L053r Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Hodně dobrá práce jak si na tom dělal dlouho asi tak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Ahoj chtěl bych se také zeptat jestly má cenu kupovat přídavné chlazení ale jen to jak se dá připojit dozadu? Bud toto : http://www.playcentrum.cz/gamespic/_orig/3383.jpg Nesjpíše máš to samé chci se havně zeptat o kolik ti jen tyto větráčky srážejí teploty když tam na to máš měřič? Jestly se to vyplatí či ne taky by mě to velice zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitr22136 Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 dlouho jsem byl ofline - sorry . doba upravy byla ponekud delsi , nez to clovek nejakym zpusobem vymysli , tak aby to k necemu bylo dalo docela zabrat. od otevreni konzole do 1. zpusteni tak cca 20h prace ( s lakem a podsvetlenim ) .dalsi konzoli co jsem delal to bylo uz jenom 10 h ,no a tu posledni co jsem zrovna zkompletoval me vzala asi tak 6 h prace . ale to jsem makal jak barevny:cheesygrin: . takže asi tak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 lol mrte prte mas muj obdiv ale ten skin se mi moc nelibi vypada jako kdyby si to kreslil vodofkama nebo temperama :D no nic ale jinak mrte tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 rikas ze nejhorsi je zbytkove teplo od kad mas tu informaci? protoze jestli je to pravda nebylo by mozna od veci po par hodinovy parbe nechat Xko chvili vychladnout v dashboardu co vy na to? btw ten mod je sakra povedenej! cim si vyrezaval otvory do case? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Tuning paradní :love:. Co si mylis o tomhle? http://www.playcentrum.cz/gamespic/_orig/3383.jpg pomuze to aspon trochu? sice budu myt jaspera ale durt taky pocit blby :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Paradna ohava :cheesygrin: 3 roky zaruky na RRoD a E74 su ti malo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.