xDante1986 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 návod budu připravovat samozřejmě pro CG, takže ho pak najdete tam, ale chci se zeptat o co by byl největší zájem...momentálně dělám na Final fantasy 4 a jak dodělám tak na NDS přijde další hra na výběr jakou byste chtěli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Jednoznačně Dementium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Zatim bych bral na Castlevanii: dawn of sorrow, pak hned urcite Dementium a ty dalsi take nejsou od veci ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 ¨pkmny,a zelda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Asi to Dementium by neuskodilo ;) AZtim bez zaseku ale verim ze se to stane :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 vypadá to teda, že udělám na pokémony první :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 To je dobře:) Jsem někde nevim kde a nevim co dělat dálej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 dodělal jsem návod na Final fantasy 4 viz console-guides.cz a teď se vrhnu na další máte poslední možnost....do zítra zmjěnit.....jinak začnu makat na dementium: The Ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 návod na dementium jsem začal prozatím hotovo 5 kapitol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Chtěl jsem se jen zeptat na jakém návodu pracuješ teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Castlevania: Order Of Ecclesia (NDS), Hitman Blood Money (PS2), Syphon Filter (PS1) a Killzone Liberation (PSP) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts