Starface Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 nevíte někdo kde v psp najdu vsh a ty další 2 složky ted nwm jak se jmenujou dik za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 ve Flash0 v recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jíra Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 ve flash0 tam se dostanes bud z recovery nebo z vsh menu edit:sakra martin me predbehl oba stejny cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Starface Odesláno Září 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 já tam složku flash0 nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 jaky složky ? :) pokud myslíš VSH menu tak dej v XMB Select EDIT: Aha zase sem posledni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 já tam složku flash0 nemám flash0 je hlavní adresář ..tu už máš otevřenou..pokud nevidíš složky musíš ve Win nastavit zobrazení skrytých a systémových souborů/složek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Starface Odesláno Září 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 no složky když si chci uložit třeba nějakou aplikaci tak v návodu k instalaci je uložte to do vsh a já to nemůžu najít tekku dík moc počkat jakej win a jaký advanced v recovery menu mam akorát cpu u teb usb umd ... teda ve vsh menu už jsem to našel já jsem totiž měl v pc paměťovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 flash0 je vnitrni pamet psp.. pripoj psp k PC prosrednictvim USB a jdi do.. recovery menu-> advanced -> toggle flash0 flash0 se ti pripoji jako jednotka a v ni najdes vsh slozku ale nez zacnes cokoli kopirovat do F0 zazalohuj si ji v PC, pro jistotu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Starface
nevíte někdo kde v psp najdu vsh a ty další 2 složky ted nwm jak se jmenujou dik za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts