Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CZ ve hrach?


lomax

Recommended Posts

Myslite si, ze by bylo tezke pridat do hry CZ? mam teda namysli podomacku delanou, jako to je u pc...

jako netusim jaka je struktura souboru na BR disku a ani nemam mechaniku, abych testnul jestli to vubec pc nacte (treba v dosu)...pak by se nasel soubor, ve kterym jsou jazyky a ten prelozit...no a ve finale by se tam nahral jako patch...Myslite, ze by to bylo realny?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak... tiez by mohli uz originalne davat tie titulky aspon do CZ .. ale mne to nijak nechyba... ja pozeram aj filmy uz len v anglictine ptze poslednu dobu je CZ a SK dabing naprd... okrem simpsonovcov ... anglicky sa nechyta na cesky..ale naspet k hram :D pochybujem ze v blizkej buducnosti nejake take cz ,,patche" budu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spíš by mě zajímalo jak bys ten patch dal na BD disk k tý hře :) .. ikdyž nejspíš by to teoreticky šlo jako patch dát na HDD a "donutit" hdu načítat texty z HDD složky ... ale nevim no :) ... i na PSP je CFW a je jednoduchý se dostat do ISA a najít texty..většinou HEXeditorem apod. ale je zde spousta omezení např na dýlku slov atd. ...že se to ani nevyplatí dělat ;) ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prave, ze na disk to nehazet, to je jasny, ale ncpat to na hdd...vzdyt si vem, ze patche si taky stahujes z netu, nebo jekaky mody (burnouty, ale ted nevim jestli uz to vyslo) a k tomu jsou taky texty na hdd...me o dabing nejde, ale o ty titulky...s anglinou si celkem obsotjne rozumim, ale preci jenom...nejaky plneni ukolu je lepsi si precist v cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu