duchy Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Nedavno jsem si koupil psp a tak bych si rad stahnul naky hry...jako 1. jsem si stahl GoW, ma to 1,6GB a pak jsem nekde tady narazil na GoW, ktere melo pod 300MB...je to normalni? jak tam muze byt tak velky rozdil? Na takove rozdily jsem narazil u hodne her... Vyplati se teda stahovat ty mensi? Nemuzou byt nejak horsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 ten GoW za 300MB bylo demo :D GoW za 1.6GB je FULL vsimni si super grafiky Brave Story: New Traveler, ta hra ma jenom 120MB a presto se radi mezi nejlepsi hry co se tyce grafiky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 většinou jsou to ripy...ripnuté zvuky, video ukázky apod. ... samozřejmě že pokud si chceš hru užít na plno je lepší full verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 nebo těch 300 je velkej rip taky mám plnou takhle malou ale je to ripli o videa zvuky atd...... ale hra je furt stejna EDIT: kurna Tekk rychlejsi minutka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchy Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 OK, dik moc za radu EDIT: nevite kde to tu je ta 300MB verze? jsem na ni jednou narazil a ted ji nemuzu najit...az to poprve dohraju, tak bych si to stahl...preci jen 1,6 a 0,3 je rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 absolutne ne... pr.: free running, MoH, daxter, burnout, atd ..vsechny tyhle hry maji velikost do 500 MB a jsou to rozhodne dobre hry.. kvalita hry zalezi hlavne na vyvojarich;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchy Odesláno Září 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 jeste takova doplnujici otazka, kdyz bych smazal to svoje 1,6GB GoW a dal tam to 300MB, tak mi zustanou ulozeny pozice ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 jo zůstanou ti tam, ulozeny pozice (SAVE) se ukladaji do PSP/SAVEDATA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.