GoD Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Hej mg vcera normal slapalo parba ted mi to z niceho nic nefakci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Hej mg vcera normal slapalo parba ted mi to z niceho nic nefakci :D Nechápu, nevypnul sis plugin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 ne , hele jak je to s tim USB, ty das prez XMB USB nebo normalne jen pripojis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 ne , hele jak je to s tim USB, ty das prez XMB USB nebo normalne jen pripojis? Když v menu vybereš USB Connection, tak se PSP přepne do režimu PSP Type A, což nesmíš pokud chceš používat RJoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 S vistou musite restartovat PC a cez F8 zakazat digitalny podpis driveru,mrknite zde na moj tutos,ak potrebujete drivery ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 S vistou musite restartovat PC a cez F8 zakazat digitalny podpis driveru,mrknite zde na moj tutos,ak potrebujete drivery ;) chyba bude jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 hx kravtich, uz to jede, ale newim jestli je to Rjoyem nebo idk, ale kazda nova hra se mi sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 hx kravtich, uz to jede, ale newim jestli je to Rjoyem nebo idk, ale kazda nova hra se mi sekne Zkoušel jsem zatím jen jednu hru, ale taky se mi po chvílce hraní PSP seknul a sám se vypl, čím to zatím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 JJ me taky, vždy při ukázce, jediné jak to obejít, je buď riplá hra, nebo vypojit PSP z USB během ukázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 tu správu hardware jsem nikde nenašel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Tak si bud slepy nebo sikovny, nebo si mel jen stesti :D A fungujou ti ukazky? zkus to pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 mě to jede bezproblémů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Treba MC3 mi vube nejede, Gun se mi vzdy sekne pri ukazce, Manhount 2 taky nejede. Teoreticky vsechno s ukaskou se sekne, Fryta zkus pustit nejakou ukazku, u nejaky hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 jako myslíš uvodní video? jestli myslíš to tak sem to pustil ve flatoutovi a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Me nefungujou ani blby Šachy, nic na tom nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 tak to nwm mě na tom co sem pustil to jelo....FPS mám tak kolem 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Díky moc kdyby nebyl tento návod nikdy bych to nedal díky bez tebe bych to nedal máš thx Edit:To god hele mě to taky nejde tak sem to vythnul z usb(když jsem zapínal hru) a potom když začínala tak ukázka nebo prostě už byl loading hry tak tam zas usb hodim a poho mnt hodim na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Díky moc kdyby nebyl tento návod nikdy bych to nedal díky bez tebe bych to nedal máš thxEdit:To god hele mě to taky nejde tak sem to vythnul z usb(když jsem zapínal hru) a potom když začínala tak ukázka nebo prostě už byl loading hry tak tam zas usb hodim a poho mnt hodim na youtube Tendle topic je mesic starej uz mi to davno fakci - a thx za thx ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Ok tj dobře ja taky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 nejlepsi dik me to jede na viste v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaliG Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 mam takovej dotaz...mam jsem starsi verzi tohole programku a vse my funguje v pohode...FPS nad 30 atd, ale kdyz chci hru ulozit tak se mi kousne PSP a musim ho restartovat, dela to u tyhle verze taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 To newim ja to zas tak nehraju, ale s cim maym problem ja a ostatni v topicu ne, ze mi na tom nejde kazda hra, ale jen nektery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 mne jde instalovat ten typ USB ale kdyz pripojim PSP do PC a zapnu RJ.exe tak se mi zobrazi jednom USB Mode jako kdybych pripojil jako normalne a nemuzu nic delat jinak kdyz zmacku O zpet tak se vratim do XMB a pripojeni je zruseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Říjen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 tak to newim, ale kdyz das po 1. conect tak je to na RemoteJoy, pak prerusis spojeni a napise ti to chybu, to se pripojis jako A > tzn. na prendavani her a medii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Cau hele me to jde v pohode vse zapnout ale ten obraz se promita jen v XMB menu ale jakmile zapnu hru tak se mi opdoji usb... nevite co stim??? Cetl sem i ostatni komentare ale z toho sem nijak nepochitil cim by to mohl bejt takze jestli mi to nekdo vysvetlite lip tak bych byl vdecnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.