Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Zdar,

http://www.alza.cz/hp-compaq-presario-mini-311c-1120ec-d149846.htm

zajimal by me vas nazor na tento netbook.. podle me je super a na netu jsem videl gameplay video z cod5.. samozrejme nizky detaily a i tak to nebylo nic moc hezkyho, spis mi jde o to, jestle na tom rozjedu css. ten intel atom je hodne kritizovanej ale myslim ze grafika by na to mela.

mam to hlavne do skoly a na praci s textem, ale cssko bych si taky rad zahral, o jiny hry mi nejde.

diky

No dávat 12000 za přístroj s N270 atomem mi přijde jako magořina , hlavně když příští týden vyjdou za stejný peníze ASUS EEE 1201 s atomem 330 a IONem (2 jádro).

• Odpovědi 884
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

diky moc, jeste ze jsem se neunahlil.. koupim si na 110% Asus EEE 1201N :) diky moc za nazor, btw, nejaky linky na eshopy?? poslim i dyztak PM s nejakyma informacema kdy to vyjde, kde, za kolik................... JESTE JEDNOU DIIIIIIKYYYYYY

hehe, tak jsem pogooooglil a nasel jsem, ze tenhle netbook se uz prodava. je to mozny? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=71968

objednano :D

Odesláno
diky moc, jeste ze jsem se neunahlil.. koupim si na 110% Asus EEE 1201N :) diky moc za nazor, btw, nejaky linky na eshopy?? poslim i dyztak PM s nejakyma informacema kdy to vyjde, kde, za kolik................... JESTE JEDNOU DIIIIIIKYYYYYY

hehe, tak jsem pogooooglil a nasel jsem, ze tenhle netbook se uz prodava. je to mozny? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=71968

objednano :D

Dodací lhůta: neznámá jak říkám , tak příští týden bude :P (snad)

Odesláno
tak díky všem za názory na ferrari one ta cena je adekvátní protože to je právě ta nejvyšší řada od acer

ještě jsem slyšel a četl o asus eee pc 1201N na něj by byl nějaký názor? :)

Tenhle notebook mam a jsem spokojenej ma max! Krasnej design a dostacujici vykon.. V pohode rozjedu CS Source, TM, Far Cry 2, Crysis - sice to uz neni nejslavnejsi, ale jede. :) Displej je uzasnej a kvalita taky. Uzasna klavesnice tomu dava korunu. Jestlize to nepotrebujes jako nahradu za stolni herni pc tak nevahej. Zkratka DOPOPRUCUJU. :)

Odesláno
Mám takový dotaz jaké hry lze čekat na notebooku s grafikou ATi 4330 společně s Intel Core 2 Duo T5870 2GHZ a 4GB ram ... co má v sobě notebook HP 4510s. (rozlišení - 1366x768 )

díky.

dvoujadrovej procesor s 2GHZ ti zarucuje i novejsi hry mozna bych se podival jestli nenajdes vyssi GHZ a pokud je grafika neintegrovana tak bych si s tim hlavu nedelal

Odesláno
dvoujadrovej procesor s 2GHZ ti zarucuje i novejsi hry mozna bych se podival jestli nenajdes vyssi GHZ a pokud je grafika neintegrovana tak bych si s tim hlavu nedelal

integrovanou Grafarnu ma... tak nevim co tu meles zaprve a za druhe to ze to je dvoujadro a ma to 2 Ghz neznamena ze mu pojedou vsechny hry:)

Mám takový dotaz jaké hry lze čekat na notebooku s grafikou ATi 4330 společně s Intel Core 2 Duo T5870 2GHZ a 4GB ram ... co má v sobě notebook HP 4510s. (rozlišení - 1366x768 )

díky.

ten notebuuk je sam o sobe dobrej je z rady PRO coz by ti melo umoznit vetsi vykon.. ale i tak se mi zda 2 ghz malo... koukal sem ze se prodava i s variantama 2.53 coz by bylo uz lepsi( da se snad i taktovat) takze se mrkni po ty lepsi verzi a jinak bych hledal spis vokolo 3 ghz procesory :)
Odesláno
Tenhle notebook mam a jsem spokojenej ma max! Krasnej design a dostacujici vykon.. V pohode rozjedu CS Source, TM, Far Cry 2, Crysis - sice to uz neni nejslavnejsi, ale jede. :) Displej je uzasnej a kvalita taky. Uzasna klavesnice tomu dava korunu. Jestlize to nepotrebujes jako nahradu za stolni herni pc tak nevahej. Zkratka DOPOPRUCUJU. :)

děkuji za názor za hlavní PC to nahrazovat nepotřebuji ten mám výkonej dostatečně :) spíš hledám právě něco malého jako je právě tento asus popřípadě ten ferrari, ale začínám se naklánět k tomutu ION asusu protože i ta cena je níže... ještě by mě zajímalo jak je na tom Windows7 plynulý

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu