Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 884
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=8198552921644608896&parentCategoryId=16154

tak v nějhoším není problém nastavit DPI.... Ale je to taková sympatická hračka do kapsy od saka:) Navíc mám integrovaný 3G modem a GPSku, takže vážně takovej mazel:) Když to člověk porovná s tím, co nabízí Eeečka:D

Je fakt, že cena je trošku někde jinde, ale pořád to neni zlý. Navíc má konečně! novej chipset, kterej atom pořeboval jako sůl:)

EDIT: Tak displej je dokonce jenom 8", ale má LED podsvícení. Ale ten poměr stran:D 2 a kousek:1, za chvíli z toho budou brutální nudle, jestli to půjde tímhle stylem:D

• 8.0" Screen
  • 1600 x 768 Resolution
  • LED backlight

Cena je hodne ujeta.. Pokud to clovek vazne nepotrebuje do kapsy, tak se uz vyplati EEE s pouzitelnym monitorem a k tomu dostatecnym HW .. (na co je ti super HW na tak mini masince? K nicemu, grafiku na tom delat nebudes a snad si to nikdo nebude kupovat kvuli hram..)

A pokud chces neco do kapsy, tak na net, popr. na nejake rychle poznamky, tak BOHATE staci HTC, ci komunikator od Nokie, kde v pohode vyridis maily, otevres word/excel/pwprnt dokumenty a zaroven se pres to pripojis (pouzijes jako modem) s notesem na net.. A jeste si s tim zavolas..

Imho je to hovadina, ta cena je hodne prestrelena a pomer cena X vykon je to mimo.. Zakazniky vidim jen v zazobancich, co nemaji kam davat penize, protoze racionalne uvazujici clovek dojde k obdobnemu zaveru, jako jsem dosel ja vyse..

Odesláno

Dell XPS jsou skvele - hlavne vykonnostne, pokud jsi tedy paran, tak do toho urcite jdi. Dell je kvalitka a XPS je skvela rada. Pokud ale nepotrebujes vykon, klidne se poohlidni po levnejsim modelu ;)

Darius15: Reknu ti to asi takhle - MacBook imho dost topi, jejich provedeni a design je moc pekny, zelezo nemaji nejvykonejsi a v pomeru cena X vykon jsou dost vedle.. Osobni zkusenosti s kvalitou Ti rici nemohu, protoze zatim zadneho nevlastnim (narliza vlastni). Muj nazor je takovyto - vsechny MacBooky maji nepochybne skvely design, i na tech starsich za 12 000, se da rozbehat to same, co na nejnovejsich za 30-35k (kdyz nepocitame hry). Rozdily v designu pro mne nejsou tak dulezite (neni jich tolik), abych hodlal utratit 30-35k za nejnovejsi MacBook, kdyz za dva roky opet klesne na 10k. Mac ani neni na hrani her (musel by jsi tam nahodit Win XP a ty pry nejsou na MB tak vykone, jako na klasickem ntb). Takze pokud se Ti libi Mac OS X (jakoze asi jo, to je nejspise hlavni duvod, proc chces MB), tak jdi do nejakeho starsiho.. Respektive, ja planuji nekdy o prazdninach nejspise MB, ale nejaky za ~12k.. jde mi predevsim o ten luxusni OS ;)

Odesláno

Kamos chce notase za 22000 a ma 2GHZ ale 1000MB pamet grafarny ja chci za 29000 a mam 2.26GHZ a 512 nevite nekdo proc je to tak udelany a jestli je lepsi varianta to jeho nebo moje?:)Jeho tip http://www.alza.cz/acer-aspire-6930g-644g50mn-d108443.htm muj tip http://www.alza.cz/msi-gx720x-026cz-c2d-d97980.htm vetsinou jeto cim drazsi tim lepsi ale ted fakt nevim.. 8)

Odesláno

Jen tak mimochodem... Proč zrovna notebook v týhle cenový relaci? Za ty peníze bys měl luxusní PC s velkým LCD a k tomu ještě netbook - notebook. Navíc o kvalitu vám ani jednomu nejde.... už s ohledem na modely... Acer - ještě dejme tomu, ty nový Gemstony nejsou tak zlé (zatím), ale MSI je úplně mi: lepší PC + něco přenosnýho, než notebook, kterej je nakonec stejně k tomu, že ho přeneseš, zapojíš do zásuvky a až potom s ním můžeš cokoliv dělat.

