnou ve hře, tak by jsi ho nemusel stahovat, pokud by jsi chtěl hrát s MOVEem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Bude fungovat i na gamepadu, akorát je MOVE patch už rovnou ve hře, tak by jsi ho nemusel stahovat, pokud by jsi chtěl hrát s MOVEem. Ano, Move Edition lze hrát s Playstation Move i Dualshockem 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.