Castor Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Na mé PS3 s 80 GBHDD jsem právě prvedl upgrade, chsi se podělit se zkušenostmi. Zvolil jsem Seagate 500GB 7200 rpm. Zálohu jsem provedl na bežný (externí) disk 120 GB, hlaní komplikace byla nafomrátování na FAT32, používám Windows 7 a ty nabízí při formátování jenom NTFS, nebo exFAT )jestli se nepletu v názvu), kteréžto formáti PS3 nežere. Proto jsem si vygoogloval jakousi utilitku, která naformátování provedla bez problému. Odzálohování trvalo 2 hodiny. Výměna disku jednoduchá, proti vido návodům (Youtube) je zajištění disku v PS3 trochu jiné, nic se nevysunuje do strany, prostě se to vytáhne. Po zapnutí chtěla mašina firmware, nenaběhla sama. z oficiálních stránek jsem stáhnul asi 120MB soubor, umístil na USB flash do adresáře PS3/UPDATE a sledoval návod na obrazovce. Konfiguraci jakoby nově zapnuté PS3 jsem přerušil a dal Restore. To trvalo opět asi 1,5 hodiny, Poté vše OK, PS3 se chovala jakobych nic neměnil, vše při starém, jenom HDD větší. Jsem moc spokojený. teď konečně moho využít naplno playTV atd. Tak asi takhle .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedsore Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Koupil jsem novy 320GB disk a 4GB flashdisk ze provedu zalohu. Smazal vsechny dema, videa, mp3jky a fotky a ani me nenapadlo (nikde jsem nevidel zadny info kolik by melo bejt potreba mista) ze 4GB je malo. Chce to po me dalsi 2GB volnyho mista. Je to normalni ze to chce tolik mista? Aby si to ps3 nakonec jeste nerozmyslela a nevyhodil jsem zbytecne dalsi prasule za 8GB flasku. Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Koupil jsem novy 320GB disk a 4GB flashdisk ze provedu zalohu. Smazal vsechny dema, videa, mp3jky a fotky a ani me nenapadlo (nikde jsem nevidel zadny info kolik by melo bejt potreba mista) ze 4GB je malo. Chce to po me dalsi 2GB volnyho mista. Je to normalni ze to chce tolik mista? Aby si to ps3 nakonec jeste nerozmyslela a nevyhodil jsem zbytecne dalsi prasule za 8GB flasku. Dik za info. Proč si nekoupíš SATA HDD box, využiješ ho na ten disk co z PS3 vykucháš. Já to tak udělal, šoupnul jsem do něj ten nový disk, zazálohoval a přenesl data do kompu, vyměnil disky zformátoval jsem ten 40GB z PS3 nalil do něj zálohu co jsem si uložil do PC a šup s tím do PS3. A mám 40GB HDD na přenášení filmů mezi PC a PS3. Ten Box tě výjde na ty samé peníze (451,-) jako 8GB flashdisk (tedy kvalitní rychlý). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Docela slozity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 u PS3 Slim se použivá stejné rozhraní pro disky , respektive když koupím napřiklad tento http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007H1TW1TSNO9 , na oficialních strankách sony je ve specifikacích totiz rozhraní disku u PS3 slim 2.5” Serial ATA ,pak by mne zajimalo jestli mohu vymnenit disk hned po prvním spuštení PS3 kdy neni na disku nic krom systemu , ten update FW mohu hodit na čtečku karet s kartičkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 konecne sem se dokopal a nainstaloval HDD 500GB - SEAGATE 2.5" Momentus 5400.6 500GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 5400ot, PMR, G-Force Protection, ST9500325ASG,cena 2016 KC vse jede paradne a po obnove dat vse ok. z 500GB je 465GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 ale prece mam takovej problemek, vse je v pohode jen se mi tam objevil k memu zctu jeste User1, nevite jak to ostranit aby tam byl zas jen jeden ucet a to mr.pecoun a ne s polecne s userem1, vadi mi to z toho duvodu ze kdyz zapnu PS3 tak mi to dava na vyber jaky ucet chci spustit !!!! p.s. vyreseno prectenim navodu sorry :o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 ale prece mam takovej problemek, vse je v pohode jen se mi tam objevil k memu zctu jeste User1, nevite jak to ostranit aby tam byl zas jen jeden ucet a to mr.pecoun a ne s polecne s userem1, vadi mi to z toho duvodu ze kdyz zapnu PS3 tak mi to dava na vyber jaky ucet chci spustit !!!!p.s. vyreseno prectenim navodu sorry :o)) Male info k tomuto problemu, pokud je na konzoli vícero účtů dá se jeden nastavit na automatic login. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vindork Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Ahoj lidi, můžete mi někdo poradit jestli by byl tento hdd možný zapojit do PS3? Dík za info.. http://www.mironet.cz/hdd-samsung-spinpoint-f1--750gb--hd753lj--32mb--sata300+dp83711/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Když už jste mi lockli topic tak - 1 ) Sundejte krytku od HDD na dolní straně PS3. - kde? Nějaké foto pls? Mám obyč flashku, jak to naformátovat na to fat 32? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 PS3 http://www.ripten.com/wp-content/uploads/2007/12/ps3.jpg PS3 SLim http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/08/ps3-slim-unboxing2-dsc_0050-rm-eng.