Dutch Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Nvm teda, ale známí mají nějakej NoName a O2 tv jim jede krásně. Jenže vůbec o2 TV je dost nahovno. Pustíš si TV a na netu se prakticky nehneš nehledně na to když tam jedeš některý programy HD. Takže já Televizi vidím spíš na satelit+nějakej czech balík... btw. předplatný vyloženě nemám, ale občas to táta přitáhne domů a tohle m\alím dokonce je 2/09 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 dutch akorat v casopise chip psali ze obecny adsl2+ router zvlada o2 tv coz je blbost museli jsme domů kupovat ten jejich sr*č.offtopic: jestli mas predplatne prisel ti chip 2/09 jinak nam bezi net od o2 7175kbps a up 516kbps Obecný adsl2+ router lze použít, musí ale umět funkci multi-PVC. Pokud ne, tak nelze provozovat internet a televizi současně (buď internet, nebo televize) A něco k tématu: Pokud je tu někdo, komu ještě nebyla navýšena rychlost, a zároveň má modem ZyXEL P660RU-T3, doporučuji kontrolu verze firmware. Je potřeba, aby byla verze V3.40(ALM.0). Pokud ne, doporučuji upgrade. Mě to ušetří práci a vám starosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Obecný adsl2+ router lze použít, musí ale umět funkci multi-PVC. Pokud ne, tak nelze provozovat internet a televizi současně (buď internet, nebo televize)A něco k tématu: Pokud je tu někdo, komu ještě nebyla navýšena rychlost, a zároveň má modem ZyXEL P660RU-T3, doporučuji kontrolu verze firmware. Je potřeba, aby byla verze V3.40(ALM.0). Pokud ne, doporučuji upgrade. Mě to ušetří práci a vám starosti :) a k cemu to je presne lepsi? co mi to pomuze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Bude ti po navýšení rychlosti fungovat internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Chci se zeptat,kolik stojí internet(karta nebo přenosnej modem) Do notebooku a jakej je nejlevnější?Chci si koupit asus eee tak jen na ty ceny potřebuju taky net..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 kravitch: pri uploadovani firmwaru mi to napsalo: Firmware upload error! The uploaded file was not accepted by the device. Please return to the previous page and select a valid upgrade file. Click Help for more information. a kdy je dalsi zrychleni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Chci se zeptat,kolik stojí internet(karta nebo přenosnej modem) Do notebooku a jakej je nejlevnější?Chci si koupit asus eee tak jen na ty ceny potřebuju taky net..xD Nejvyhodneji te prijde si aktivovat GPRS/EDGE net na vodafone, ci o2 simkarte (klidne predplacence) a pak se pripojovat pres mobil pres bluetooth. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 hmmm, no já nevím, ale mě to zrychlili už někdy v říjnu. Je ale fakt že jsem si o to musel říct na té jejich lince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Kravitch já ten návod nepochopil :-)) protože když dam http://10.0.0.138 tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 pff .. tak sem se radoval ze mi zvedli rychlost... 720kb/s v pohode... (tak sem sel na czshare.. ale rychlost zachvili spadla na 400kb/s) ale ted zase 370-420kb... skoda no .. nenapada nekoho ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 je divny ze kdyz dam tel. c. na zrychlujeme.cz, tak mi to napise ze cislo neexistuje...:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 kravitch: pri uploadovani firmwaru mi to napsalo: Firmware upload error! The uploaded file was not accepted by the device. Please return to the previous page and select a valid upgrade file. Click Help for more information. a kdy je dalsi zrychleni? Zkus firmware stáhnout znovu. To jsi ale asi zkoušel. Proveď reset modemu do defaultu (Drž tlačíko RESET po dobu cca 15 s), a zkus znovu. Pokud se nedaří nahrát firmware opakovaně a po navýšení nebude modem schopný synchronizace, bude potřeba jiný modem. Lze domluvit na lince technické podpory. Kravitch já ten návod nepochopil :-)) protože když dam http://10.0.0.138 tak nic 10.0.0.138 je adresa webového rozhraní modemu, který má tuto IP adresu defaultně. Je možné, že ji máš změněnou na jinou síť. Pravděpodobně na 192.168.x.x. Ověř nastavení TCP/IP, a IP adresu výchozí brány použíj namísto 10.0.0.138. Pravděpodobně nebude souhlasit i heslo. Pokud je modem dodán od O2, resetem do defaultu by jsi měl uvést modem do stavu, tak jak je v návodu. je divny ze kdyz dam tel. c. na zrychlujeme.cz, tak mi to napise ze cislo neexistuje...:(:( V jakém tvaru ho zadáváš? Devítimístný tvar bez mezer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 ^^ ok zkusím zadávám to přesně jak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.