Proč? 1.výdrž na baterky, 2.teplo, který z toho vychází, 3.velikost..

A jelikož to vypadá, že vám jde o peníze, tak bych vážně doporučoval radši PC a netbook ve stejné cenové relaci... 25k bez DPH za MSI je úlet.

Odesláno

Zkus zapojit selsky rozum.. Protoze Acer je nejvetsi shit/odpad/zmetek, co muzes ziskat? Rve do toho prave pomerne slusny HW, ale zpracovani a kvalita je desna.

Pro dnesni dobu dostacuje 512MB grafika, neni vse jen o pameti grafiky.. MSI sice take neni zadny zazrak, ale kazdopadne lepsi, nez Acer, ktery je pod vsema znackovejma notesama. Pod Acerem jsou uz jen no-name shity..

Odesláno
Jen tak mimochodem... Proč zrovna notebook v týhle cenový relaci? Za ty peníze bys měl luxusní PC s velkým LCD a k tomu ještě netbook - notebook. Navíc o kvalitu vám ani jednomu nejde.... už s ohledem na modely... Acer - ještě dejme tomu, ty nový Gemstony nejsou tak zlé (zatím), ale MSI je úplně mi: lepší PC + něco přenosnýho, než notebook, kterej je nakonec stejně k tomu, že ho přeneseš, zapojíš do zásuvky a až potom s ním můžeš cokoliv dělat.

Proč? 1.výdrž na baterky, 2.teplo, který z toho vychází, 3.velikost..

A jelikož to vypadá, že vám jde o peníze, tak bych vážně doporučoval radši PC a netbook ve stejné cenové relaci... 25k bez DPH za MSI je úlet.

Ja vim ze je to hovadina(PS:pc mam) ale chci mit notas a kdyz na to ty penize jsou tak chci co nejdrazsi doufam totiz ze bude kvalitni de mi predevsim o kvalitu a aby zvladl nejnovejsi hry osobne se moc v nootasech neorijentuju ale kdyz sem napisu co chci a jestli nekdo nema lepsi tip s odkazem na nejakou stranku(nejlepe alza)misto toho je vetsinou ohlas tipu proc tak tezkej drahej.... .ale MSI je úplně mi??co je tim mysleno? Anonymus:acer neni shit na 100/ neni nejhorsi to misto si zaslouzi spis nootas od simensu.(osobni a znamych skusenost)

Odesláno

Acer je shit, prolistuj ostatni fora a recenze.. Plasty jsou nekvalitni..

Zato Fujitsu Siemens je dost luxusni.. Jen tak pro poradek, jedna me dost blizka firma nakoupila zamestnancum 200 FSC notesu, asi 20 z toho manazerske typy Lifebook za 70k jeden, ja po 3. letech od te firmy odkoupil jeden S5582, ze ktereho jsem po cca 4 letech udelal server, ted bezi non-stop, hostuje nekolik webu.. jeho domovska stranka je smajl.eu .. kdyby to byl shit, nejel by nekolik let non-stop bez prestavky, bez problemu.

Celkove ho mam 6 let, za tu dobu - po 5 letech - odesel jen HDD, ktery byl od firmy IBM.. Takze nekecej hovadiny. Navic FSC ma skvely servis - samozrejme nic se ale nevyrovna servisu od Dellu.

Ze jsi mimo dokazuje, ze si myslis, ze cim drazsi notes, tim kvalitnejsi.. Ano, toto plati, ale az tak v relacich 50 000 + .. tam pak ziskas super bussiness IBMka, Delly, nebo prave Lifebooky od FSC..

A to, ze je Acer shit, ti potvrdi kazdy, az na jeho majitele - kterych je ovsem dost, protoze - jak sis sam overil - je to nadupadny nekvalitni plastak, za malo penez..

Taiwan sux.

Odesláno
Když už chceš utratit peníze za kvalitu... tak už něco takového jako je toto;)

Ne nic co má ve jménu: "VBI, MSI, Acer, Asus, Fujitsu-Siemens, Gateaway, Packard-Bell, Benq"

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60876

Na Fujitsu-Siemens jedou mimochodem servery tohoto fora.. FSC ma dost kvalitni IT a za tim si stojim, nehazej ho proto do jednoho pytle s Acerem, diky. :roll:

EDIT: S low-endama mas mozna pravdu, s tema zkusenosti nemam.. ostatne, na low-endy prechazi i HP a tam je to znat jeste vice..

