lomax Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Myslite si, ze by bylo tezke pridat do hry CZ? mam teda namysli podomacku delanou, jako to je u pc... jako netusim jaka je struktura souboru na BR disku a ani nemam mechaniku, abych testnul jestli to vubec pc nacte (treba v dosu)...pak by se nasel soubor, ve kterym jsou jazyky a ten prelozit...no a ve finale by se tam nahral jako patch...Myslite, ze by to bylo realny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Tak... tiez by mohli uz originalne davat tie titulky aspon do CZ .. ale mne to nijak nechyba... ja pozeram aj filmy uz len v anglictine ptze poslednu dobu je CZ a SK dabing naprd... okrem simpsonovcov ... anglicky sa nechyta na cesky..ale naspet k hram :D pochybujem ze v blizkej buducnosti nejake take cz ,,patche" budu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Udajně má vyjít v češtině NHL 09 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 spíš by mě zajímalo jak bys ten patch dal na BD disk k tý hře :) .. ikdyž nejspíš by to teoreticky šlo jako patch dát na HDD a "donutit" hdu načítat texty z HDD složky ... ale nevim no :) ... i na PSP je CFW a je jednoduchý se dostat do ISA a najít texty..většinou HEXeditorem apod. ale je zde spousta omezení např na dýlku slov atd. ...že se to ani nevyplatí dělat ;) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Srpen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 prave, ze na disk to nehazet, to je jasny, ale ncpat to na hdd...vzdyt si vem, ze patche si taky stahujes z netu, nebo jekaky mody (burnouty, ale ted nevim jestli uz to vyslo) a k tomu jsou taky texty na hdd...me o dabing nejde, ale o ty titulky...s anglinou si celkem obsotjne rozumim, ale preci jenom...nejaky plneni ukolu je lepsi si precist v cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveLister Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 To je dost problém... vzhledem k všem ochranám PS3 proti cracknutí.... Kdyby se dal nejakej mod pridat ke hram tak uz tu vesele stahujeme ISO hry :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 No a kdyz se tady o tom bavime, nevite, jestli nejaky ty hry maji v CZ vyjit? O NHL 09 jsem taky neco slysel, ale 100% to nevim... EDIT: Tak o tom NHL 09 jsem si to nasel, opravdu vyjde komplet v CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.