Nil3E Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Dřive stala 16dolaru což se roovná přes 280kč nyní ji slevnili o celé 4dolary takže stojí 12dolaru což je 200korun!! date 200korun za DSTT v krabicovém obalu! :!:(http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10289) A tady je další DSTT (nová verze v plastovém obalu) a tet se drzte za celych 11 dolacu takze 180korun.... :!:(http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613) A ja si ji před tydnem objednal za 16dolaču.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 To same plati o kartach na psp minuly tyden sem obednal 8gb kartu na psp za 28.21 nova cena je ted 24.25 EDIT: SRY za OT ale tato informace je taky cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Tyjo ja sem snad uplne mimo :D, ja vuubec netusim jak se tam nakupuje :D:D vim ze pres paypal a jde to jeste jinak??? (sry za OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 ^^*nejde, jen pres PayPal, ktery je mimochodem skvely :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Dřive stala 16dolaru což se roovná přes 280kč nyní ji slevnili o celé 4dolary takže stojí 12dolaru což je 200korun!! date 200korun za DSTT v krabicovém obalu!:!:(http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10289) A tady je další DSTT (nová verze v plastovém obalu) a tet se drzte za celych 11 dolacu takze 180korun.... :!:(http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613) A ja si ji před tydnem objednal za 16dolaču.. :roll: no není se čemu divit - je tu teďka plno fám o fake DSTT a dalších kartách, prodeje jdou dolů, tak musejí slevnit aby si člověk řekl že za ty prachy to klidně vyzkouší... ale sem rád za tu informaci, jen by ještě mohli poskočit o hodně dolů i ostatní karty, pak bych zainvestoval, koupil si od každé jednu a konečně bych mohl porovnat sám která mi nejvíc vyhovuje a ostatní si pěkně vystavit do skříňky :cheesygrin::cheesygrin: paypal je super, nemusíš to řešit složitě jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 a ta 8gb karta nebude fake? jak moc bych se mel bat? a kolik vyjde s postovnym do CR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 a ta 8gb karta nebude fake? jak moc bych se mel bat? a kolik vyjde s postovnym do CR? Jestlize to bude karta do PSP tak pocitej ze pokud koupis Sony ze to nas 90% fake bude!!!! A jinak..treba u te karty co hazel zakladatel topicu..je free shiping..tedy NULA postovne ;))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Takže tady mate mé video jak mi přišlo DSTT z dealextreme.com http://www.youtube.com/watch?v=gFL2ESOe7T0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 v takovehle krabičce mi to přišlo z konsolenprofisu. taky karta bez šroubků (že není sešroubovaná ale pouze zaklaplá do sebe) a měl sem žlutou čtečku :-P jinak samolepku mám taky tak křivě nalepenou na té kartě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 tak takova krabicka se delala driv, ted je nejaka novejsi, ale to jeste nic neznamena. spis me vysvetlete jako pomalejsimu cloveku, nevim jestli sem to dobre pochopil - ty dve hry co si spustil se samy vyply? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Myslim, ze ne, ze na tom videu neni zadna pointa, vse tam funguje xD Proste jen video o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Jo Video žádnou pointu nemá jen jsem chtěl natočit proste co přišlo jako unpack video :) když jsem to předtím slíbil...Ne hry jsem vypnul já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 aha, mno jinak koukám a měl si taky "slepenou" kartu (že se nedá rozšroubovat šroubkama) takže fake to nebude...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 SRy ze se ptam mozna vypadam jak uplnej *** ale nwm k cemu to je :'( pleas o strucne vysvetleni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 SRy ze se ptam mozna vypadam jak uplnej *** ale nwm k cemu to je :'( pleas o strucne vysvetleni ;) nevíš k čemu je DSTT (potažmo všechny flash karty) ?? no je to k tomu, aby si mohl hrát hry bez nutnosti si je kupiovat v obchodě... ale HLAVNĚ TO JE KVULI HOMEBREW APLIKACÍM, přehrávání hudby, čtení textu, a poslouchání MP3 !! :wohow::wohow: velmi rozsáhlá diskuse o možnostech těchto karet, o nejlepších kartách..atd. je zde: http://console-forum.cz/showthread.php?t=16379 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Ehm..mam FAKE kartu a pokud vím i NOFAKE a FAKE jsou slepené,zešroubovanou jsem popravdě ještě neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 SRy ze se ptam mozna vypadam jak uplnej *** ale nwm k cemu to je :'( pleas o strucne vysvetleni ;) doporucuji prostudovat http://www.dsko.eu/2008/08/novacek-jak-ze-se-to/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Aha, takže fake - měl si tam 2ku v drážkách? nebo na čem si to poznal? (nemusíte posílat odkazy na DSko a tady na forum - četl sem si ty znaky, vím o nich, fake nemám) Mě jen zajímá kterej z těch znaků fake si měl - prostě zvědavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karucha Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Jo Video žádnou pointu nemá jen jsem chtěl natočit proste co přišlo jako unpack video :) když jsem to předtím slíbil...Ne hry jsem vypnul já... Prosim tě, jak jsi se vrátil na původní obrazovku bez vypnutí NDS? U R4 to fungovalo, když jsem zmáčkla L R X Y A B a bylo...teď mi to nejde, i když jsem někde četla, že je to stejný...díky!!!..................dobrý, už to mám.....:o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 na DSTT to samozrejme jde, musis si ale v options nastavit Soft Reset na ON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karucha Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 na DSTT to samozrejme jde, musis si ale v options nastavit Soft Reset na ON. Před 5ti minutama mi to došlo...ale díky moc!!:) Když už tam jsi, nemohl bys mi popsat, jak tam můžu dát video a mp3 ...mysli si, že to popisuješ trotlíkovi :o) Díííky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 a ta 8gb karta nebude fake? jak moc bych se mel bat? a kolik vyjde s postovnym do CR? minulej tejden sem koupil za 509 Kč i s poštou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 me DSTT objednal anonymouse a este mi nedoslo :cry: pritom uz to musi bejt pocitam tak 3 tejdny. postacka tu nebyla, zadnej lsitek tu taky nebyl, tak nvm co mam delat :( jedine zkusit dojit na postu, jestli neco nedorazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Před 5ti minutama mi to došlo...ale díky moc!!:)Když už tam jsi, nemohl bys mi popsat, jak tam můžu dát video a mp3 ...mysli si, že to popisuješ trotlíkovi :o) Díííky!!! Mp3 a video musíš spouštět přes homebrew Moonshell, DSTT to sama neumí. A video musíš ještě překonvertovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 vo naky dstt slysim poprve a to je neco ja r4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.