andre.11 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 dprcic tak mam chybku nejde mi v 3.03OE-A homebrow hry ani DH 0.46hybrid,vzdy se to "nastartuje"a PSP vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 By me zajimalo v cem mam komprimovat ty hry PS1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 By me zajimalo v cem mam komprimovat ty hry PS1stáhni si tenhle programhttp://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006120019 ten je podle mě nejlepší na tohle všelijaký převádění a upravování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Bude někdo té ochoty a odpoví mi na již zmíněnou otázku, o kolik se zmenší PSX hry při komprimaci 9 a jestli to má nějaký dopad na plynulost hry?, opět děkuji předem za opověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Bude někdo té ochoty a odpoví mi na již zmíněnou otázku, o kolik se zmenší PSX hry při komprimaci 9 a jestli to má nějaký dopad na plynulost hry?, opět děkuji předem za opověďNezkoušel jsem to, ale v readme je napsáno, že 6 je takový kompromis mezi hratelností a velikostí, takžepři 9 to asi dopad mít bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 kucii pls nevite nekdo jak na ty homebrow v 3.03 OE-A?Porad mi to nejde,v recovery-configuration-game folder asi 1.50 Kernel,ze jo a jeste neco?pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Bude někdo té ochoty a odpoví mi na již zmíněnou otázku, o kolik se zmenší PSX hry při komprimaci 9 a jestli to má nějaký dopad na plynulost hry?, opět děkuji předem za opověďuvedu ti můj příklad,mám nějakej riplej command and conquer,iso má 700mb,po největší kompresi to má 17 mb(ano opravdu 17!)a jde to uplně v pohodě,žádný zpomalení,jinak ostatní hry se tolik nezmenší,každá hra jinak,řekl bych tak průměrně možná o 1/4 až 1/2 asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Bude někdo té ochoty a odpoví mi na již zmíněnou otázku, o kolik se zmenší PSX hry při komprimaci 9 a jestli to má nějaký dopad na plynulost hry?, opět děkuji předem za opověďuvedu ti můj příklad,mám nějakej riplej command and conquer,iso má 700mb,po největší kompresi to má 17 mb(ano opravdu 17!)a jde to uplně v pohodě,žádný zpomalení,jinak ostatní hry se tolik nezmenší,každá hra jinak,řekl bych tak průměrně možná o 1/4 až 1/2 asi 17MB to si delas srandu ne?tak to je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_nh123 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Vytvořeni toho DATA DXAR TRVALO ASI 40MINUT tak jestli to někdo dělat tak vydržet!Asi zaleži na pamětove kartě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 to asi záleží,mě se to dělalo pár minutek celej proces :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 hmm, formátování před celým procesem nutnost nebo jen doporučení? formátovali jste kartu před procesem? jen ,že mám 4 GB kartu a znovu se mi tam nechce dávat věci co už na ní mám ...to jen ,že teprve zvažuji o 3.03OE-A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarky16 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 ja som nesformatoval a v pohode som to spravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 já taky,taky mám 4gb a nechtělo by se mi to tam dávat znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 hele nevíte proč když jsem si ted chtěl dát do psp fastloader nebo umdemulator tak se mi objeví jenom corrupted data? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Já jsem taky neformátoval. Měl jsem tam ISA, nějaké HB,... a v pohodě to updatlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Jde Vám na tom někomu x-flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Jde Vám na tom někomu x-flash?vyšla nová verze která na tom fungujehttp://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doyle1 Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Mám custom fw. 3.03OE-A a nejde se mi dostat do recovery menu. Po zapnutí mačkám R a nic. Dělám něco špatně nebo musím mít v PSP nějakej soft? Pls info. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 no ked zapinas PSP tak to R drz, a musis ho zapinat z uplneho vypnutia nie zo sleepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 prostě ho hned po zmáčknutí tlačítka power ho drž a mělo by naběhnout,jestli ne tak je to nějaký divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doyle1 Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Můžu ho držet 30s nic. Zkoušel jsem jak levý tak pravý tl a nic, jak ihned po zapnutí tak i před zapnutím a držel a taky nic. Nemám mít v rootu vytvořený nějaký adresáře se softem? Protože po každým upgradu sem smázl updatovací soubory dal default setting a zformátoval MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 určitě ne,to je totiž ve flash paměti psp,fakt nevim hele,divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 a nezapinas PSP zo sleepu? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doyle1 Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Ne, nezapínám ze sleepu, ten je vypnutý. Ale napadá mi, nevím zda to má na to vliv, ale při upgradu z 1.5 na custom 3.02OE-A to v posledním kroku vyzve k "restart system manualy" tj. sám se nerestartoval a musel jsem ho vypnout a zapnout "power". Ale toto nepomohlo, stále stejnej screen jak vše proběhlo 100% a "restart system manualy". Pomohlo až odpojení a zapojení baterie. Teprve potom system naběhl a běží pod daným custom firmware. Potom sem upgradoval na novější 3.03OE-A, podstatně delší proces nepoužíval jsem easy instaler ale generování data.dxar atd. Vše proběhlo O.K. Poslední hláška opět "restart system manualy". To stejné, pomohlo vyndat a zandat baterii a systém naskočil do 3.03OE-A, isa, dax,cso spouštím bez problémů, konzola nevykazuje žádné jiné abnormality. Takže nevím, poraďte nekdo pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.