Sonnyz Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 nikdy nepouzivajte tie installery a pekne to instalujte sami a pekne vlastny DXAR atd Jn přesně tak. Sestavit to puzzle pěkně dohromady sami a ne "cheatovat" nějakým installerem. :lol: Jinak už jsem na 3.03 OE-A. Jsem byl tak zvědavý, že jsem to nainstalovat ještě včera. Sice žádná novinka, ale to čísilko navíc.... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 no tak sem upnul 3.03OE-A......bohužel jsem si to nemohl potvrdit, protože jsem měl místo údaji o sys. software zase jap. znaky......tak sem se nasr*l a hodil sem tam 2.71SE-C....tam mi vše chodí v poho - žýdná japonština, fungujou oblíbený pluginy.......sem nad míru spokojen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 No takze skusil som to a vpohode to ide ;) btw. nemohol by mi tu niekto hodit Plugin na Screenshot v hre a Overclocking Module? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 na tom 3.03OE-A jdou PSX hry klasicky jako ISA (spustitelné z menu,ne Eboot soubory,tak jako to je u 3.02OE-B)?jsem se nějak o to nezajímal,ale teď jsem to někde četl,tak bych chtěl tohle osvětlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 musis skonvertovat do EBOOTu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 ....ale mužeš použít kompresi - a o tu tady jde hlavně .... i když to taky není žádnej zázrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 No takze skusil som to a vpohode to ide ;) btw. nemohol by mi tu niekto hodit Plugin na Screenshot v hre a Overclocking Module? Já používám screenshot a MP3 prx plugin. Mám to nastavené, že to fotí screen i v XMB i ve hře a to samé i u toho druhého pluginu, tak si to kdyžtak přenastav. Dávám to do přílohy. Ten MP3 plugin umí i taktovat - nota + trojúhelník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 No koukám že cf vychází snad každej tejden, ale jako obvykle počkám až na OE-B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 No takze skusil som to a vpohode to ide ;) btw. nemohol by mi tu niekto hodit Plugin na Screenshot v hre a Overclocking Module? Já používám screenshot a MP3 prx plugin. Mám to nastavené, že to fotí screen i v XMB i ve hře a to samé i u toho druhého pluginu, tak si to kdyžtak přenastav. Dávám to do přílohy. Ten MP3 plugin umí i taktovat - nota + trojúhelník. :oops: kam ten "seplugins" mam nakopirovat,diky :oops: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 primo na root Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 jakym tlacitkem to pak vyfotim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 To mp3 facha a jak se dela ten screen :oops: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 j taky by me zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 stlac NOTU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Ok, skusim, a jo jeste jeden trapny dotaz, kaj se ty screeny ulozi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Ok, skusim, a jo jeste jeden trapny dotaz, kaj se ty screeny ulozi?psp/photo/capture Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 parada udela nekdo navod??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 no skousim mackat notu ale nak to nejde a ani v slozce psp zadnou takovou nemam (photo/capture), sem skousel ji uz predem vytvorit ale porad nic, neukladaji se ty screeny nekde jinde?, a ty pluginy v recovery menu mam povolene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 jo uz jsem nasel navod naky slozity ale jdu do teho snad se mi nepodari brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 no skousim mackat notu ale nak to nejde a ani v slozce psp zadnou takovou nemam (photo/capture), sem skousel ji uz predem vytvorit ale porad nic, neukladaji se ty screeny nekde jinde?, a ty pluginy v recovery menu mam povolene takze, nedavno sme to s Jajarom riesili, tie zlozky si vytvor, konkretne X:\PSP\PHOTO\CAPTURE a u mna sa foti, ak stlacim NOTA+R. Tak najprv si vytvor tie zlozky a potom skus len notu (kedze neviem, aky plugin pouzivas ty). Pri foteni zmeni displej na chvilku farbu, ak nezmenil, tak sa pravdepodobne nefotilo, v takom pripade skus pouzit kombinaciu NOTA+R (R je prave horne priehladne tlacidlo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtavojta Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 no skousim mackat notu ale nak to nejde a ani v slozce psp zadnou takovou nemam (photo/capture), sem skousel ji uz predem vytvorit ale porad nic, neukladaji se ty screeny nekde jinde?, a ty pluginy v recovery menu mam povolene takze, nedavno sme to s Jajarom riesili, tie zlozky si vytvor, konkretne X:\PSP\PHOTO\CAPTURE a u mna sa foti, ak stlacim NOTA+R. Tak najprv si vytvor tie zlozky a potom skus len notu (kedze neviem, aky plugin pouzivas ty). Pri foteni zmeni displej na chvilku farbu, ak nezmenil, tak sa pravdepodobne nefotilo, v takom pripade skus pouzit kombinaciu NOTA+R (R je prave horne priehladne tlacidlo). j dikes byla to NOTA+R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 2 vojtavojta: rad som pomohol, od toho sme tu... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Takový dotaz, o kolik se zmenší PSX hra při kompresy 9 a jestli to má vliv na plynulost hry ? ..díkes... ještě pořád zůstávám na 3.02OE-B (zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 tak uz ho mam pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Tak piggy ho už taky prej má. :P Bylo to v pohodě díky moc Bulkoj za návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.