Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak stary xbox 360 mi bude stačit???

hackerman88

Otázka

chlapi, chci si koupit xbox 360 z bazaču od nekoho, ale neim od kolikatyho se delaj xboxy s HDMI a aby byl proste s tim nejspolehlivejsim hardwarem:? A ješte, kdyz bude flashlej, pujde mi LIVE??? nejak tomu nerozumim tak mi pls poradte:idea: a vyplati se kupovat odost levnejsi xbox z bazacu? nelisi se to necim? treba grafikou her atd? dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

HDTV taky neni špatné a k hdmi ma celkem blízko ;)

Každý ti pomohl mel bys mu dat thanks to tlacitko pod prispevkem ;)

Ještě jedna otázka.Jak dlouho můžu mít zapnutý Xbéčko???

Vlastním ještě Xbox 1 s čipem mám ho skoro 3 roky a v poho,jdou hry z jedničky na flashnutou Xbox 360???

Jak dlouho chceš. No ty hry ze stareho pujdou ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ok..uz sem vam vsem rozdal Thanks:) a co kdybych si kopil arcde bez HDD? stejne ten xbox budu pouzivat jen na hry a ne na multimedia...mozna bych casem koupil HDD...jo a dikes za radu o tom aukru, tam je to zkoro za hubicku:D Akorad ted si musim pockat na nakou slusnou nabydku

Odkaz ke komentáři

• 0
No ja bych to taky koupil z hrejte.cz, ale neni to skladem a pry ani nebude kvuli lite on...myslite ze by se treba do vanoc prolomila lite onka? nebo ze by na hrejte sehnaly nakou Premium s HDMI a benq mechanikou?

je to možný obě varianty co si napsal jsou pravděpodoný, doufej :D držim ti palce

Odkaz ke komentáři

• 0

Noo diky...arcade se delj s HDMI uz delsi dobu? pac vetsinou ty starsi xboxy co vidim, tak HDMI ma jen ARCADE a ELITE, ale premium ne...ja to asi udelam tak, ze si koupim starsi flashlej arcade a bude vystarano...:) Arcade je upa stejnej jak premium, ale nema HDD a naky to prislusenstvi ne? Stacila by me jen ta pam. karta, nebo je docela duležitej ten HDD...chci na tom hrat hlavne GTA4:roll:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu