LukDM Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 tos musel při upgradu vyndat baterku aby ti naskočil movej firmware? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Ne, nezapínám ze sleepu, ten je vypnutý. Ale napadá mi, nevím zda to má na to vliv, ale při upgradu z 1.5 na custom 3.02OE-A to v posledním kroku vyzve k "restart system manualy" tj. sám se nerestartoval a musel jsem ho vypnout a zapnout "power". Ale toto nepomohlo, stále stejnej screen jak vše proběhlo 100% a "restart system manualy". Pomohlo až odpojení a zapojení baterie. Teprve potom system naběhl a běží pod daným custom firmware. Potom sem upgradoval na novější 3.03OE-A, podstatně delší proces nepoužíval jsem easy instaler ale generování data.dxar atd. Vše proběhlo O.K. Poslední hláška opět "restart system manualy". To stejné, pomohlo vyndat a zandat baterii a systém naskočil do 3.03OE-A, isa, dax,cso spouštím bez problémů, konzola nevykazuje žádné jiné abnormality.Takže nevím, poraďte nekdo pls. Ale "restart psp manualy" znamená, že máš držet packu na vypnutí až do tý doby, než se vypne psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doyle1 Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Tak to je ono co sem podělal.... Nic méně zkusil jsem vypnout a zapnout baterii a potom při tomto prvním náběhu držet práve ono "R" a jsem tam - v recovery. Doufám, že při dalším upgradu se mi to podaří tak restartovat jak říkáš, že mi půjde recovery klasicky. Díky moc za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doyle1 Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Ne, nezapínám ze sleepu, ten je vypnutý. Ale napadá mi, nevím zda to má na to vliv, ale při upgradu z 1.5 na custom 3.02OE-A to v posledním kroku vyzve k "restart system manualy" tj. sám se nerestartoval a musel jsem ho vypnout a zapnout "power". Ale toto nepomohlo, stále stejnej screen jak vše proběhlo 100% a "restart system manualy". Pomohlo až odpojení a zapojení baterie. Teprve potom system naběhl a běží pod daným custom firmware. Potom sem upgradoval na novější 3.03OE-A, podstatně delší proces nepoužíval jsem easy instaler ale generování data.dxar atd. Vše proběhlo O.K. Poslední hláška opět "restart system manualy". To stejné, pomohlo vyndat a zandat baterii a systém naskočil do 3.03OE-A, isa, dax,cso spouštím bez problémů, konzola nevykazuje žádné jiné abnormality.Takže nevím, poraďte nekdo pls. Ale "restart psp manualy" znamená, že máš držet packu na vypnutí až do tý doby, než se vypne psp. Držím "Power" do té doby než se vypne, po opětovném puštění a zmáčknutém "R" naskočí recovery bez problémů. Díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 ahaa,já myslel že ti nešel to nešlo po restartu tak žes to udělal takhle :D a ty ho zatim chudáčka takhle tvrdě restartuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Hele jede nekomu X-flash po upgradu? Me ne a ne naskocit. Tu "h verzi" mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Mě taky nešel, ale stáhl jsem si X-Flash H. :) EDIT: Tak teď si mě předběhl s tím editem. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Hele a tobe ten x-flash jede? Udelal jsem vse. Format a restore a stejne nic. Ty jsi delal ten upgrade na 3.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Hele a tobe ten x-flash jede? Udelal jsem vse. Format a restore a stejne nic. Ty jsi delal ten upgrade na 3.03? Jojo. Normálně mi jede. A co to tobě dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Najede mi to potvrzovaci tabulka, pozdravi me to a tim to pro me hasne, napise to, ze mam spatnej FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Musíš dát restore default settings. Zkus to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 To jsem delal a nic, tak uz nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Nebude to tím že máš 3.03 OE-A' ? Nový xflash pro tento update zatím nevyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 A jo, je to tím, já mám taky 3.03 OE-A', takže mi to už taky nefachá. Tak se omlouvám dragonetti za zmatky. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Na to jsem se ptal, jestli to facha po tom upgrade pro 3.03. Tak uz je to vse jasne. V pohode zadnej stres :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Bude někdo té ochoty a odpoví mi na již zmíněnou otázku, o kolik se zmenší PSX hry při komprimaci 9 a jestli to má nějaký dopad na plynulost hry?, opět děkuji předem za opověďuvedu ti můj příklad,mám nějakej riplej command and conquer,iso má 700mb,po největší kompresi to má 17 mb(ano opravdu 17!)a jde to uplně v pohodě,žádný zpomalení,jinak ostatní hry se tolik nezmenší,každá hra jinak,řekl bych tak průměrně možná o 1/4 až 1/2 asi Nechces tech sedumnact mega nekam hodit at nemusim stahovat takovy strasny kvanta dat? :lol: prosim prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Ne, nezapínám ze sleepu, ten je vypnutý. Ale napadá mi, nevím zda to má na to vliv, ale při upgradu z 1.5 na custom 3.02OE-A to v posledním kroku vyzve k "restart system manualy" tj. sám se nerestartoval a musel jsem ho vypnout a zapnout "power". Ale toto nepomohlo, stále stejnej screen jak vše proběhlo 100% a "restart system manualy". Pomohlo až odpojení a zapojení baterie. Teprve potom system naběhl a běží pod daným custom firmware. Potom sem upgradoval na novější 3.03OE-A, podstatně delší proces nepoužíval jsem easy instaler ale generování data.dxar atd. Vše proběhlo O.K. Poslední hláška opět "restart system manualy". To stejné, pomohlo vyndat a zandat baterii a systém naskočil do 3.03OE-A, isa, dax,cso spouštím bez problémů, konzola nevykazuje žádné jiné abnormality.Takže nevím, poraďte nekdo pls. Ale "restart psp manualy" znamená, že máš držet packu na vypnutí až do tý doby, než se vypne psp. Držím "Power" do té doby než se vypne, po opětovném puštění a zmáčknutém "R" naskočí recovery bez problémů. Díky moc za radu. cely cas sa ta pytam ci to nerobis zo sleepu a ty ani nevies co to je -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Bude někdo té ochoty a odpoví mi na již zmíněnou otázku, o kolik se zmenší PSX hry při komprimaci 9 a jestli to má nějaký dopad na plynulost hry?, opět děkuji předem za opověďuvedu ti můj příklad,mám nějakej riplej command and conquer,iso má 700mb,po největší kompresi to má 17 mb(ano opravdu 17!)a jde to uplně v pohodě,žádný zpomalení,jinak ostatní hry se tolik nezmenší,každá hra jinak,řekl bych tak průměrně možná o 1/4 až 1/2 asi Nechces tech sedumnact mega nekam hodit at nemusim stahovat takovy strasny kvanta dat? :lol: prosim prosim máš štěstí že už jsem to nedávno upnul :D ,je to ale jenom Allied disc,já to stahoval hlavně na ozkoušeníhttp://rapidshare.com/files/10498502/CaC.rar.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K4RL3370 Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Tak sem si ho tam dal tak z 2.71se-c, firmware funguje v klidu, líběj se mi vizulizace mp3. zabre to max 10min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 A dost, co to tady je za vometaky? To je v kazdym topicu neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 A jo, je to tím, já mám taky 3.03 OE-A', takže mi to už taky nefachá. Tak se omlouvám dragonetti za zmatky. :roll:tady máte odkaz na novej x-flash pro 3.03 oe-a'http://dl.qj.net/X-Flash-v18i-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12195/catid/151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 lol Art to pomaly updatuje kazdy druhy den :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 skus stiahnut uz prerobenu hru ci ti vobec pojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.