RooSooL Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 Zdravím. Už delší dobu tady brousím po netu a nikde jsem to nenašel. Existuje nějakej program, nebo update, pomocí kterýho by se mi zobraovaly český znaky v prohlížeči www na psp? Citovat
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 jo Links2, ale celkově je to špatnej browser....takže smůla Citovat
0 myschoo Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 Links som mal na PSP a vobec nebol spatny...a dokazal otvorit stranky pri ktorych oficialny browser nesatcil s pamatou... Citovat
0 RooSooL Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 10, 2008 no v tom linsu je to nějaký rozkázený a to jsem při tvorbě stránky nepoužil ani žádný složitý skripty. V originálu to šlo v pohodě, ale bez diakritiky a v tom programu rozházený ale s háčkama. Tak babo poraď :D Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Odesláno Září 10, 2008 Tak zalezi na tom, co chces delat. Pokud jdes na web prohlizet fotky, tak bych volil links (lepsi sprava pameti - nebude hlasit nedostatecnou pamet). Pokud si jdes cist maily, volil bych opet Links - asi si radeji poctes s diakritikou (pokud ti s ni nekdo pise). Ale pokud treba poterbujes neco administrovat pres webove rozhranni, pote bych volil klasicky prohlizec - v administraci asi bude EN a bude to tam celkove lepe vypadat a fungovat v klasickem prohlizeci ;) Citovat
0 lukas.pce Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Odesláno Září 21, 2008 I v puvodnim prohlížeči funguje diakritika jen si musíte nastavit kodování :) V prohlížeči klikneme na trojuhelnik a v gui se dostaneme k symbolu "A" (View) rozklikneme ho a zvolíme položku encoding a zde nastavíme UTF-8 nyní by se měla u většiny webů zobrazovat diakritika správně :) Citovat
0 Nil3E Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Odesláno Září 21, 2008 I v puvodnim prohlížeči funguje diakritika jen si musíte nastavit kodování :)V prohlížeči klikneme na trojuhelnik a v gui se dostaneme k symbolu "A" (View) rozklikneme ho a zvolíme položku encoding a zde nastavíme UTF-8 nyní by se měla u většiny webů zobrazovat diakritika správně :) A zobrazuje se nesprávně.... :dozey: Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Odesláno Září 21, 2008 I v puvodnim prohlížeči funguje diakritika jen si musíte nastavit kodování :)V prohlížeči klikneme na trojuhelnik a v gui se dostaneme k symbolu "A" (View) rozklikneme ho a zvolíme položku encoding a zde nastavíme UTF-8 nyní by se měla u většiny webů zobrazovat diakritika správně :) mela.. nechytraci, kdyz nevis, tady nejde o kodovani na webu, ale o kodovani uvnitr pristroje, uvnitr PSP a zde proste nase, stredoevropske CP1250, ISO-8859-2, ci UTF-8 proste chybi.. Citovat
Otázka
RooSooL
Zdravím.
Už delší dobu tady brousím po netu a nikde jsem to nenašel. Existuje nějakej program, nebo update, pomocí kterýho by se mi zobraovaly český znaky v prohlížeči www na psp?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.