Guest Anonymous Odesláno Září 14, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2005 Hladam PSP emulator na PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Září 14, 2005 Administrators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2005 Prave ho testuju doma jestli pojede hned ho sem dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Září 15, 2005 Administrators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2005 Tak uz je tu, zkusil jsem jen jeden program a ten jel, nevim jak hry, ale ty by meli taky bezet. Tak zkuste Emulator PSP na PC a napiste jestli jede. Upozornění: stahovat ho můžou jen registrovaní uživatelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 15, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2005 Na co jsou ty emulátory???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 15, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2005 Tak ho sem daj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Září 15, 2005 Administrators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2005 Na co jsou ty emulátory???? Muzes si spustit hru na PSP v PC pokud si ji stahnes :) Tak ho sem daj. Upozornění: stahovat ho můžou jen registrovaní uživatelé. tzn. ze se musis regnout aby si to videl a mohl stahnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 15, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2005 Neco na převod do MPEG4????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 15, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2005 Ako na tom mam spustit hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2005 Neco na převod do MPEG4????????? To myslite vazne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2005 Neco na převod do MPEG4????????? To myslite vazne ? Kua se ti neco nezdalo????ale ja to stejně sehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2005 Neco na převod do MPEG4????????? To myslite vazne ? Kua se ti neco nezdalo????ale ja to stejně sehnal jinak tady na foru je podrobnej navod na videa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2005 Neco na převod do MPEG4????????? To myslite vazne ? Kua se ti neco nezdalo????ale ja to stejně sehnal jinak tady na foru je podrobnej navod na videa ALE ja chtěl převaděč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Září 20, 2005 Administrators Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2005 Neodbocujte od tematu, kdyz tak si zalozte vlastni tema! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Září 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2005 jj, přesně tak, držme se tématu jak rozchodilt ty Gamesy pro PSP na emulátoru pro PC.. jestli to někdo vykoumá (já to už zkoušel nějak pořešit, ale bohužel bez uspěchu) tak tu napište jak na to, hodně lidem tím uděláte radost .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2005 jj, přesně tak, držme se tématu jak rozchodilt ty Gamesy pro PSP na emulátoru pro PC.. jestli to někdo vykoumá (já to už zkoušel nějak pořešit, ale bohužel bez uspěchu) tak tu napište jak na to, hodně lidem tím uděláte radost .... to by mě taky zajímalo nic se neděje???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2005 jj, přesně tak, držme se tématu jak rozchodilt ty Gamesy pro PSP na emulátoru pro PC.. jestli to někdo vykoumá (já to už zkoušel nějak pořešit, ale bohužel bez uspěchu) tak tu napište jak na to, hodně lidem tím uděláte radost .... to by mě taky zajímalo nic se neděje???????? jeste sem to neskusil ,ale nak to nefacha (prej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2005 jj, přesně tak, držme se tématu jak rozchodilt ty Gamesy pro PSP na emulátoru pro PC.. jestli to někdo vykoumá (já to už zkoušel nějak pořešit, ale bohužel bez uspěchu) tak tu napište jak na to, hodně lidem tím uděláte radost .... to by mě taky zajímalo nic se neděje???????? jeste sem to neskusil ,ale nak to nefacha (prej) tak už si to zkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2005 Presne tak jak se ta hra ma rozjezd v tom emulatoru?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2005 na emulator psp musí být romky nebo stačí norm.hry na psp staž. z inernetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2005 no podařilo se mi v tom rozjet PSPlazma....zkopíroval jsem eboot.pbp do soft1......ale žádná hra to není.... když jsem chtěl rozjet Burnout Legends, tak to nejde(to ebot má příponu bin a ne pbp) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2005 no podařilo se mi v tom rozjet PSPlazma....zkopíroval jsem eboot.pbp do soft1......ale žádná hra to není....když jsem chtěl rozjet Burnout Legends, tak to nejde(to ebot má příponu bin a ne pbp) ten PSPlazma se mi taky podařilo rozjed , ale jak na ty hry? a vůbec mě není jasný jaký a kde je menu psp?nejdřív by se přece mělo najet do něj ne? poraďte někdo..............pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2005 Neco na převod do MPEG4????????? To myslite vazne ? Kua se ti neco nezdalo????ale ja to stejně sehnal jinak tady na foru je podrobnej navod na videa ALE ja chtěl převaděč Tam Je i adresa na převaďeč :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 Tak skuste hru ve formátu iso tak jsem rozběhával takken3 od PSX a funguje sqele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 Prosím nedali byste sem ten soubor ještě jednou??? stáhl jsem kvůli tomu NFS, thx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Listopad 9, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2005 Prosím nedali byste sem ten soubor ještě jednou??? stáhl jsem kvůli tomu NFS, thx.vždyť to máš v tomhle threadu...někde k začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts