eRik Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Za pár dní; normálně mě nutíš k tomu, abych udělal 100% návod i se screenama :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Mam kolem 300 lidi v kontaktech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Mam kolem 300 lidi v kontaktech... CL není problém já měl 500 a pohoda...to nějak vyřešíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Mne jde hlavne o to, si to porovnat s afkimem, co mi bude vic sedet. Ale fakt jako netusim kde se tam mam prihlasit, nikde zadna moznost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 V cem ? Normalne v tom programu jsou na levo ty 3 s***y tam v prostred tech 3 je modry a tam klikni na prvni radek napis icq treba moje PŘÍKLAD:433517300 a HESLO 2 radek !!!! pak sign in a pak se prihlasujes ja nevim co nechapesx ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Tak jako odkud sem mel kua vedet, ze to 2 tlacitko neni AOL ktere ma podobnej znak, ale odkaz na ebuddy.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 luxus valí mi to:)pls a nevíte jestli tam nejde mít jinou lávesnici?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 luxus valí mi to:)pls a nevíte jestli tam nejde mít jinou lávesnici?:) Bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.