Snykx Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 zdarec lidi pisu z psp a nejde mi nacist meebo pise mi to ze mam nastavit neco v tools a kdyz to tam nastavim tak mne to napise pak neco s kvalitou image nvm co tu nastavit aby se mi meebo zobrazovalo cely dekuji za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 ne nejde, kdyby jsi hledal, zjistis, ze to nepobezi kvuli pameti a nedostatecnemu JS/Flash.. .. jdi na m.ebuddy.com a zvol AIM, tak ti to pujde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 http://www.ebuddy.com/psp/ .. funguje taktež..je to přehlednější než ta mobilní verze (m.ebuddy.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snykx Odesláno Září 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 jj děkuju za rady pls lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snykx
zdarec lidi pisu z psp a nejde mi nacist meebo pise mi to ze mam nastavit neco v tools a kdyz to tam nastavim tak mne to napise pak neco s kvalitou image nvm co tu nastavit aby se mi meebo zobrazovalo cely dekuji za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts