Jonny1619 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Ahoj, chci si koupit konkrétně tento netbook http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63828 Mám CzechComputer rád a považuji ho za dobrý e-shop, ale přemýšlím, že kdyby se vyskytl nějaký problém, tak nemají žádnou pobočku v Brně. A v případě reklamace nerad posílám poštou. Poraďtě prosím vy, kde byste si ho být vámi v Brně koupili. Nějaký dobrý, zaručený obchod. Podobně jako CzechComputer. Tak už ho mám:). Je to černá verze 1000HE a je to parádní stroj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysa989 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Zdravím už si někde slyšel o soutěži, která právě probíhá na serveru www.soutez-snu.cz ? Jedná se o soutěž s vysokou hlavní cenou, a to s nejvýkonnějším složitelným počítačem v České republice. Kdo nehraje nevyhraje a jen si představ mít takovou mašinu doma pod stolem. Intel core i7-975 procesor, 12GB paměti, 4GB grafiku z limitované edice, 2TB datový prostor, 30" monitor atd. Zapoj se ty a tvoji přátelé, každou odeslanou sms ať už tvou nebo tvých přátel se zvyšuje šance na výhru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Už mám přes rok Asus N10Jc. Skoro normální netbook ALE s express card slotem, grafikou GEFORCE 9300GS!!, fantastickou klávesnicí, supr zpracováním a já nevím čím ještě. Dostal jsem k němu DVD-RAM ext. mechaniku, brašnu a myš. Sice se už celkem dlouho neprodává ale je to škoda protože je to snad nejvýkonnější netbook. A baterka vydrží skoro 7hodin! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 omyl! opět se začal prodávat... alza.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Super. Ale je to "oseanej" model N10Jb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.