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Thx a ještě jak teda naformátovat na FAT 32? Jak naformátovat flashku a jak externí HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 U obou je postup stejnej. připojit k PC, jdi do tento počítač, pravým tlačítkem klikni na flashku/ext. HDD, dej naformátovat a vyber FAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Dnes jsem vyměnil původní 40GB HDD za 500GB Seagate Momentus. Po formátu je 413GB/465GB volného místa. PS3 naběhl i bez chtění flashky s UPDATEm. Momentálně obnovuji data... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopta Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Zdravim mam problem. Prvne me muj novy externi HDD nechtel PS3 nacist protoze nebyl ve FAT32 a ted kdyz uz ho mam ve FAT32 tak pro zmenu mam problem ze na HDD nemuzu dostat film o velikosti 8GB protoze mi to napise ze cilovy soubor je prilis velky.. Prosim poradte uz sem zoufaly a nevim jak ten film dostat do PS3 :cry: dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopta Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Muze mi nekdo rict proc mi neustale nekdo maze prispevky?? Kdyz jen potrebuji s necim poradit?? Uz dva prispevky mi nekdo smazal z tohodle topicu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svd Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 o víkendu se mi taky povedlo vyměnit můj 40GB za 500GB HDD. Dal jsem tam Seagate Momentus G-force. a šlape super. Jen jsem musel dát na začátku flasku s UPDATEM. Ale jinak probíhalo všechno podle návodu tady. Tak díky za návod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Tak zase píšu poněvač, jsem se konečně rozhodl že do toho půjdu, po přečtení topicu jsem, ale nenašel odpovědi na všechny své otázky. 1. Koupil jsem si limitku BC 2 (což je jediná věc která by mě mrzela ztratit), zadal jsem kód na V.I.P. content a mám tu mapu ztratí se po výměně HDD? 2. Vyskytlo se tu u pár lidi problémy se ztrátou profilů atd., je to možné, mám už docela hodně trofejí a nerad bych je hrál znovu. 3. Můžu instalace her odstranit, třebas takovej Naruto: Ultimate Ninja Storm zabírá hodně ta instalace, a já potřebuju aby se mi to vešlo na 8gb flashku. Teď otázky ohledně HDD 1. Jakej 500gb koupit?: Tady jsou požadavky aby to nestálo více jak 2,500,- a aby to sedělo přesně, a kde nejlépe nějaký věrohodný obchod nebo osobka v Brně 2. Stačí koupit toto a je to, jak to propojím s PC, abych pravdu řekl, v HW se moc nevyznám, a nerad bych něco dokupoval, vím že tady (myslím huhla) říkal že se dá koupit nějakej box za cca 500, ale ani to se mi dávat nechce. 3. A ještě kolik tak zabírá FW, a zálohuje se do X(název flashky)/PS3/UPDATE/ ? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 1) To se ukládá na tvůj PSN účet - v nejhorším stáhneš znova, protože ej to uloženo v aktuální instalaci hry 2) Stačí znovu zadat PSN účet a přihlásit se na něj, pokud by profil v PS3 nezůstal - trofeje, PSN DLC atd, tohle vše je uloženo na PSN serverech 3) Samozřejmě 1) Nejlépe ten Seagate nebo Samsung, který sedí do toho rámečku 2) S PC nic propojovat nemusíš 3) cca 130MB, složku máš správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Moment, jak ten HDD teda naformátuju na FAT 32 když ho teda koupím, tak ho prostě jen strčím do PS3? Bude tento sedět? http://www.alza.cz/pevny-disk-2-5-seagate-momentus-7200-4-500gb-g-force-d108022.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Nemusíš nic formátovat na FAT32, to platí pouze pro externí HDD. Pokud tenhle disk zapojíš přímo do PS3, tak se ti nabídne formátování disku a na jeho aktuálním formátu nezáleží. Jinak ten, co si poslal, ti sedět bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Jo a ještě dotaz jakej budu potřebovat šroubovak, HDD už došel, a teď jsem si teprve uvědomil že potřebuju i šroubovak, na to je takej ten malej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Jo a ještě dotaz jakej budu potřebovat šroubovak, HDD už došel, a teď jsem si teprve uvědomil že potřebuju i šroubovak, na to je takej ten malej? To si neumíš sundat tu plastovou krytku a podívat se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Jo, jasně... to jsi pomohl opravdu brzy. Každopádně, hotovo povedlo se Po restoru dat (starých) mám volných 405/465 takže ze začátku jsem měl asi 412 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Já mám takový problém......data jsem zálohoval....hadr jsem naformatoval......pak pustím to restore....vše mi načte..i uživatele i všechny hry.....ale když ty hry chci spustit tak mi to hodí chybu (80029513 - Porušení Copyright při pokusu instalování hry),že mám každý účet znova aktivovat...nedalo by se to nějak obejít??? musím sehnat všechny údaje o účtech....za pomoc předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.