Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 884
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

O zvyklost ani nejde de mi o to ze chci notas kterej za ty penize bude stat :) ted uz jsem asi u konce a rohoduju se mezi http://www.alza.cz/msi-gx720x-026cz-c2d-d97980.htm (podle me je bez chyby az na tu barvu:wohow:) a nebo levnejsi varianta http://www.alza.cz/acer-aspire-6935g-844g32bn-d105768.htm (je levnejsi ale vazi 3.5KG a a nizsi rozliseni) Napiste mi suj nazor :psp:a nebo jinej tip s odkazem.dik

Odesláno
Nejvic bude doma(neptejte se proc si nekoupim radsi normalni komp8))ale jinak i do skoly atd ale 3,2 nebo 3,5kg neni zas takovej extrem.:)jinak se se spis rozhod pro ten MSI ale porad cekam jestli nekdo nema lepsi a lechci tip ^^...

Nechci nic říkat, ale 3,5 kila je dost;) přípočti si adapter, kterej bude mit pres pul kila a dalsi prislusenstvi, ktery budeš tahat s sebou... Jen co ho budeš mít, tak pochopíš, že každý deka navíc se pronese;)

Ale, abych se taky pochlubil:c)

Máte NTB?

Ano, mám:)

Jaký máte?

Lenovo ThinkPad R61i - T2230/2GB RAM/160GB HDD/Ubuntu Linux 8.10

Jaký by jste chtěli?

Apple MacBook Aluminium & Sony Vaio P

Jste spokojeni?

Ano, v rámci možností. Ale přeci jen je 15.4" už moc velká na větší přenášení... A vadí mi nemožnost koupit druhou baterii do UltraBay.

Využijete ho, tak jak jste očekávali?

Samo:) Surfování, programování, základní úpravy fotek, návrh webdesignu, vypracovávání projektů... Taková náročnější kancelářská práce.

Jakou značku preferujete?

Lenovo, Dell, Sony, Apple. Poučen z předchozích nezdarů.

Čemu dáváte u NTB přednost?

Inteligenci návrhářů, přenositelnosti, výdrži, hlučnosti.

Jinak... kdyby měl někdo zájem o R61i s zárukou ještě něco přes rok, nechť se ozve;) MacBook už se na mě usmívá na eBayi a Vaio mi už montujou ve fabrice:)

Odesláno

Máte NTB?

Ano, mám

Jaký máte?

Asus Eee 901 12GB HDD, 1GB Ram, WIFI/BT Windows XP, ale půjde hodně brzo Ubuntu.

Jaký by jste chtěli?

Viz. dole

Jste spokojeni?

Ano, jsem plně. Akorát kapacita disku nestačí a ty zasr*ny lesklý plasty,

Využijete ho, tak jak jste očekávali?

Surfování, filmy, seriály, hudba, zápisky ve škole (hlavně)

Jakou značku preferujete?

Je mi to jedno. Mněl jsem již Acera a vydržel pěkně dlouho. Stejně Dell i Acer vyrábý jeden čínaň.

Čemu dáváte u NTB přednost?

Záleží k čemu ho chci používat.

A můj vysněný NB?

Takovej kterej by se vešel do kapsy, po stisknutí tlačítka 1 by se proměnil na netbook, po slačení tlačítka 2 na klasický 15,4 notebook a při stisknutí 3 tlačítka na obrovskou Full HD plasmovou televizi s 7.1 domací kinem, kapacitou disku 2TR a blueray mechanikou. Výdrž na baterku ? Bohatě by stačilo pár měsiců. :D

Odesláno

To, že servis Dellu je to nejlepší co může člověk chtít je bez diskuze:) Jenom je potřeba dávat pozor, aby člověk koupil notebook už s NBD. Poslední dobou na eshopech narážím na notebooky od Dellu, který v základu mají jen on-site (většinou Inspiriony), což dřív snad ani nešlo. Ale ty ceny jsou taky někde jinde, než když tu samou konfiguraci člověk narve do konfigurátoru na jejich eshopu....

Odesláno

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=8198552921644608896&parentCategoryId=16154

tak v nějhoším není problém nastavit DPI.... Ale je to taková sympatická hračka do kapsy od saka:) Navíc mám integrovaný 3G modem a GPSku, takže vážně takovej mazel:) Když to člověk porovná s tím, co nabízí Eeečka:D

Je fakt, že cena je trošku někde jinde, ale pořád to neni zlý. Navíc má konečně! novej chipset, kterej atom pořeboval jako sůl:)

EDIT: Tak displej je dokonce jenom 8", ale má LED podsvícení. Ale ten poměr stran:D 2 a kousek:1, za chvíli z toho budou brutální nudle, jestli to půjde tímhle stylem:D

• 8.0" Screen
  • 1600 x 768 Resolution
  • LED backlight

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu