RooSooL Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Zdravím. Už delší dobu tady brousím po netu a nikde jsem to nenašel. Existuje nějakej program, nebo update, pomocí kterýho by se mi zobraovaly český znaky v prohlížeči www na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 jo Links2, ale celkově je to špatnej browser....takže smůla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Links som mal na PSP a vobec nebol spatny...a dokazal otvorit stranky pri ktorych oficialny browser nesatcil s pamatou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RooSooL Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 no v tom linsu je to nějaký rozkázený a to jsem při tvorbě stránky nepoužil ani žádný složitý skripty. V originálu to šlo v pohodě, ale bez diakritiky a v tom programu rozházený ale s háčkama. Tak babo poraď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Tak zalezi na tom, co chces delat. Pokud jdes na web prohlizet fotky, tak bych volil links (lepsi sprava pameti - nebude hlasit nedostatecnou pamet). Pokud si jdes cist maily, volil bych opet Links - asi si radeji poctes s diakritikou (pokud ti s ni nekdo pise). Ale pokud treba poterbujes neco administrovat pres webove rozhranni, pote bych volil klasicky prohlizec - v administraci asi bude EN a bude to tam celkove lepe vypadat a fungovat v klasickem prohlizeci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukas.pce Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 I v puvodnim prohlížeči funguje diakritika jen si musíte nastavit kodování :) V prohlížeči klikneme na trojuhelnik a v gui se dostaneme k symbolu "A" (View) rozklikneme ho a zvolíme položku encoding a zde nastavíme UTF-8 nyní by se měla u většiny webů zobrazovat diakritika správně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 I v puvodnim prohlížeči funguje diakritika jen si musíte nastavit kodování :)V prohlížeči klikneme na trojuhelnik a v gui se dostaneme k symbolu "A" (View) rozklikneme ho a zvolíme položku encoding a zde nastavíme UTF-8 nyní by se měla u většiny webů zobrazovat diakritika správně :) A zobrazuje se nesprávně.... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 I v puvodnim prohlížeči funguje diakritika jen si musíte nastavit kodování :)V prohlížeči klikneme na trojuhelnik a v gui se dostaneme k symbolu "A" (View) rozklikneme ho a zvolíme položku encoding a zde nastavíme UTF-8 nyní by se měla u většiny webů zobrazovat diakritika správně :) mela.. nechytraci, kdyz nevis, tady nejde o kodovani na webu, ale o kodovani uvnitr pristroje, uvnitr PSP a zde proste nase, stredoevropske CP1250, ISO-8859-2, ci UTF-8 proste chybi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RooSooL
Zdravím.
Už delší dobu tady brousím po netu a nikde jsem to nenašel. Existuje nějakej program, nebo update, pomocí kterýho by se mi zobraovaly český znaky v prohlížeči www na psp?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.