Nil3E Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 EDIT: Pokud se někdo již patch spustil je taedy navod jak fixnout problemy z PSP který tenhle patch muže spusobit. Přiznaky: Nezačne pouštět UMD,Přehazi VSH menu,blbnou gamebooty a ukazuje spatnou verzi FW.:roll: Naformátovat Flash1 přes recovery Deaktivovat všechny pluginy (hlavně CXMB):!: To by mělo stači tet by mělo byt vše v normalu Plugin bylk stažen,i když jsem předem upozornil omlouvám se. Pokud by někdo i přesto chtel hru zkusit at mě napiše PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 a třeba jak se to spuští atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 a třeba jak se to spuští atd..... Je to prostě opatchovanej EBOOT,když nemáš muj patch tak to demo nespustis na FW nizsím nez 4.05,ale za pomoci patch muzes na jakemkoliv vysím nez 3.70. Stačí to stáhnout..pak to nahrát do PSP jako normální demo ebo homebrew,je to EBOOT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 aha tak promin já myslel že musíš neco přepsat atd v origo demu tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 aha tak promin já myslel že musíš neco přepsat atd v origo demu tak dik Nemáš se za co omlouvat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Nepouživbejte patch,vyskytla se chyba!!.snažím se o soubor který ji fixne!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! !!! Ti co stahli patch NEPOUZIVEJTE!!!! Ti co stahli patch NEPOUZIVEJTE!!!! Ti co stahli patch NEPOUZIVEJTE!!!! Ti co stahli patch NEPOUZIVEJTE!!!! Ti co stahli patch NEPOUZIVEJTE!!!! Spuzobuje jakesi prohozni firmwaru,musel jsem si asi po 3x sppusteni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Eh, tak nvm.. http://www.mypsp.com.au/Demo.aspx?id=35 Firmware: 3.80 Description: FW: 3.95+ File Name: NPJH90007 Place the demo file NPJH90007 on your PSPs memory stick via USB as shown. Memory Stick < PSP < GAME < NPJH90007 .. to je tak, kdyz nekdo chce byt za kazdou cenu prvni a poradne netestuje.. Pak za to nese/nesou nasledky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Eh, tak nvm..http://www.mypsp.com.au/Demo.aspx?id=35 Firmware: 3.80 Description: FW: 3.95+ File Name: NPJH90007 Place the demo file NPJH90007 on your PSPs memory stick via USB as shown. Memory Stick < PSP < GAME < NPJH90007 .. to je tak, kdyz nekdo chce byt za kazdou cenu prvni a poradne netestuje.. Pak za to nese/nesou nasledky.. JJo odtama jsem originalni demo stahl,sice tam pisou 3.80 ale spustis to tak leda na 4.05.. Problem je vyřešen.. Nespuzobila to hra nybrž nějaký s pluginu,ale nevim jakej az zjistim tak to bude... EDIT: nevim proc staci vypnout vsechny pluginy a potom resetovat PSP pak se znova dostat do recovery menu vsechny je zapnout a zase je vsechno v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 HITMAN REBORN Upraveno aby jelo na fw 2.0 a vic Nakopirovat slozku NPJH90007 do PSP/GAME Download: http://www.edisk.cz/stahni/34206/NPJH90007.rar_6.27MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 upraveno aby jelo na fw 2.0 a vichttp://www.edisk.cz/stahni/34206/NPJH90007.rar_6.27MB.html Teť jsem do dotahal,hodil do PSP a spusobilo mi to uplně stejne chyby jako muj předchozi patch,je možné že to děla jen na určitých pluginech...:ziped: Co mě udělali oba patche muj i od Hojase. M33 VSH menu = GPS Navigator Přehodi ikonky že X a O jako že O potvrzuje X rusi jako u mosterhuteru ale tlacitka funguji normalne jen spatne ikonky Místo ....Quit game = njake znaky Jednu dobu mě i System Software ukazoval misto 4.01M33-2 = 3.95 nebo 3.80... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 urcite protoze je to upraveny uplne stejne jako predesly dema treba echochrome a nebyl problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Pravě nemužu řict,možna že to dělaj jen mé pluginy,musi to někdo vyzkouset xD Prostě to prohodí čast PSP na japonské prostředí ... Ukazka VSH menu: hojas vsadim se že tvoje verze je stejně upravená jako ta tvoje,takže mezi nima neni rozdil, upravil PARAM.SFO EDIT: takže hrajete na vlastni nebezpečí jak jsem psal už poprvé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 LOL já myslel že to je Hitman jako Hitman a ne Manga OMG LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 LOL já myslel že to je Hitman jako Hitman a ne Manga OMG LOL Doufam že jsi to nezkousel... fakt se vsem omlouvám,ale udělalo mi to az tak po 3x spoušzění předtím to bylo bez problému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nil3E
EDIT:
Pokud se někdo již patch spustil je taedy navod jak fixnout problemy z PSP který tenhle patch muže spusobit.
Přiznaky: Nezačne pouštět UMD,Přehazi VSH menu,blbnou gamebooty a ukazuje spatnou verzi FW.:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.