Frey Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tak uz to mam doma, je to docela fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Ovladac si muzete koupit libovolnej :) U nas v komunite je dost freaks, vcetne me, kteri hrajeme na arkadovejch ovladacich. Packa ftw! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 grafika se mi moc líbí ,hlavně některé stage jsou dost dobré a postavy jsou hodně detailní,není to sice nic extra co by vám vyrazilo dech ,je to zkrátka nejlépe vypadající Tekken a všímám si že čím více tu hru hraju tím více se mi líbí :) Docela dost nečekaně se mi zalíbil scenario mode ,je to takový lepší tekken force mode,ale hlavní rozdíl asi je v tom že to má příběh ,ale fakt mě hodně moc chytl. Hrál jsem taky Arcade ,což je klasika každý zná ,poslední boss mi dal docela zabrat :) Lidi si stěžovali na dlouhé nahrávací časy ,pravda není to nic moc ,ty časy jsou dlouhé ,ale rozhodně se to dá přežít navíc po instalaci na HDD ,se ty časy zkrátí tak je to o HODNĚ lepší!Takže hlavně bych vyzdvihl ,pěknou grafiku ,starou dobrou hratelnost na kterou jsme byli vyzklí a taky scenario mode ,který někomu sedne někomu ne ,kažopdáně je to příjemné spestření.Videosekvence jsou nádherné jako vždy ,online jsem zkoušel jede výborně ,navíc si můžete stahovat tzv.Ghosty nebo replaye atd....navíc online leaderborad nechybí ,tak se můžete poměřit s ostatními.Jsem velice spokojen s hrou a dávám tak 89%edit: Jen doplním že to jsou mé pocity po cca 5 hodinách hraní ,takže jsem ani náhodou ještě naplno nevyzkoušel všechny věci ,neokoukal všechny novinky atd. ale asi nějak takhle jsem z toho nadšený po pár hodinách hraní.Pokud někdo váhá chce se zeptat ,ptejte se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Tem co to parite,taky nemate na krabicce napsano Playstation3 ale jenom Blueraydisc?Objednaval jsem to z game.co.uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 tak co lidi kdo máte Tekkena 6 na PS3 nedáme nějakej online match když se nás sejde víc můžem udělat i turnaj a zjistíme kdo je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 je to bomba hra ma to cenu kupovat jaky to ma ovladaní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 ovládá se to v pohodě hodně dobrej díl srovnával sem to s 5kou a ta je oproti tomu přímo srandovní prostě je to hodně dobrá hra hlavně scenario mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Přesně scenario mode je super a ovládání je klasické ,prostě takové na jaké jsme zvyklí....online bych dal ale mám pomalou web.odezvu ,takže to mám horzně zpomalený tak nic:( edit:Jinak mě přišla hra kde je obal dělaný tím novým stylem už tam není po straně playstation 3 ale nahoře je PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 hele já taky nemám kdoví jakou odezvlu, ale vypl sem stahování, skypa a icq a jelo to v pohodě EDIT: Tak teď jsem udělal platinovou trofej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 je to lepsi nez ufc undispited? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 no ufc je úplně něco jinýho to ani nejde srovnávat, ale jako určitě je tekken zábavnější než ufc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 kdo by byl tak hodnej a poslal mi video jak hraje na email Achrisoofa@seznam.cz dam za to 200 creditu naky dlouhy a kvalitni obraz aspon trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Urco mozna koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Zdravim,chci se zeptat podařilo se někomu získat víc než 1 dan v offline modu?Jám mam s Jinem 1 dan a už přes 100 vítězství a pořád se nemůžu posunout na druhej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 ne jde to jen online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 ne jde to jen online Fakt jo?Tak tohle mi upřímně teda docela vadí....:censored: a že mi to bylo náké divné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 no já měl 150 výher na xku a byl sem max 1 dan, ale nehrál sem online, ale pak mi to přišlo na PS3 a dal sem si online a už jsem byl 2 dan tak to musí bejt ono a myslím si, že to je napsaný i v manualu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 to musim myt net na ps3 abych mohl to online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jo musíš mít připojení na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asanar Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Za akeho bojovnika hrate najradsej ? moja favoritka je Lily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 to musim myt net na ps3 abych mohl to online? Otázka století :-D:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 já nejraději hraju za Lawa a nesnáším Lili, protože když hrajete online a jen trochu vám to laguje, tak 3ma úderama vás zničí raz a to samí Asuka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 jj law je borec!ale steve fox vetsí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat zda-li někdo neví o nějakých českých stránkách kde bych našel juggly k jednotlivým postavám. Vím, že kdysi dávno jedna byla, ale teď jí nemůžu ani zaboha najít, jak na googlu tak na bingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Našel jsem dost otravný bug ve scenario. V levelu s vlakem a mutanty dost často (když jsme oba KO) hra zamrzne. Dost to naštve, protože se pak musí vypnout hra do xmb. Narazil na to ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.