SupiK™ Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Prave sem koupil tuhle hru, nedate nekdo MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Custe nevit nekdo jestli se da hrat tahle hra coop ve 4 hraci popripade ve 3 četl jsem ruzne že to jde jenom pro dva ale na obalu je napsane 2-10 coop....takže se ptám těch kdo to zkoušeli a šlo jim to diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Myslím si že to coop 2-10 znamená přes live, proto že si nedokážu pžedstavit že bys hrál na desetkrát rozdělený obrazovce. I 4x je moc, načeš ani nevím jestli by to xko utáhlo. Max bude asi jenom dva na jednom xku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 no to me prave zajima nebudu to hrat coop na jednoom xboxu ale prave pres live jenomže pišou že story mod coop na live jde hrat jenom ve dvou nechapu kdyz na obalu hry maji neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 hraju s kámošem na jednom xku jen ve 2 co-op jinak přez LIVE sem hrál taky s jednim a taky ve dvou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 takže ve 4 to proste pres live nepujde nechapu ze to tam pisou a stejne to nejde Tak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Přes live by to jít mělo. Viděl jsem screeny na kterej chrály čtyři na čtyři! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Přes live by to jít mělo. Viděl jsem screeny na kterej chrály čtyři na čtyři! no kazdopadne deatmach hrat nechci myslel jsem coop ve 4 story mode. Každopádně dneska to budem zkoušet tak kdo chce at se knam prrida muj nic na livu je kooochycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 staci hledat. na wikipedia.com mas napsane ze : Co-op Mode: 2 player co-op on Story Mode via Local and Xbox Live, 4 player co-op in Terrorist Hunt mode System Link (2 per console) or Multi-player maps via Xbox Live to znamena ze story mod si nezahrajes vic jak ve 2 lidech jak na jednom boxu tak v pres live ;) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cooperative_games_for_the_Xbox_360#Tom_Clancy.27s_Rainbow_Six_Vegas_2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Přes live by to jít mělo. Viděl jsem screeny na kterej chrály čtyři na čtyři! na jedno xboxu jde max 4 ovladače pokud vím ... a zěch 8 to byli 2xboxy na jedné TV jak psali u jednoho youtube videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tedka hraju RS V2 a v nekterych castech hry je znatelmny pokles framu az se to trha... a tak bych chtel vedet zda li je to mým xkem a nebo prasackou optimalizaci delalo vam to taky diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Nevím jak singl, ten sem ještě nehrál, zatím farám terorist hunt v MP a jede to uplně v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tedka hraju RS V2 a v nekterych castech hry je znatelmny pokles framu az se to trha... a tak bych chtel vedet zda li je to mým xkem a nebo prasackou optimalizaci delalo vam to taky diky je to optimalizaci.. taky se mi to stavalo.. vyresilo se to nahratim hry na HDD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Ani instalace na disk nepomohla, je to asi tou optimalizaci protoze to dela jenom v nekterych mistech , nastesti jich neni mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Rainbow six s optimalizací nemá problém. Východisko vydim ve stáhnutí jiný verze, protože třeba takový NFS.undercover mě dost lagovalo, pomohla až jiná verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 sme s kámošem hráli (splitscreen) a když tam byli naročnější časti tak se hra začala sekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremmy Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ahoj,chtel jsem se vas zeptat.Jaky ma smysl odemykani zbrani napr. sniper rifles?? protoze ty prvni 2 snipy maji uz vsechno na na maximum. V cem je teda lepsi Scout nez Arctic warfare,ktera je zatim locknuta?? Dale nerozumim tomu,ze assault rifle 552commando,ktera je hned na zacatku ma lepsi stats nez dalsi assault rifle,kterou jsem vcera odemknul. Diky za odpovedi.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 shaním min. dva hráče potřebujem dodělat ajchy v multiplayeru zatím mastíme ve čtyřech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.