Odesláno

Promin, ale asi si jako nevzdelany clovek pletes firmu Siemens s Fujitsu-Siemens.. jsou to dve odlisne firmy..

http://en.wikipedia.org/wiki/Fujitsu_Siemens_Computers

Fujitsu-Siemens je Japonska a rozhodne nedela do jinych veci, nez IT.

Vnitrek je stejny, jako u jinych vyrobcu.. grafika od ATI/Nvidia, HDD od Samsungu/Seagate/WD.. ne, vyrobce Fujitsu-Siemens si vazne nevyrabi ani vlastni grafiku, ani zakladku a dokonce ani grafiku, stejne jako jini vyrobci - to jsi asi evidentne nepochopil, kdyz jsi schopen napsat takovou hovadinu ;-)

EDIT:

to frogggias, presne o tom mluvim.. HW kvalita je prakticky stejna, tam uz se muze zmenit jen to, ze nejaky vyrobce muze vetsi a mene kontrolovany odpad davat k urcitym vyrobcum a dokonale produkty k dalsim.. To je vec druha, u ntb zpracovani a kvality vyrobce nepoznas tedy podle HW uvnitr, ale dle zpracovani a to ma Acer dost strasne.. Nedavno jsem se o tom opet presvedcil, kdyz jsme s kamosem rozebirali jeho notes.. Vubec se divim, ze to muze fungovat - oproti IBM je to teda pekne nechutny..

Odesláno

Ono to platí vesměs o všech značkách.... Prostě někde se musí šetřit. K HP mám po určitých zkušenostech averzi. Z těch notebooků se stává prostě normální spotřebka. U notebooku za 10000-12000 to tolik nevadí jako u nějakýho, kterej stojí dvakrát tolik. U těch dražších se (ne)přemýšlivost návrhářů ukazuje... Navíc, když někdo do šasí s poddimenzovaným chlazením narve něco jako je gf9600, tak to určitě nebude mít nějak úžasnou životnost. Nemluvě o displejích, klávesnici, životnosti na baterky, pískajících stabilizačních obvodech...

EDIT: Jinak s tim FSC bych to nijak neresil. Kdovi jak to ted s nima dopadne, byly nejaky naznaky z firmy, ze se Joint-Venture bude rozpadat, nejakou cast vezme Fujitsu, nejakou Siemens. FSC ma ve stredni tride zajimavy reseni pro 13' notebooky s externim gr. akceleratorem, ale to je zase jina kategorie.

Odesláno
Promin, ale asi si jako nevzdelany clovek pletes firmu Siemens s Fujitsu-Siemens.. jsou to dve odlisne firmy..

http://en.wikipedia.org/wiki/Fujitsu_Siemens_Computers

Fujitsu-Siemens je Japonska a rozhodne nedela do jinych veci, nez IT.

Vnitrek je stejny, jako u jinych vyrobcu.. grafika od ATI/Nvidia, HDD od Samsungu/Seagate/WD.. ne, vyrobce Fujitsu-Siemens si vazne nevyrabi ani vlastni grafiku, ani zakladku a dokonce ani grafiku, stejne jako jini vyrobci - to jsi asi evidentne nepochopil, kdyz jsi schopen napsat takovou hovadinu ;-)

EDIT:

to frogggias, presne o tom mluvim.. HW kvalita je prakticky stejna, tam uz se muze zmenit jen to, ze nejaky vyrobce muze vetsi a mene kontrolovany odpad davat k urcitym vyrobcum a dokonale produkty k dalsim.. To je vec druha, u ntb zpracovani a kvality vyrobce nepoznas tedy podle HW uvnitr, ale dle zpracovani a to ma Acer dost strasne.. Nedavno jsem se o tom opet presvedcil, kdyz jsme s kamosem rozebirali jeho notes.. Vubec se divim, ze to muze fungovat - oproti IBM je to teda pekne nechutny..

Tak to sry tudle informaci mi rikal kamos kteryho otec maka u siemensu (asi moc chlasta)ale notas od fujitsu sem mel a hnedka se prehral a byl konec

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu