NuDiXs Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Dobrý den,tak jak je to s tou kapacitou?Maximáně běží jen 500gb?Radši bych zakoupil nějaký terový,prý veškeré větší disky než je 500gb čte pořád jako 500gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 vezme to i terovej, ale už se ti tam nevejde, myslim že se tam vejde ještě 640GB ale potom už jsou o malinko větší(fyzicky) a nenapasuješ je tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Já právě na ty rozměry koukal,a i u 750gb verze HDD jsou rozměry stejné jako na ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik 77 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Ahoj všem.Mam problem a nevim co s nim.Chci si dat do sveho PS3 veči HDD.Mam tam 80giga disk a chci si dat 320giga davam do PS3 western digitl delam vse podle navodu mam vloženou usb se zalohou a kdyz dam jiny disk tak mi to stale pise at připojim kabel a zmacku ps a to je pořad do kola a formatovani disku to nenabidne.Jem at vložim usb se zalohou ale to mam přitam vložene.Jak na disku tak na usb mam FAT 32.Mam verzi fw3.55 a multimana abych mohl hrat zalozni kopie ale to snad na to nema vliv.Už nevim co s tim.Diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Ahoj všem.Mam problem a nevim co s nim.Chci si dat do sveho PS3 veči HDD.Mam tam 80giga disk a chci si dat 320giga davam do PS3 western digitl delam vse podle navodu mam vloženou usb se zalohou a kdyz dam jiny disk tak mi to stale pise at připojim kabel a zmacku ps a to je pořad do kola a formatovani disku to nenabidne.Jem at vložim usb se zalohou ale to mam přitam vložene.Jak na disku tak na usb mam FAT 32.Mam verzi fw3.55 a multimana abych mohl hrat zalozni kopie ale to snad na to nema vliv.Už nevim co s tim.Diky za pomoc. Až prohodíš HDD a vložíš flashku,tak drž zelené tlačítko dokud PSko 3x nepípne,tim se dostanes do puvodniho nastavení,pak až naskočí nějakej text tak musíš zmáčknout najednou select+start Před časem jsem to dělal a žádnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik 77 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Jdu to zkusit a dam vedet.Zatim diky moc. Prosim tě pipne to 2 krat a u druheho pipnuti se to vypne.A nic se dal nedeje. A mysliš tlačitko zapnout a vypnout PS3. Tak uz mi to povedlo a naskoči tam asi 5 nebo 6 řadku a nevim co mam z toho dat.Když jsem dal prvni nebo posledni tak mi to skoči at zmačknu select a start a to tam naskakuje pořad do kola.Nezlob se ale mam P3 teprve tyden tak s ctim vubec neumim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 A mysliš tlačitko zapnout a vypnout PS3. Jojo,tohle myslim,až se to vypne,tak ho znovu drž,pak to pípne 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik 77 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 To už mam.Ale ktery z tech řadku mam dat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 To už mam.Ale ktery z tech řadku mam dat? Jaký řádky?Kámo ty seš uplně někde jinde,neporadim ti,tady na foru máš návod,udělal jsem to podle něj a vše fungovalo.Nevim kde mas problem. http://console-forum.net/tema/33867-vymena-hdd-kompletni-navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik 77 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Tak to nic.Tak diky za pomoc.Jdu zkoumat dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaS1468622702 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Ahoj všem, potřeboval bych vytvořit zálohu před výměnou hdd, ale bohužel mám doma jen 300 externí hdd a to je málo :cry: v ps3 mám teď 500GB a docela plnej. Měnit chci protože mi nejde z disku nic odmazat ani tam nic nahrát při každém pokusu to akorát vyhodí " AN ERROR OCCURRED DURING THE COPY OPERATION ( 80030002) " Na filmy, hudbu, fotky prdim ale nerad bych přišel o data z her a profil na online hraní. Je nějaká možnost vytvořit tu zálohu jinak ?? Napadlo mě připojit disk z ps3 k PC a odmazat pokud to pujde vše nepotřebné, vrátit disk a pak udělat zálohu, ale protože jem na tyhle věci hovado tak si nejsem jistej abych něco nepodělal a ani netuším zda po připojení k PC něco na tom disku uvidím :roll: Nemá někdo prosím nějakou radu? Předem dík Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 V počítači se ti disk nenadetekuje, Zkus přepnout PS3 do servisního modu a dej položku rebuild database, pokud to nezabere zkus restore file system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaS1468622702 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 V počítači se ti disk nenadetekuje, Zkus přepnout PS3 do servisního modu a dej položku rebuild database, pokud to nezabere zkus restore file system. Ahoj, a tím co radíš zatím nic nesmažu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Nesmažeš ale mohlo by ti to pomoci s odstraněním tvého problému. Pak by mohli jít smazat věci o které nestojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaS1468622702 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Dík moc za radu, jdu na prubnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaS1468622702 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Perfektní :wohow: vše funguje jak má ten rebuild database zabral. Moc děkuju, ušetřil jsi mi kačky a starosti. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik 77 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Prosim vas muže mi ještě někdo zkusit poradit s tim diskem:cry:.SStale zkoumam a nevim co stim.Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Prosim vas muže mi ještě někdo zkusit poradit s tim diskem:cry:.SStale zkoumam a nevim co stim.Diky moc. Být tebou tak se vrátím na OFW 3,55, provedu výměnu disku, formát a přechod na CFW, instalaci multimana na čisto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik 77 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Ale mne to všechno instaloval nejakej kluk v Praze.A multimana ani nemam a OFW3,55 taky ne.V PS3 jsem začatečnik a moc tomu po pravdě nerozumim.Asi bude nejlepši to někam odnest a zaplatit kdo tomu rozumi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Chci se zeptat, když vyměnim disk za novej a z nějakýho důvodu bych tam chtěl vrátit ten původní (třeba když zapomenu nějakej save) bude to po mě chtít formátovat? Předpokládám že ano ale radši se ptám, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 zdravim mám mega dotaz zvažuju koupit vetší hdd Mám doma hdd cca 140gb takže by měl stačit na zálohu na fat32 bych ho měl taky umět naformátovat ale když mám v ps3 starej tak dám zalohu na ten 140gb pak koupim novej nainstaliruju do ps3 a z toho 140gb zase dám zálohu zpátky je to tak nebo kecám kraviny????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 zdravim mám mega dotaz zvažuju koupit vetší hdd takže mám dotaz Mám doma hdd cca 140gb takže by měl stačit na zálohu na fat32 bych ho měl taky umět naformátovat ale když mám v ps3 starej tak dám zalohu na ten 140gb pak koupim novej nainstaliruju do ps3 a z toho 140gb zase dám zálohu zpátky je to tak nebo kecám kraviny????? Omluva za doublepost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 chci se zeptat, mám v plánu výměnu hdd znovu a jestli mi tam půjde tento: http://www.euronics.cz/pevny-disk-2-5-seagate-320gb-mom-thin-5400-seast320lt012/p315216/ pak by mě zajímalo v čem je rozdíl když mám 5400 či 7200 otáček za minutu nebo když mám vyrovnávací paměť 8mb místo 16mb a taky jak přesně poznám jestli do PS3 půjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Rozdíl bude samozřejmě v rychlosti načítání viz. První strana. Jediny, co je pak u disku nutno kontrolovat, jsou jeho rozměry. Do PS3 pasuji 7mm disky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 bude mi pasovat do ps3 fat tento hdd western digital scorpio blue 320GB SATA ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.